2600Mhz de yeni sonuç. |
XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (10. sayfa)
-
-
Ne kartmış be amd yi tebrik etmek lazım her zaman daha ucuza rakibine göre daha çok performans gösteriyor ustam yazılım sorunu yaşar isen yazabilirmisin
-
Yine 4 4 lük bir inceleme elinize sağlık amd nin yükselişi yadsınamaz
-
Güzel bir inceleme olmuş hocam elinize sağlık.
-
Kartı alıpta, azıcık gıdıklamak isteyenler için son kullanıcı değerleri bu şekilde. Herhangi bir ayara teste gerek yok , sürücü yazılımından direk hızaşırtma modunu seçiyorsunuz 2424Mhz'e Oc liyor kart kendini. Performansı da güzel. Bu seviyede bir kart için daha fazlasına da gerek yok. Türk lokumu kıvamında .
-
En çok merak ettiğim şey: Sürücüler ne alemde?
-
Yazdım incelemede. 2. mesajda. Suan sorunsuz. Sıfır sıkıntı.
-
Eline sağlık, emeğine sağlık, çok güzel inceleme olmuş. Yeni kasan ile aran nasıl peki? -
Tam istediğim gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende CM centurion 5 var. Rgb olmayan kasa kalmamış. Değiştirirsem ne alayım diye kasa bakıyorum. Modeli ondan sordum hocam. Yoksa kasa incelemesi de geliyor mu :) -
Otomatik hız aşırtma (Rage) modunun, ayarlarda isteğe bağlı şekilde olması akıllıca olmuş.
İncelemelere göre; özelleştirilmiş kartlara fazladan 100-150$ vermeyi gerektirmeyecek derecede başarılı referans kart üretilmiş.
Mutlu kullanımlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukluğumdaki incelemeler gibi olmuş çok keyifliydi eline sağlık abi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReDDoG
Bende CM centurion 5 var. Rgb olmayan kasa kalmamış. Değiştirirsem ne alayım diye kasa bakıyorum. Modeli ondan sordum hocam. Yoksa kasa incelemesi de geliyor mu :)Hocam kasayı kurdum bitirdim takarım kalmadi açıkçası birde kasanın fiyatını çok fazla buluyorum bence okadar etmez ama bazen çok iyi kampanya oluyor ozaman alınabilir. Bu kasayı almamın sebebi , performans olarak daha iyisi olduğuna inanmamam. Cami daha siyah içini göstermiyor. En önemlisi fazla sade. RGB den ışıklardan yorulan birisi için ideal.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah, çok sağ ol bilgiler için. -
İnceleme güzel olmuş, elinize sağlık. Bir Battlefield serisi oyuncusu olarak Bf5 testlerindeki fpsler beklentimin altında açıkcası, Bf6'da fps'ler iyice düşük olacaktır.
64 kişi multiplayerda kalabalık, efektler, patlamalar vs. derken fps'de düşmeler kaçınılmaz gibi. Sanırım rekabetçi online oyunlarda 144hz'den verim alabilmek için 2k çözünürlük bu nesilde halen fazla kalıyor.
Diğer ihtimal ise oyunun AMD kartlar için optimizasyonunun kötü olması olabilir. Bir de 1080p fps'lerine bakabilirseniz güzel olur aslında.
Doom'daki fps'ler göz doldurucu mesela, 300lerde geziyor. 144-240hz monitörü olanlar için bu fpslerde oynamak büyük bir keyif.
Bu arada AMD stok soğutucu ile güzel iş başarmış, termal değerleri özel tasarım soğutuculu kartlarla yarışır durumda.
-
Üstadım BF 5 işlemci ağırlıklı bir oyun.
-
Kaç kağıt bu ekran kartı ? Stoklarda gözükmüyor hiçbir yerde.
-
3080 ve 3090 Ekran kartlarındaki hatalar ne alemde ? 6800XT 3080 arası kaldım
-
Bıktım trollüklerinden artık. En son 3600 işlemciye 1.42v verin diye rehber konusunu hazırlamıştın. Bilmiyorsun donanım dünyasını, bariz, her AMD konusu altına saçma sapan yorumlar yazıp milleti yanlış yönlendirme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 27 Kasım 2020; 6:51:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X