6600 ile 3070 nasıl aynı cümlede kullanılmış yahu. ne alakaları var. 3070 ezer geçer rx6600'ü. AMD RX 6xxx serisinde çok başarılı oldu. Sorunsuz denebilecek kadar temiz kartlar yaptı. Yazılımı da toparladılar. Mining'de başarısız olduğu için fiyatları da uygun. Neden halen eleştiriyorsunuz anlamadım? Özellikle 6700xt ve 6600xt'lere bayılıyorum. Biri 2k diğeri 1080p için en F/P durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 24 Mayıs 2022; 17:25:13 > |
XFX RX 6600 6041₺ (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çöp dediğin Nvdia karşı benzer performans'ta daha ucuz kartlar üretiyor.
Siz ne işe yarıyorsunuz? Vasfınız nedir?
-
Adam kendince fikrini belirtmiş.
Bir laf edeceksen ıspatınla konuşta ne dediğini anlıyabilelim.
-
fanboyluk yapmaya gerek yok, rx5700 kullanıyordum sorunsuzdu gayet, sonra fırsat geçti elime 2060S aldım, sattım şimdi 3060 aldım. Ama bu kartı satacak olsam 6600 düşünürüm gayet fiyat performans kralı şuan bu kart. F/P sistem kurmak isteyenler rahatlıkla alabilirler.
Ayrıca 6300'e Sapphire marka olanı da var ;
Sapphire PULSE Radeon RX6600 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11310-01-20G) | Teknobiyotik
-
Tartışmadan bağımsız olarak bir konuya değinmek istiyorum,
Benzer performansta daha ucuz kartlar üretiyor AMD ama ne kadar kullanışlı ? Bir çok yazılımsal problemi mevcut yıllardır bunu çözemediler. Sene 2022 olmuş yorumlara bakarsanız bir arkadaşımız demiş ki AMD aldım çok şükür sıkıntı yaşamadım ? Yani ben 10 bin neyse artık para vereceğim sonra alacağım üründe inş sıkıntı yaşamayız gözüyle bakacağım öyle mi ?
Şimdi gelelim diğer tarafa, AMD işlemci olarak çok güzel işlemciler çıkardı yalan yok fakat gel gelelim fiyatlarına bakalım.
Intel işlemcilerin fiyatları ile karşılaştıralım. Evet AMD gerçekten güzel işler başardı işlemcide ama fiyat olarak gerçekten iyi mi ?
AMD firması ekran kartlarındaki bu yazılımsal sıkıntıyı giderdiklerinde fiyatların bu durumda kalmayacağını düşünüyorum.
Ayrıca firma kalitesi olarak şu konu tartışılmaz,
Nvidia > AMD
Intel > AMD
-
Fikrini belirten adama genelleme yaparak kendini zeki mi göstermeye çalışıyorsun? Aktroll veya nvdiatroll bu heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nickine göre gayet mütevazi bir yorum yazmışsın şaşırdım, o nickle kesin AMDyi asıp kesecen sanmıştım
Ben de uzun süredir 570 armor kullanıyorum yazılımsal hiç bir sorun yaşamadım.
Vampilerin oyun oynadığını bilmiyordum şaşırdım
-
3070 ve 3070ti kullanmış biri olarak 6800xt de akıcı bir oyun yasıyorum 3 bin seriris kartlarda sadece 3080ti öneririm onun dısında 6700xt alın üzmez bu kartla warzonda 4 kd li arkadaslarımız var
-
hocam 4kd ile kartin ne alakasi var? arkadasiniz iyi bir oyuncu demek ki :D
aaa olur mu 3070 alırsa kd 2 ye kadar düşebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 25 Mayıs 2022; 15:53:8 > -
Bende apu sistem var, 1 kd üzerine çıkınca wattman hatası alıyorum.
Neden tartışılmazmış?
Amd>Nvidia
Amd>Intel denilirse ne olacak şimdi? Kanun mu ki bu tartışılmasın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden tartışılmaz şunun için,
25 yıla yakındır bilgisayar kullanıyorum, bu süre zarfında hep Intel işlemci kullandım.Genel olarak Nvidia ekran kartı kullansam da zaman zaman Amd kartları da kullanma fırsatım oldu. Driver problemini hep yaşandım Amd tarafında lakin Nvidia da böyle bir şey söz konusu olmadı. Daha 1-2 yıl önce çok değil Amd işlemcilerin ram seçtiği muhabbeti vardı. Şu rami alırsanız daha iyi performanslı diye. AMD güzel işler yapmıyor değil ama oturtması gereken bazı şeyler var ve bunları görmek lazım. Kullanılabilir, kullanılsın da ama bu onu daha iyi yapmıyor en azından şu an ve geçmişte durum bu.
-
Bunu 2022 yılında söylemek sadece gülünç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12.Nesil Intel işlemciler ile ryzen 7 ve ryzen 9 işlemcileri fiyat performans açısından kıyaslayabilirsin. Ekran kartı konusuna girmiyorum bile gereksiz çünkü :)
-
12.nesil ile ryzen 7000 serisinin kıyaslanması gerekir. Intel'in tock nesli olan 11.nesli bile 5000 serisinden sonra çıktı yanılmıyorsam. 12.nesil direkt 7000 serisinin rakibi.
AMD işlemcileri fiyatlandırması gereksiz yüksek. Evet. Anakart fiyatını ortaya koyunca 5600+B550, B660+i5 12400F ile aynı fiyata geliyor, orası ayrı hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona bakarsan ekran kartının forumda gezip yorum yaptığını ilk kez gördüm bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X