Bildirim
XFX RX 570 Aniden Görüntü Gidiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resimdeki hata mesajını ben de alıyorum. Windows update kendiliğinden ekran kartının sürücüsünü güncellediği için oluyor. Ya internetten Windows update kapatmanın yollarına bakacaksınız. Ya da adrenalini kaldırıp Windowsun kurduğu sürücüyü kullanacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu habere bi bakın isterseniz.
techradarAMD Radeon driver update still bricking Windows installs, but there's a simple fixhttps://www.techradar.com/news/warning-amd-graphics-driver-bug-could-brick-your-windows-11-pc?utm_medium=social&utm_content=techradar&utm_source=facebook.com&utm_campaign=socialflow&fbclid=IwAR19qMGrls4_i51FXpaPc2YBmOMCFDF3-VOkXFuOrFhwT-Xtl83NkzGhjwo
-
hocam windows UPDATE'ler ve yeni AMD Sürücüleri Kartları bitirdi. en eski 22.8.2 sürücüsüne döndüm sorunum çözüldü. DDU ile yeniden kurun bence.
-
DDUyla kaldırıp son sürümü bi daha kurdum. Şimdilik bi sıkıntı olmadı ama olursa o sürümü bi deneyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X