Şimdi Ara

Xfx hd6570 gddr3 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha şimdi konu açtım ama hata verdi konu bulunamadı diye o yüzden yenisini yazıyorum

Ben baya konu açmıştım ekran kartı tavsiyesiyle ilgili ama sonunda bekleyip pcyi değiştiririm dedim ama artık dayanamıyorum :D Ekran kartını değiştireceğim güç kaynağım dandik ve bütçem az olduğu için xfx hd6570 gddr3 ekran kartını buldum.
    Çok yüksek performans beklemiyorum .League of legends oynuyorum onu açsın yeter yani orta ayarlarda bilgisayarıma başka bir güncelleştirme yapmayacağım ekran kartını alırım sonrada 1 sene sonra pcyi değiştiririm . Bu ekran kartı nasıldır beni idare eder mi sistem özelliklerim imzamda yazılı bu sistem bu ekran kartını kaldırır mı ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MertcanDemirbilek kullanıcısına yanıt
    ikinci el 6670 ya da 7750 gddr5 gibi kartlara bakabilirsin.
  • 5570 ile tum oyunlari low medoum qrasi oynuyodm gecen sene kadar 1440 cozunurlukte

• 5570 ile tum oyunlari low medoum qrasi oynuyodm gecen sene kadar 1440 cozunurlukte

• 5570 ile 6570 aynı diyolar inşallah bendede aynı performansı verir 6570
  • MertcanDemirbilek kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kullanıyor 2 senedir bitane bile bişe yok ac4 battfield 3 - 4 bitirdi sniper elite 3 bitirdi hepsinde medium da oynadı kasma yok hiç geçen lol oynuyoduk HD6570 ile 55-60 FPS arası veriyor hiç ani FPS düşmeleri olmuyor iyi yani idare eder online oyunları sorunsuz açar.
  • Ekran kartını bir tavsiye sonucunda değiştirdim daha az güç tükettiği için asus r7 240 alacağım . Cevabınız için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kötü bir kart. Onun yerine R7 240 alın.

Not: @Mert dostum aynı sistem bende de var. Sanırım senin de casper O.C ilşemini nasıl yapsın bir anlatır mısın ?
  • Evet benimkide casper :D pm atıyorum :D
  • 7750,R7 250 gibi kartlara bakabilirsiniz.

• Asus r7 240 almayı düşünüyorum güç kaynağım kötü olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

Asus r7 240 almayı düşünüyorum güç kaynağım kötü olduğu için

ddr5 olan modelini alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.