Şimdi Ara

Creative T3130 Cızırtı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hoparlör 2. el temiz bi şekilde aldım. Garantisi var . Bi anda cızırtı yapmaya başladı anlamadım gitti . Şarkı dinlerken video izlerken ses daha yarısına kadar açık deil bass kapalı cızırtı yapıyor. Sorun hoperlör demi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

Arkadaşlar hoparlör 2. el temiz bi şekilde aldım. Garantisi var . Bi anda cızırtı yapmaya başladı anlamadım gitti . Şarkı dinlerken video izlerken ses daha yarısına kadar açık deil bass kapalı cızırtı yapıyor. Sorun hoperlör demi acaba ?

1-Başka bi mp3 vb. cihaz takılıykende cızırtı oluyormu?
    2-ayrıca adaptörün ucunda yada herhangı bıryerıyle oyna cızırtı hala gelıyormu ona bak
    3-hoparlorlerde herhangı bantlı eklı v.b bi yer varmı varsa açıp iyi yalıtıp bağla (kısa devre olamasın)
    haricindede bişey yoksa içten kaynaklı bir sorun olma ıhtımalı yuksek,garantıye ver gıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BY_MFA

quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

Arkadaşlar hoparlör 2. el temiz bi şekilde aldım. Garantisi var . Bi anda cızırtı yapmaya başladı anlamadım gitti . Şarkı dinlerken video izlerken ses daha yarısına kadar açık deil bass kapalı cızırtı yapıyor. Sorun hoperlör demi acaba ?

1-Başka bi mp3 vb. cihaz takılıykende cızırtı oluyormu?
    2-ayrıca adaptörün ucunda yada herhangı bıryerıyle oyna cızırtı hala gelıyormu ona bak
    3-hoparlorlerde herhangı bantlı eklı v.b bi yer varmı varsa açıp iyi yalıtıp bağla (kısa devre olamasın)
    haricindede bişey yoksa içten kaynaklı bir sorun olma ıhtımalı yuksek,garantıye ver gıtsın

2 Adet hoparlörün subwoofra bağlandığı noktayla oynadığımda bi cızırtı sesi geliyor baya bi oynadığımda sağ hoparlörden ses gelmiyor garantiye mi ?

• hoparloru subwoofra baglayan kabloda ezılme yada bı kısa devre olabılır,yada ıcınden bı temas söz konusu olabılır garantılı demişsin yerinde olsam dırek garantıye yollardım
  • hoparloru subwoofra baglayan kabloda ezılme yada bı kısa devre olabılır,yada ıcınden bı temas söz konusu olabılır garantı demişsin yerinde olsam dırek garantıye yollardım
  • t3 culer sızı .. gel ustat logıtech fanı yapalım senıde ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sound Blaster zx kulaklık sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CREATIVE Inspire T3130
    10 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.