Şimdi Ara

XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
21.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ray tracing li ağız açık bırakacak oyunlara bence daha çok var gibi en az 1 belki 2 sene.

Yüksek fps yerine tercih edilebilecek gibi durmuyor sanki.

3070 düşünüyorum ama bu superi ti muhabbetleri can sıkıcı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Valla DLSS açmak , görüntüyü bozmaktır. Çok isteniyorsa FidelityX açılır Upscale ile güzel fps değerleri de alınır ikisi de görüntünün içine ediyor :D

Nvidianın Super veya Ti olmayan her serisi bana göre çöp .

2060 2070 nasıl hala RDR2 veya eşdengi oyunlarda 1080pde bile ultra açamıyorsa ( açamıyor dediğim 35i zor görüyor fpsler )

*Ultra dediğim Locked ayarların da açılıp grafiklerin fullenmesidir.

3060 3070 gibi kartlar da öyle olacak ve asla DLSS bunları kurtaramayacak sonuçta her oyun RTX veya DLSSden ibaret değil :D

Bir insan neden sırf kartın ismi Nvidia diye düşük fps yüksek fiyat öder ki ? DLSS dediğimiz görüntü bozup fps arttıran teknoloji cidden iyi mi ki yoksa göz boyama kendini kandırma bir teknoloji mi ?

Ben konsollara Ray Tracing yapan AMDye daha çok güvenirim. İlla ki DLSS benzeri yazılım gelir AMDnin başında ortaokul mezunu internet cafeden bilgisayar öğrenmiş kişiler yok . Orda da akıllı zekası yüksek inovasyona önem veren tipler var. NVidia gibi hızlı ilerlemek yerine sinsi ilerler hamleyi yapar. Fakat ben DLSS tarzı teknoloji gelse mümkün olduğunda açmam 6800XT alırsam ... 2070 Superde vardı açmadım hatta Ray Tracing açmadım , ben dlss açarsam anlamı kalmaz görüntüde baz yerlerde pixellik , görüntüde buğulanma vs her şey mümkün

( Bir RTX 2070 SUPER kullanıcısıyım RX 5000 sersini mantıksız buluyorum . Fanboy değilim ama 6000 serisi en iyisidir RTXlere fiyat performans olarak fark atmış resmen )

• Konuyu daha fazla kirletmeyin lütfen yorumunuzu yaptıysanız sizi dışarı alalım. Konuda polemik istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Ne trolü? Benim anakart stok halde bile 1.42v veriyor otomatik. Şu an 1.28v 4.1 GHz kullanıyorum. Benimki ilk çıkan Ryzen 5 3600lerden. Öyle dışardan kendi kendinize atıp tutmayın.

Ben hatırlıyorum o konuyu. Yorumlarda da voltajın çok olduğu belirtilmişti.

https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5-3600-stabil-overclock-ayari--142497402#142497402

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    1060 almaya gitmiştim 2016 da yoktu bende asus 480e şans vermek istedim.(freesync etkili olmuştu ) Yalan yok çok sıkıntı çektim hdmi refresh ayarlarıyla hatta bugün de günce bir tv ile sorun yaşadığım oluyor. Nvidia bu konularda çok iyi + cuda ile bazı uygulamalarda ekstra perf iyi oluyor.Fakat iş fiyat/performans kısmına gelince amd masayı dağıtıyor.4K da 60 2K da 120hz veren tv kullanıyorum. PS5 in 2K ya native destek vermeyeceğini öğrendikten sonra pcye yöneldim. Son zamanlarda amd sürücüleri daha iyi olmaya başladı sanki.
    4K da 60 2K da 120hz bu duruma en çok yakışacak 6800xt gözüküyor 3070 stabil ray tracing açıkken 60 fps verebiliyor mudur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metality kullanıcısına yanıt

Tamam hocam ben kaldırdım zaten videoyu tepki alınca. Burda arkadaşın atıp tutması diyerek kastettiğim bilmeden bana troll demesi. Benim anakart işlemcim stok halde bile 1.45v'a kadar voltaj yüklüyordu. Sonra ben bunu 1.28v 4.1 GHz olarak sabitledim.

• Çok güzel olmuş eline sağlık

1070 i bende emekli edip 6700 6800 falan mı baksam gerçi kartı alsak birde monitör işin içine giricek yine 10 binlik olacaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel inceleme. Nvidia'da daha iyi RTX performansı, daha iyi codec var. AMD hala yüz yıllardır kullandığı codeci kullanıyor. DLSS yok. 50 dolar değil 100 dolar ucuz olsa alınırdı fakat 3080 yerine 6800XT almam kendi düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo145 -- 27 Kasım 2020; 20:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Çok güzel olmuş eline sağlık

1070 i bende emekli edip 6700 6800 falan mı baksam gerçi kartı alsak birde monitör işin içine giricek yine 10 binlik olacaz

Adaş yakışır sana ama bence 3060,Tİ yi bekle çıkış tarihi ve performansı itibariyle çoğu taşı yerine oturtarak bir kart olacak. Monitör işini bilemem benim de değiştiresim var Xiaomi ye takmış durumdayım ama güvenemiyorum.

• Siyah ekranlar, masaüstü atmaları vs gibi sorunlar 6000 serisinde de var mı ?

• Keyifle okudum. Elinize sağlık.

• Derinden geliyor :) Yarın yeni windows kurulur, ayarlar tamamlanır.

XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]
  • Kart gercekte daha premium duruyor fotolarda nedense biraz dandik çıkıyor XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Kasa içindeki ışıklar altında güzel durur, bir hele power tuşuna basayım. 😉

Cidden kart tuğla gibi ve çok hoş, 10 dk filan seyrettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 28 Kasım 2020; 9:33:23 >
  • Bu rijitlik olayı güzel , tek bir parça gibi komple aynı benim eski Titan X kartım gibi XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

Shadow of the tomb raider benchmark sonuçları arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Derinden geliyor :) Yarın yeni windows kurulur, ayarlar tamamlanır.

Kasa içindeki renkler bir harika.XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.