Şimdi Ara

XFi Platiunm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 gundur ses sadece centerdan geliyor oncesi duzgundu ne oldu anlamadim yenden kurdum windowsu bu ara windows 8
    z5500 ve xfi platiunm nedir anlamadim varmi yasayan sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

Arkadaslar 3 gundur ses sadece centerdan geliyor oncesi duzgundu ne oldu anlamadim yenden kurdum windowsu bu ara windows 8
    z5500 ve xfi platiunm nedir anlamadim varmi yasayan sorunu

bir çok nedeni olabilir

öncelikle jakları doğru bağladığından emin ol

sonra ilk olarak ses kartının kontrol panelinde bir yerde yanlış bir seçim var mı bak (5.1 yerine 2.1 veya 7.1 olması gibi)

windowsun sen kontrol paneline gir hoparlör özellikleri seçeneği ve gelişmiş sekmesine gir orada '' uygulamaların bu aygıtın öncelikle denetimini ele almasına izin ver seçeneği ile özel kullanım modlu uygulamalara öncelik ver seçeneklerinin işaretli olmasını kontrol et.

bahsettiğim yerlerde bir sorun yoksa kullandığın playeri değiştirip deneme yap

sorun hala devam ederse ses kartını söküp sıkıntının ses kartından mı yoksa ses sisteminden mi kaynaklı olup olmadığını anlamak için onboard deneme yap, inşallah düzelir.

• ekleme yapacak olursam ses kartının windows 8 desteği olmadığından böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsin.
  • yok hersey normal calısıyorken bı restart attıp mesela yıne sadece centerdan gelıyor ayarlara hıc ellenmeden anlamadım kafayı yıycem hoparlor testte sorun gozukmuyor ama sadece centerdan gelıyor
  • beyler boyle bı sorun yasayan olmadımı nedır sorun acaba ?
  • şu geliştirmeleride kapat
    düzeyler sekmesinden bütün hoparlorleri açtın mı?(side center subwoofer rear front)
    jackları kontrol et hem uygun renke tak hemde driverı neyse artık onda bak algıladımı vde ne olarak algıladı atıyor subwoofer center kablosunu mic algıladıysa çalmaz
  • günaydın aynı ses kartı bende var ve kullanıyorum işletim sistemi 7 pro 64 acaba sıkıntıyı çözdünüzmü ?
  • Sorun simdiljk düzeldi gibi amfi sigortasini degistirdim guc kesiyordu amfi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

Sorun simdiljk düzeldi gibi amfi sigortasini degistirdim guc kesiyordu amfi

sevindim buna kart alma derdin den kurtulmuş oldun ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.