Bildirim
XFX RX 570 Aniden Görüntü Gidiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resimdeki hata mesajını ben de alıyorum. Windows update kendiliğinden ekran kartının sürücüsünü güncellediği için oluyor. Ya internetten Windows update kapatmanın yollarına bakacaksınız. Ya da adrenalini kaldırıp Windowsun kurduğu sürücüyü kullanacaksınız. -
Şu habere bi bakın isterseniz.
techradarAMD Radeon driver update still bricking Windows installs, but there's a simple fixhttps://www.techradar.com/news/warning-amd-graphics-driver-bug-could-brick-your-windows-11-pc?utm_medium=social&utm_content=techradar&utm_source=facebook.com&utm_campaign=socialflow&fbclid=IwAR19qMGrls4_i51FXpaPc2YBmOMCFDF3-VOkXFuOrFhwT-Xtl83NkzGhjwo
-
hocam windows UPDATE'ler ve yeni AMD Sürücüleri Kartları bitirdi. en eski 22.8.2 sürücüsüne döndüm sorunum çözüldü. DDU ile yeniden kurun bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5FE463906hocam windows UPDATE'ler ve yeni AMD Sürücüleri Kartları bitirdi. en eski 22.8.2 sürücüsüne döndüm sorunum çözüldü. DDU ile yeniden kurun bence.
DDUyla kaldırıp son sürümü bi daha kurdum. Şimdilik bi sıkıntı olmadı ama olursa o sürümü bi deneyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X