Şimdi Ara

XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
21.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]
    XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

Arkadaşlar BF5 Sonuçlarında sıkıntı vardı beni uyarmıştınız testleri tekrarladım , ortalama FPS 190 civarında oynarken 185 altına hiç inmiyor. Bu sonuçları uçaklı tanklı bir sahnede aldım çatışmalı yerde yani. Bilgilerinize.

• Bf5 2k'da tatmin etmedi. Dlss nvidia tarafında oldukca kuvvetli bir avantaj gibi duruyor şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu taraftayım. Bir H.O alırım :)

• Hayirli olsun hocam kart nedir XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Sağdaki, kırmızı taraf tabiki. :)

XFX RX6800XT

• elinize sağlık. güzel inceleme .

Kartı nerelerden temin edebiliriz bilgisi olan var mıdır.

• VulonViing kullanıcısına yanıt

Ne trolü? Benim anakart stok halde bile 1.42v veriyor otomatik. Şu an 1.28v 4.1 GHz kullanıyorum. Benimki ilk çıkan Ryzen 5 3600lerden. Öyle dışardan kendi kendinize atıp tutmayın.

• Ben kafaya 6800XTyi koydum ama bir noktada takıldım.

700W 80+ Bronze PSU'nun gücü R5 3600 kombosunda 1080p oynamaya yeterli gelir mi ?

Hangi siteden kaç liraya satın aldın ?

@Muten Baba dönerseniz gerçekten mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBey247 -- 27 Kasım 2020; 10:52:23 >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

İncelehesap 30 tane sattı hocam 7499TL den , kaç gün önceydi hatırlamıyorum. Dün yada evelsi gün de 10 tane daha sattı sanırım aynı paradan.

3600 ile 6800XT kombinasyonu 1080P de verimsiz hocam. CPU değişme niyetin yoksa 3060Tİ bekle bence bomba bir kart olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Sağdaki, kırmızı taraf tabiki. :)

XFX RX6800XT

Hayırlı olsun testleri bekliyorum konuya XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• 3600 kullanıcısı da ne kadar varmış Bende 750w Corsair PSU var. Belli bir süre 3600 3080/6800xt ikilisini kullanacağım umarım mavi ekran sıkıntısı çıkarmaz

Haftasonu zaman ayırabilirim gibi, karantina akşamlarında.

Test hiç anlamam ama.

Bu arada riser ile takacağım dik :)

Gereken araçlar nedir yazarsanız ona göre ilerleriz.

Sıfırdan bios güncelleme ile windows kurulacaktır.

Sistemim : 3900x - X570-E - 4x8GB 3200C14 to 3600C16 - 2TB MP600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 27 Kasım 2020; 11:51:17 >
  • Sistemlerimiz neredeyse aynı teste gerek kalmadı XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

İtopya 7 gündür riseri kargoya vermeyince ben iptal ettim bugün sabah. Dik filan takmayacağım böyle dursun :)

:)) Benzer evet. Bu sebeplede zaten 2. parti de aynı fiyata incehesaptan hemen kaptım bende XFX 6800XT..

Bakalım neler göreceğiz benim sistemde.

• Çok kart çıktı ya şimdi bu nvidia da hangisine denk tam nvidia düşünüyorum hop amd yapacağını yapıyor hem fiyat hem perf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

3080 dengi hocam, teknoloji olarak ilerde olduğu avantajlar var dezavantajlar var.

• Selam Dostum bu ekran kartını (birşekilde) alırsam Cs:Go ve Fortnite oyunlarını en yüksek ayarlarda kaç fps alırım ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

İncelehesap 30 tane sattı hocam 7499TL den , kaç gün önceydi hatırlamıyorum. Dün yada evelsi gün de 10 tane daha sattı sanırım aynı paradan.

3600 ile 6800XT kombinasyonu 1080P de verimsiz hocam. CPU değişme niyetin yoksa 3060Tİ bekle bence bomba bir kart olucak

7500 TL bedava fiyatmış

Bu arada RTX 3060Tiyı ne yapayım zaten RTX 2070 Super kullanıyordum sattım . İncelemelerde 1080Pde verim alıyorlar ama 150 fps yerine 130 oluyor hani yine ortalama üstü fps değerleri ama bazı oyunlarda elbette darboğaz oluşuyormuş araştırdım ama sırf bunun için RTX 3060Ti alıcağıma kafama sıkarım daha iyi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Çok kart çıktı ya şimdi bu nvidia da hangisine denk tam nvidia düşünüyorum hop amd yapacağını yapıyor hem fiyat hem perf.

3080 ile 6800xt denk ama 2000 TL daha ucuz olan AMD sana RAY TRACING performansını 3070 gibi veriyor.

3070 Super (çıkmadı duyrulmadı) ile 6800 denk diyebiliriz 3070 aşağıda kalıyor ama Ray Tracing performansı düşük yani 3060Ti çıkarsa 6800 Ray Tracing performansı gibi olur

• elinize sağlık

1660 süper den selamlar XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]  abiye selamımı ilet dedi XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.