Şimdi Ara

Xerath ult bug (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ACE
  • urf de oynarken fark ettim bende 2 gün önce. İlk u ları atamadım. Ping yüzünden ben göremiyorum sandım.
  • Konu dışında takılıyordum, birden ses geldi bu taraftan. Kontrole geldim, gördüğüm manzara beni şaşırtmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

bak kendi sorununu kendin çözdün teşekkür etmene gerek yok, low eloda olur böyle şeyler. Biraz daha çalışmalısın

Xerath ult bug

Boş yapma kardeş,düzgün bir soru sordum.Uzun zamandır xerath oynamıyordum ve ilk defa böyle birşey oluyor bana.

Adamin egolarindan lego yapmissin haci tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Smartcast kullanıyorum bir haftadır falan bu sıkıntı bende de var
  • Evet var. dun arkadaşla oynarken ne zaman ulti atsa ilkini kendi üstüne attı.bayağı da kill kaçırdık öyle.fix gelir diye düşünüyorum bir dahaki patchte.

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

quote:

quote:

bak kendi sorununu kendin çözdün teşekkür etmene gerek yok, low eloda olur böyle şeyler. Biraz daha çalışmalısın

Xerath ult bug

Boş yapma kardeş,düzgün bir soru sordum.Uzun zamandır xerath oynamıyordum ve ilk defa böyle birşey oluyor bana.

Ulan.. Gelde oyun atak low. İnaktiflikten 250 gidecek yine.

her youtube videosuna koymuşlar seni highlights yaparken :D fiddle tek yiyor

• Upup beyler birşeyler yapalım çok sinir bozucu bir hata yav

• her iki ultide bir oluyor yaw

• son yamadan sonra böyle bir sorun var. başlarda ben de anlamadım ne olduğunu, rakibi tam kesicem ulti gelmiyor o arada adam ya kaçıyor ya da ulti attığınız yerlerin sırası karışıyor.
  • Banada oldu karşımdakinede

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeFFeCt

son yamadan sonra böyle bir sorun var. başlarda ben de anlamadım ne olduğunu, rakibi tam kesicem ulti gelmiyor o arada adam ya kaçıyor ya da ulti attığınız yerlerin sırası karışıyor.

Aynısı banada oluyor tam ulti atıp adamı kesicem ulti gitmiyor adam zaten anlıyor o zamanda senin ulti açtığını sen zaten karıştırıyosun nereye atacağını sonra adam sağa sola saparak kaçıyor çok sinir bozucu birşey bencede

• Hocam dün banada oldu maçta, PAT kafaya attı bitane
  • Ayn ilk'ini kendi üzerine atıyor seri atınca açtıktan 1sn sonra bekleyin script'i engellemek için olabilirmi acaba hmmmm
  • Bu gece ki 5.8 yamasiyla bug halledildi hadi hayırlı olsun

• quote:

quote:

Xerath ult bug

Unutma unutturma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 10 Haziran 2015; 13:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

quote:

quote:

Xerath ult bug

Bunu unutanin kalbi kurusun

Nice hort

• @Schizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

@Schizz

Benide programcı olarak yanına alır mısın ? 10 numara hesap makinesi yaparım c#'da bide güzel script yazarım plsss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

quote:

quote:

Xerath ult bug

Bunu unutanin kalbi kurusun

Kalbi kurusun falan ne bu boyle pis pis laflar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.