Teşekkürler :) Bir bellek problemini de hallettik. Artık devam edebiliriz. https://www.instagram.com/stories/kytechngaming/2452996901056696628/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2020; 13:58:7 > |
XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (13. sayfa)
-
-
Çok egzotik bir ortam yaratmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 29 Kasım 2020; 15:23:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gölgelerin gücü adına
Teşekkürler. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2020; 15:28:52 > -
Test yoh mu test
-
Buda benim yeni setup, cam çok yansıyor diye çıkarıp çektim , cam baya koyu o sebeple aslında daha güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tu tu tu maşallah:)
Kule tipinde dik ekran kartı yapsan sanırım 3 5 derece rahatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2020; 16:15:45 > -
Bir bellek problemi oldu 5 ay sonra kasaya güç verince. 0d kodu vardı anakartta. anlamsızdı :) neyseki çözdüm. gece sıfırdan kurulum olacak. -
Hocam ben normalde itopyadan RİSER siparişi verdim ayın 20 sinde ama dün baktım daha hazırlanıyor yazıyor , vazgeçtim iade ettim. Şuan ısınma sorunu sıfır , işlemciden radyatörü çıkardığım için biraz sıcak çalışıyor ama problem değil sonuçta sessiz, ekran kartı furmark ta 73 dereceyi geçmiyor otomatik fan profilinde. Tek eksiğim yukarıda fan yok , oraya 14 Luk 2 tane yada 20 lik bir tane fan atıp mevzuyu bitirmeyi düşünüyorum.
5900X alana kadar
Durmak yok yola devam o zaman Baba
Evet fan Arctic demiştim tepeye. Benim kasada full Arctic.
Riser bunu almıştım ben sene basında. Kasamda dik takmak için hazır slot olunca.
urun.n11.comTHERMALTAKE PCI-E X16 RISER CABLE AC-053-CN1OTN-C1 Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kablolar/thermaltake-pci-e-x16-riser-cable-ac-053-cn1otn-c1-P351101766
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2020; 16:29:26 >
-
Bende bunu aldım itopyadan ama 8 günde kargo hazırlığı bitmedi Birşey aldıktan sonra beklemek gerçekten gıcık olduğum şeyler listesinde üst sıralarda. 6800XT de mesela herkesten sonra geldi bana. Siirt'te oturuyor olsam daha çabuk gelirdi Samsun biraz uzak kalıyor sanırım
Elmacık ile 3. Gün geldi bana bu riser. Kargo ups idi sanırım. Belli günler dağıtım yapıyorlardı o ara.
O değilde bir pide çekti canım Samsun diyince şimdi. ;))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2020; 16:33:38 > -
Benim hiç çekmez hemde hiçbir zaman , çünkü ben konyaliyim anladın sen onu , pide nedir ki
Etli ekmeeekkkkkhhh ;))
Hadi 6800xt konusuna geri dönelim. -
Uzun zamandır yemedim aklıma soktun şimdi hocam neyse..
Bu 6800XT referans tasarım ile markaların kartları arasında en az 1000 lira olacak bence. İşin ilginç tarafı Hardware unboxed in incelemesinde saphire nitro modelinden daha iyi referans modelin sonuçları
Senin incelememe istinaden ilk fırsatı yakaladığım gün o video geldi. Ertesi günde kart geldi. Keyifli idi :)) -
Asus filan ne yapacak onu merak ediyorum , fiyatı yüklü çıkacaktır muhtemelen. Düz Asus 6800 ü 8000TL den satışa koymuşlar :) Piyasanin oturması Şubat tatilini bulacak anlaşılan. Belki bir ekonomi planı yayınlarlarsa %0.01 ihtimalle dolar da biraz düşebilir. Ama dolar bu şekilde giderse, referans modelleri de ülkeye getirmek yerine özel sogutmali modelleri getirecektir ithalatçılar. Yani ben referans modellerin bu saatten sonra kolay bulunabileceğini düşünmüyorum.
Belki bu hafta yada diğer haftaya kadar en fazla sınırlı bir stok olabilir. Olsun daha çok kişide olsun tabiki ama zor duruyor.
-
Bu cod oyununu indirdim hani hem online hem ücretsiz olanı, oyuna bir türlü başlayamadim sinirlenip kapattım çok karışık arayüz
Bence referans can oldu ya bu seride aradaki fiyat farkını %80 görüntüye verirsiniz.
-
Benim değerlerim neden bu kadar düşük şu oyunu hangi ayarlarda test ediyor bu , bu kadar fark benim cpu'dan ise eğer ? Canım sıkılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X