Bildirim
Creative T3130 Cızırtı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YoLCu_05
Arkadaşlar hoparlör 2. el temiz bi şekilde aldım. Garantisi var . Bi anda cızırtı yapmaya başladı anlamadım gitti . Şarkı dinlerken video izlerken ses daha yarısına kadar açık deil bass kapalı cızırtı yapıyor. Sorun hoperlör demi acaba ?
1-Başka bi mp3 vb. cihaz takılıykende cızırtı oluyormu?
2-ayrıca adaptörün ucunda yada herhangı bıryerıyle oyna cızırtı hala gelıyormu ona bak
3-hoparlorlerde herhangı bantlı eklı v.b bi yer varmı varsa açıp iyi yalıtıp bağla (kısa devre olamasın)
haricindede bişey yoksa içten kaynaklı bir sorun olma ıhtımalı yuksek,garantıye ver gıtsın -
quote:
Orijinalden alıntı: BY_MFA
quote:
Orijinalden alıntı: YoLCu_05
Arkadaşlar hoparlör 2. el temiz bi şekilde aldım. Garantisi var . Bi anda cızırtı yapmaya başladı anlamadım gitti . Şarkı dinlerken video izlerken ses daha yarısına kadar açık deil bass kapalı cızırtı yapıyor. Sorun hoperlör demi acaba ?
1-Başka bi mp3 vb. cihaz takılıykende cızırtı oluyormu?
2-ayrıca adaptörün ucunda yada herhangı bıryerıyle oyna cızırtı hala gelıyormu ona bak
3-hoparlorlerde herhangı bantlı eklı v.b bi yer varmı varsa açıp iyi yalıtıp bağla (kısa devre olamasın)
haricindede bişey yoksa içten kaynaklı bir sorun olma ıhtımalı yuksek,garantıye ver gıtsın
2 Adet hoparlörün subwoofra bağlandığı noktayla oynadığımda bi cızırtı sesi geliyor baya bi oynadığımda sağ hoparlörden ses gelmiyor garantiye mi ?
-
hoparloru subwoofra baglayan kabloda ezılme yada bı kısa devre olabılır,yada ıcınden bı temas söz konusu olabılır garantılı demişsin yerinde olsam dırek garantıye yollardım -
hoparloru subwoofra baglayan kabloda ezılme yada bı kısa devre olabılır,yada ıcınden bı temas söz konusu olabılır garantı demişsin yerinde olsam dırek garantıye yollardım -
t3 culer sızı .. gel ustat logıtech fanı yapalım senıde ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X