Şimdi Ara

Xerox mi,Samsung mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fonksiyonlu yazıcı alıcam ancak iki model arasında kaldım.Xerox 3100mfp ve Samsung scx-4216f normalde fazla yazıcı kullanmam ancak bu yıl çok lazım oldu ve bu yıl en az 3000 sayfa çıktı almam lazım, bende almışken tarayıcısı ve fotokopi özelliği olan yazıcı almak istedim.Bu yüzden ikinci el alıcam sizden ricam xerox çipli diye biliyorum ancak sınırsız çip diye birşey duymuştum kısacası xerox dolumda bana sorun yaşatır mı?Ya da xerox muadil toneri ne kadar?1 toner ne kadar çıktı verir kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlar bütün eleştirilerini yazsınlar ki benim gibi acemi olan üyeler de bilgilensin.Samsung'a gelince Samsung'u çipsiz diye biliyorum doldurmada sorun çıkarmaz ancak 1 toner kaç sayfa baskı verir, muadil toner fiyatı nedir?Bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var.Bir de aklınızda başka model varsa önerebilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum.

• up
  • her iki markada güzel yazıcı dır xerox 3100 hariç 4623f modelini tafsiye ederim
  • alacağınız yazıcıda çip kullanmayan toner olmasını tercih edin bence en başta
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

alacağınız yazıcıda çip kullanmayan toner olmasını tercih edin bence en başta

4623F CHİP YOK ZATEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.