Şimdi Ara

!##! XFX N650i ultura !##! Bakarmısın1z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu anakartı istanbul içinden nerden gidip nakit parayla beklemeden alabilirim

link yorum vs verebilirseniz çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Hitler -- 25 Kasım 2007; 23:16:29 >

• bulabileceğinizi sanmıyorum, ancak ikinci elde bulursunuz...
  • sıfır ve iyi oc ola bilen bi kart arıyorum 140 ytl civarı başka ne kart önere biliriniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

bulabileceğinizi sanmıyorum, ancak ikinci elde bulursunuz...

Hocam 2 dakika sınırıyla Sistem Tavsiyelerine yetişmen tam oldu da mı burayla uğraşıyorsun?!

Konuyu açan arkadaşım bulman hakikatten çok zor, sadece İstanbul'da değil Türkiye'de bulmak. Hız aşırtma için istiyorsan DFI Blood Iron P35 öneririm. DFS Bilgisayar Ankara'dan kargoyla alabilirsin.(120$+KDV)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Kasım 2007; 23:30:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

bulabileceğinizi sanmıyorum, ancak ikinci elde bulursunuz...

Hocam 2 dakika sınırıyla Sistem Tavsiyelerine yetişmen tam oldu da mı burayla uğraşıyorsun?!

Konuyu açan arkadaşım bulman hakikatten çok zor, sadece İstanbul'da değil Türkiye'de bulmak. Hız aşırtma için istiyorsan DFI Blood Iron P35 öneririm. DFS Bilgisayar Ankara'dan kargoyla alabilirsin.(120$+KDV)

ve katılıyorum

• güzel kart ama 170 ytl
    aradaki farkla rem alırdım ben yaf
  • bende xfx 650i ultra kullanıyorum şu anda, satmayı düşünseydim satardım, normal bir kullanıcıdan farklı olarak raid 0 olarak kullanıyorum ama raid 0 performansı beni mutlu etmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: magebilgisayar

güzel kart ama 170 ytl
    aradaki farkla rem alırdım ben yaf

140ı veren Allah 170i de verir. Hem o 30YTL için seni çok pişman edebilecek bir kart yerine DFI gibi hız aşırtma konusunda rüştünü fazlasıyla ispat etmiş markaya yönel.
  • ankarada gigatekte vardı.hala var mı bilmi,yorum.ben oradan sipariş etmiştim.ertesi gün gelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

ankarada gigatekte vardı.hala var mı bilmi,yorum.ben oradan sipariş etmiştim.ertesi gün gelmişti.

Gigatek'te artık sadece XFX 680i LT Sli mevcut.
  • quote:

quote:

ankarada gigatekte vardı.hala var mı bilmi,yorum.ben oradan sipariş etmiştim.ertesi gün gelmişti.

• quote:

quote:

quote:

yapma yav..o zaman 160 liraya satayım hocam kartı sana..bak hiçbiyerde yokmuş ona göre..1 aylık daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

yapma yav..o zaman 160 liraya satayım hocam kartı sana..bak hiçbiyerde yokmuş ona göre..1 aylık daha

Hocam sen de insafsızlık yapma. 170e sıfır DFI Blood Iron P35 var. Hem zaten Gigatek'te sıfırı bile 160ı görmedi hiç. 109$+KDV idi. 109*1,18*1,21=155,63YTL ediyor satılmasa da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen de insafsızlık yapma. 170e sıfır DFI Blood Iron P35 var. Hem zaten Gigatek'te sıfırı bile 160ı görmedi hiç. 109$+KDV idi. 109*1,18*1,21=155,63YTL ediyor satılmasa da.

yok yav satacağımdan değil..şaka dedim..yoksa biliyorum insafsızlık olduğunu

• quote:

Son mesajın buymuş galiba. Fazla alıntı yaptığından engellenmiş. Düzeltiverirsen iyi olur.

• quote:

quote:

Son mesajın buymuş galiba. Fazla alıntı yaptığından engellenmiş. Düzeltiverirsen iyi olur.

evet öyle yazmıştım..sen de yazmışsın zaten gerek yok boşver

• DFI Blood Iron P35 alanlardan hic sesseda yok arkadaşlar neye kayboldu bu kartı alanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.