inventus XFX Speedster RX-665X8LUDY QICK308 RX 6650 XT Ultra AMD RADEON 6650 XT, PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, 3xDP, HDMI, RDNA 2 Ekran kartı - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12950çok iyi fiyat. |
XFX rx 6650 xt 7519 TL
-
-
Cok guzel fiyat cidden. Hele bu dovizde yeni seri. -
3060 ın bile gerisinde bu 3 fanlı çöp. wattman hatalarına girmiyorum bile. alana ras gele.
-
1 oyun? 1 test ? 3060 en ucuz suan 9k neyse hangi kafaya neyin lafini anlatiyoruz,
Not: 1080 kullaniyorum ekran kartı almayi da düşünmüyorum
-
6600 xt bile ortalamada daha fazla güç tüketen çöp 3060'ın ilerisinde. -
inventusXFX Speedster SWFT 210 6600 RX-66XL8LFDQ AMD Radeon RX 6600 PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12201
6600'ü 6057 tl ye koymuşlar. belli kartlara taksit avantajı çok iyi.
-
nvidia kartlar kusursuz muhteşem teknoloji harikası, amd kartlar ise her zaman çöp leş problemlidir.
ne wattmanmış arkadaş son 3 kartım amd idi ve hiç wattman hatası almadım. ileride alabilir miyim? tabi ki hiç birşey kusursuz değil teknoloji şans işidir.
amd fsr 2.0 ile dlss'ye rakip olabileceğini, may preview güncellemesi ile güzel şeyler yapabileceğini gösterdi. dlss 1.0 ilk zamanlar kötüydü, kimse yüzüne bakmadı. sonra geliştirildi ve istenilen seviyeye ulaştı.
techpowerup sitesinden alınmıştır.
türkiyede amd kartların fiyatları tercih etmek için başlı başına bir sebep.
hardware unboxed'ın ilgili görseli:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 20 Mayıs 2022; 17:40:29 >
-
Kaptım bir tane teşekkürler :) RX570 ten sonra umarım güzel bir performans elde ederim.
-
6600'ün 3050'ye yakın olduğu hangi testmiş bu?
-
2 katından daha yüksek performans gelir, CPU'nuz beslerse güzel bir makine olur. Hayırlı olsun
-
hayırlı olsun güle güle kullanın işlemciniz yeterliyse çok fark olacaktır.
-
@srhttrldr @Gunpower-storm Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. i5 10400 ile kullanacağım.
-
3060, 6600XT'den daha iyiymiş öğrenmiş olduk teşekkürler donanımhaber
-
Alınır mı sizce bu fiyata? Yoksa daha da düşer mi?
-
1500 daha verin 6650xt alin. Ciddi fark var. -
Bitmiş hocam. Zaten alabilsem de ciddi darboğaz yapar işlemcim(i5 8400) dolayısıyla. O yüzden 6600 düşündüm.
-
Hardware Unboxed ın 50 oyun ortalaması öyle demiyor ama
10-15 oyunlu incelemelere bakarak 6600XT daha güçlü sanıyor millet, saf performansta 3060 %2 civarı daha güçlü. Ayrıca 6600XT Phantom gaming kullanıp iade etmiş biri olarak kesinlikle AMD ekran kartlarının driver sıkıntılarının devam ettiğini söyleyebilirim. Kartı aldığım gün DDU ile temiz driver kurmama rağmen sistem masaüstünde siyah ekrana düşüp kendi kendine driverı sildi. Oyun içinde her alt-tab yapınca ekran titremeleri falan cabası, baştan aşağı sorun...
DLSS, RTX gibi özelliklere değinmiyorum bile. DLSS ile DSR 4K çözünürlükte 60fps RDR 2 oynuyorum oyun cam gibi, benim aldığım görüntü kalitesini 6600XT yi geçtim 6700XT ile dahi alamazsın çünkü AMD de adam akıllı bir yapay zeka destekli upscaling teknolojisi yok.
He bu arada 7500 TL ye 6650XT varken gidip 9K ya 3060 önermiyorum ama fiyattan bağımsız AMD ve Nvidia yı karşılaştırmak bile komik.
AMD = sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 20 Mayıs 2022; 19:6:39 >
-
1080p testini de koyar mısınız?
