Şimdi Ara

Xenon veya beyaz far yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2014 jetta trendline aracımız var xenon farlar çok hosuma gidiyor ama mercek konusu var sanırım göz alıyor diye.Acaba tavsiyeniz varmdır nasıl yapılabılir.

• Led ampul taktırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil led farlar var ondan takabilirsiniz artık xenonun önemi kalmadı onlar çıktıktan sonra önerim photon 300 civarı fiyat aydınlatması güçlü

• Xenon muayeneden geçmiyor ayrıca aracınız için arıza ısıgı yakmayacak xenonlar 500₺ civarındaydı.Led Xenonlar güzeldir fakat onlarda arıza ısıgı yakıcaktır araya bir parça bağlamanız gerekicektir ve muayeneden geçerler.Fakat sarı ampullere nazaran ışığın aydınlattığı uzaklık azalacak ve yağmurlu havalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

• acaba marka model öneriniz varmıdır led için çünkü bu isi yapan yerlerde cok fazla marka var buradan yasaksa özeldende yazabilirmisiniz.
  • Photonu öneriyorlar ama ne artısı var bilmiyorum gereksiz pahalı geliyor bana şahsen.Kendi aracımda uzunlarda led kullanıyorum aliexpresten beğendiğim modeli aldım sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı sayılır.

• Tesekkur ederım bilgiler için peki araca bir zararı olurmu sizce ?
  • Geceucusu.com gibi sitelerde gerekli bilgiler mevcut. Bence sakın aracınıza LED ampul ya da merceksiz Xenon takmayın.

LED Xenon diye de bir şey yoktur çünkü led in içinde Xenon gaz yoktur. En iyi aydınlatmayı 4300k yani gün ışığı rengi ile alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergün. -- 24 Aralık 2017; 21:45:39 >
  • Merceksiz fara led veya xenon takarsan trafikte karşılaştıkların aile boyu kulaklarını çınlatır. Düzgün bir mercek sistemi ile yaptırırsan güzel olabilir ama pahalı kaçar biraz ve her türlü muayeneden geçmez.
  • Ya halojen beyaz ampul takılacak, ya da İlker Kemal gibi birisine mercek montajı yaptırıp Xenon takılacak. Merceksiz LED de taksan küfür ederim Xenon da.

• photon , philips'in diye biliyorum aydınlatma konusunda çok başarılı ben 208 kullandığım zamanlar mercekli farlara photon xenon kit taktırmıştım hiç arıza vermeden satana dek kullandım ancak merceksiz de sorun olabilir bu yüzden yine photon'un hatırladığım kadarı ile 4000 seviyesinde ampülleri vardı onlar işinizi görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 26 Aralık 2017; 16:32:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.