Şu an elimdekilerle yapabildiğim testler bunlardır Unigine Testi de 2K Extreme ayar seçilerek yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 28 Ağustos 2021; 10:27:32 > |
XFX Merc Black 6900 XT (RX- 69XTACBD9) Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)
-
-
Benim konu içerisinde yaptığım testleri koyabilirsin, bende ekstra olarak furmark, occt, bir kaç yazılımsal render programlarınıda ekleyeceğim.
Oyun test edemiyorum şuanlık çünkü monitör 60 hz, benim açımdan çok birşey değiştirmeyeceği için yüksek fps keyif alırken test te yaparım.
Birde kartı hangi ayarlarda kullandığını belirtirsen güzel olur.
Karşılıklı denemek istediğin olursa da söylersin deneriz bakalım ne çıkartıyor bizim canavarlar.
-
2K ve 4K furmak testi yaptım maksimum 72 derece gördü 4K'da 2K'da 69 Derece gördü ama maksimum fan hızı %55'ten üstüne çıkmadan. Cidden soğutması aşırı başarılı olmuş.
-
Evet o konuda baya memnun kaldım bende, test sonuçlarını merak ediyorum. Bende kartı biraz zorlayıp Timespy da 21k üzerine çıkartmayı denicem.
-
O test araçlar ı bana göre çöp
Açın bi pugby oynayın 30 dakika sonuçlar ı atın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni gördüm konuyu.. dostum o fanlar ne öyle
Hemen AIO yu SIDE alıp. Bottom daki fanları adam akıllı çer çöp rgb sinden uzak fan tak. Kasanın tek hava girişi alt kısım orası önemli
Phanteks F120mp v2- silent wings 3 bionix 12 noctua a12-25, p12, tarzı fan koyman lazım
SIDE kısım a AIO koymayacaksan SIDE ları exhaust değil intake yapıcan, sen rgb si gözüksün diye airflow u halay çektirmişsin
-
Çok haklısın şuan iş yoğunluğundan hiç bakamıyorum kasaya :)
AIO yu ne yazık ki tepe de bırakmak zorundayım çünkü kasaya sığmıyor. Üst kısma bile biraz kasayı eğip öyle montaj yapabildim.
Senin çok önerdiğin bir kaç fan vardı onları güzel fiyatlardan bulursam diğer 6 fanıda komple değiştireceğim.
Olmadı kasayı komple değiştirebilirim.
Yanları intake denemiştim ama bu hafta sonu tekrardan test ederim.
Az önce almış olduğumda ts değerleri bu şekilde geldi.
İşlemci için beklemedeyim 5900 gelecek bir sorun olmazsa Amerika'dan.
332 W a kadar çıkarttım kartı 66 Dereceyi gördü maksimumda şuan bu konfigürasyon ile.
Yeni derecelerini bekliyoruz bayadır sessizsin bu overclock konularında :)
-
Valla benim aklımda corsair 5000d airflow var ama bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel yorumları var, ama ben sanırım kasayı kendim yaptıracağım.
Sanayide gidip paslanmaz çelik malzemeden falan bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum.
Son denemelerde güzel sonuçlar geldi ama niyetim timespy da bu sistemle 20k+ nın üstüne çıkarmayı düşünüyorum. Bakalım biraz daha kurcalayalım kartı neler gelecek.
-
Hocam ama statik elektrikten uzak kalabilmek adına bir formul bulmalisiniz. Yoksa kisa devre vb durumlarla karsilasabilirsiniz. Bu arada dun 3 kere BFV ten attı siyah ekran verip beni ekran karti yuzunden normal 21.6 surucusu kuruluydu ek bir ayar da yoktu o cok canimi sıktı bakalım simdi 21.8.2 surucusunu kurdum sonuc ne olacak
Onun içinde özel topraklama sistemi ayarlacağım, BFV genelde çok sorun çıkartıyor okuduğum kadarıyla bir kaç ayarları vardı forum içerinde onlara bakarsan belki yardımı dokunur.
Ben henüz seri oyunları bitiremediğim için bakamadım bende bir sorun olup olmadığına.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StamP0fRadiationÇok haklısın şuan iş yoğunluğundan hiç bakamıyorum kasaya :)
AIO yu ne yazık ki tepe de bırakmak zorundayım çünkü kasaya sığmıyor. Üst kısma bile biraz kasayı eğip öyle montaj yapabildim.
Senin çok önerdiğin bir kaç fan vardı onları güzel fiyatlardan bulursam diğer 6 fanıda komple değiştireceğim.
Olmadı kasayı komple değiştirebilirim.
Yanları intake denemiştim ama bu hafta sonu tekrardan test ederim.
Az önce almış olduğumda ts değerleri bu şekilde geldi.
İşlemci için beklemedeyim 5900 gelecek bir sorun olmazsa Amerika'dan.
332 W a kadar çıkarttım kartı 66 Dereceyi gördü maksimumda şuan bu konfigürasyon ile.
Yeni derecelerini bekliyoruz bayadır sessizsin bu overclock konularında :)
Leşe dönmüş burası dostum al-sat cı miningci şeytanların yuvası olmuş.
TV bölümündeyim şu aralar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısın ortalık karışık uzun sürede düzelmeyecektir.
Arada yardıma ihtiyacı olanlar geliyor, Nadirde olsa güzel konularda çıkıyor onlar için bakınıyorum bende.
3090 bulabilirsem güzel bir fiyattan o zaman seninle yine güzel bir ayar deneriz. Bende bayadır yabancı forumlarda yapılan ayarları kontrol ediyorum. Bizi üzen durumlar hep powerlimit kısımları oluyor. Onun içinde senin gibi işin içinden adamların çözümleri lazım ancak
-
6900XT çok güzel kart. Fakat Vega64 kullanırken AMD'den çok çektim. Zamanında X1950XT kullanırken bile yaşamadığım sorunlarla karşılaştım. Sırf problem yaşamamak için gidip RTX3070Ti aldım. Nvidia daha sorunsuz geliyor. AMD olunca yok Undervolttu vs uğraşıp duruyor insan. Umarım 6000 serisinde bu tip sıkıntılar yoktur. Çözmüşlerdir.
-
o karta o işlemci olmuş mu yani şimdi?
-
Kısmen yine hatalar alınabiliyor ben daha söylenen kadar bir şey yaşamadım.
Anca testlerde saçma ayarlardan kaynaklı yeşil ekran aldığım oluyor. Oyunlarda sorun pek olmadı.
@Wilson Fisk çok uyguna gelmişti işlemci hocam, normalde bu kart hiç aklımda yoktu pc toplarken, hedefim 5700xt veya 2070 almaktı. İşlemci yi o yüzden psu ile beraber uyguna aldım.
Sonra olaylar kendiliğinden gelişince 3070 alıp ordan 6900xt ye geçiş oldu. Çok makul fiyatlara geldi bana ürünlerin hepsi, benim aldığım fiyatlara gelmesi için ürünlerin sanırım en az 3-4 yıl geçmesi gerekiyor. Hatta daha fazla süre.
-
-
Güzel duruyor. Voltajı 1100 e kadar düşürebilirsin belki. O zaman 2750 değilde 2700 olmadı 2650 e çekmek gerekebilir.
Neredeyse tüm oyunlarda o mhz hızına çıkmıyor kart nasıl olsa.
-
Hocam voltaj 1120 altında herhalde mhz leri dusurmek lazim cunku hata veriyor amd resetliyor.
Kesinlikle biraz aşağı çekmek şart oldu gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X