Gelip de 1440p'de pek de yeterli olmayan kartları 1440p-1080p monitör kullanım oranını göz önünde bulundurmadan 2k'da kıyaslamak da iyiymiş.
Tek başına nvidia kartlarda çok daha fazla darboğaz olması mevzusundan bile 3060 alınmaz.
Ben hardware unboxed'ı sıkı takip ediyorum, ama siz belli ki görmek istediğinizi görüyorsunuz sadece. Fsr 2.0 ile o dlss olayı kapandı. Son videolara göz gezdirmenizi tavsiye ederim. -
Buyur koyayım ne değişti? 1080p de de 6600XT %3 daha iyi de ben 2K kullanıcısıyım ne yapıcaz şimdi?
''Tek başına nvidia kartlarda çok daha fazla darboğaz olması mevzusundan bile 3060 alınmaz''
Bu cümleyi kimden öğrendiniz merak ediyorum bunca yıldır donanımlarla iç içeyim bundan daha komik çok az şey duymuşumdur. Bu da yeni mi çıktı? Nvidia kartlarda daha fazla darboğaz olması
He bu arada FSR 1.0 çıktığında da aynı cümleleri duyuyorduk DLSS bitti diye sonra gerçeklerle yüzleşince kimseden ses soluk çıkmadı. Şimdi FSR 2.0 ile tekrar aynı muhabbetler dönmeye başladı ama unuttuğunuz bir şey var FSR 2.0 AMD ye özel bir teknoloji değil, Nvidia kartlarda da çatır çutur çalışacak
-
Nickiniz 3080ti ama gidip de 2k da kullanmak için 3060 aldıysanız o kart 2k'da yetersiz, nokta. Tabii 2k 60 hz monitör kullanmıyorsanız.
O cümleyi kimden öğrendim size göstereyim ama pişman olacaksınız.
https://www.youtube.com/watch?v=G03fzsYUNDU&feature=youtu.be
Part 1'i de var bulursunuz herhalde.
Fsr 1.0'da amd bile biz dlss gibi teknoloji yaptık demedi ama siz fsr'ı amd'den daha çok savunmuşsunuz sanırım.
Fsr 2.0 somut şekilde var şu an iddia vs değil.
Ayrıca amd istese nvidia kartlara vermez bu teknolojiyi beyniniz nasıl çalışıyor anlamadım.
6600 xt bile ortalamada daha fazla güç tüketen çöp 3060'ın ilerisinde.
|
nvidia kartlar kusursuz muhteşem teknoloji harikası, amd kartlar ise her zaman çöp leş problemlidir. ne wattmanmış arkadaş son 3 kartım amd idi ve hiç wattman hatası almadım. ileride alabilir miyim? tabi ki hiç birşey kusursuz değil teknoloji şans işidir. amd fsr 2.0 ile dlss'ye rakip olabileceğini, may preview güncellemesi ile güzel şeyler yapabileceğini gösterdi. dlss 1.0 ilk zamanlar kötüydü, kimse yüzüne bakmadı. sonra geliştirildi ve istenilen seviyeye ulaştı. techpowerup sitesinden alınmıştır. türkiyede amd kartların fiyatları tercih etmek için başlı başına bir sebep. hardware unboxed'ın ilgili görseli: |
Nickiniz 3080ti ama gidip de 2k da kullanmak için 3060 aldıysanız o kart 2k'da yetersiz, nokta. Tabii 2k 60 hz monitör kullanmıyorsanız.
O cümleyi kimden öğrendim size göstereyim ama pişman olacaksınız. https://www.youtube.com/watch?v=G03fzsYUNDU&feature=youtu.be Part 1'i de var bulursunuz herhalde. Fsr 1.0'da amd bile biz dlss gibi teknoloji yaptık demedi ama siz fsr'ı amd'den daha çok savunmuşsunuz sanırım. Fsr 2.0 somut şekilde var şu an iddia vs değil. Ayrıca amd istese nvidia kartlara vermez bu teknolojiyi beyniniz nasıl çalışıyor anlamadım. |
Hahahahaha hayatımda sizin kadar boş bir insan görmedim.
|
1 oyun? 1 test ? 3060 en ucuz suan 9k neyse hangi kafaya neyin lafini anlatiyoruz, Not: 1080 kullaniyorum ekran kartı almayi da düşünmüyorum |
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- shell 150 tl
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X