Şimdi Ara

Xerath ult bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xerath'da ultiye bastıktan hemen sonra anında ultiyi kullandığınızda ultiyi kendisine atıyor.Diğer 2 ultide sıkıntı olmuyor bunla karşılaşan oldumu hiç ?

• Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo gayet normal.
  • açar açmaz ultiyi atmayasın mausenin oraya :)
  • Sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

açar açmaz ultiyi atmayasın mausenin oraya :)

evet öyle yapıyorum zaten ultiyi mouse'umun olduğu yere atması gerek
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    bak kendi sorununu kendin çözdün teşekkür etmene gerek yok, low eloda olur böyle şeyler. Biraz daha çalışmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da oldu demin bu bug düzeltirler yakında.
  • quote:

bak kendi sorununu kendin çözdün teşekkür etmene gerek yok, low eloda olur böyle şeyler. Biraz daha çalışmalısın

Xerath ult bug

Boş yapma kardeş,düzgün bir soru sordum.Uzun zamandır xerath oynamıyordum ve ilk defa böyle birşey oluyor bana.

• Gecen arkadas oynuyodu oda kendine basiyodu ultiyide sormadim

• ilk kullandığımda smartcastle nasıl atıldığını da bilmiyordum. boş boş bekliyordum atamadan cd oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

quote:

Xerath ult bug

Boş yapma kardeş,düzgün bir soru sordum.Uzun zamandır xerath oynamıyordum ve ilk defa böyle birşey oluyor bana.

Thug Life tadında..

• quote:

quote:

ruhun low senin, akıllım düzgünce birşey yazdık olabilir ilk açtığında direk basıyor olabilirsin ultiye diye dedim, çünkü kimsede böyle bir sorun yok. forumda da görmedim. ters mi tepmen gerekiyordu

yav he,zaten hep öyle yapıyordum gördüğün üzere 35 xerath oyunum var,ve hiç böyle birşey olmamıştı daha bana.

5.7 Yamasından sonra bu bug ortaya cıktı dostum araştırırsan görürsün. Artık ne hikmetse her patchten sonra 5 10 karakterde bug cıkıyor.
  • quote:

quote:

Xerath ult bug

Abi beni busla xerath var hesapta

• oldu banada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün smurfum ün dia seri maçlarını atıyordum 3 maçtada xerath oynadım dediğin doğru anında atarken öyle oluyor bazen.
  • aynen kardeşim bendede o sorun var aslında herkes de aynı sorun var youtube falan videosunuda koydular forumlara da baktım biraz çoğu kişide aynı sorun var yamayı beklicez düzelmesi için heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

quote:

quote:

Xerath ult bug

Thug Life tadında..

Bence fail

Uzun zamandir oynamiyorum diyor 35 maci var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Xerath'da ultiye bastıktan hemen sonra anında ultiyi kullandığınızda ultiyi kendisine atıyor.Diğer 2 ultide sıkıntı olmuyor bunla karşılaşan oldumu hiç ?

Bende oldu hocam

• Bro ogün banada oldu urfta u bastim direk hizli bastim kendime atti bendedir hata dedim sende konu acinca dikkatimi cekti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.