Yeni sonuçlar |
XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (14. sayfa)
-
-
-
@Muten Baba https://forum.donanimhaber.com/phantek-evolv-x-1-300-tl--146652846
konudaki fanlar ilgini çeker mi?
-
Aslında çeker tabiki ama coolermaster a mail attım cevap bekliyorum alttaki fanları değiştirmelerini isticem bobin sesi ve göbek sesi geliyor. Üst taraf içinde bir arkadaş 2 tane AF140 gondericek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun :) AF güzeldir. AF120 Quiet versiyonu kullanıyoruz kardeşimin kasasında.
-
Nerde kaldı testler bir tek ben mi kullaniyorum bu kartı
Hacı sırf fiyatı merak ettiğim için bakiyim dedim de hiç bir yerde stok yok ki millet nasıl alsın :D
-
Türkiye'de toplam 50 kişi filan aldı onlara diyorum zaten
aslında yüksek puan almak için yapmadım benchleri undervolt yapıp kartın daha sessiz ve serin çalışması için stabilite testi için uğraşıyordum.
min:2500
max:2600
voltaj:1010mv
frekans:2140
güç:%15
rdr2'de 2550mhz'lerde geziniyor kart 2600'ü göremedim hiç. oc işlerinden pek anlamıyorum voltajı 1150 yapıp max değeri sona alsam da muhtemelen 2600leri görebilir miyim bilmiyorum.
şu linkte 5600x ve 6800xt kullananların test sonuçları var. forumdan manyaqcocuk nicki arkadaşa nasıl bi kart geldiyse duman etmiş ortalığı :)
ekleme: horizon zero dawn benchmark testi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjini -- 3 Aralık 2020; 20:5:39 >
-
Biz ilk 100 e giremiyoruz arkadaş rekor kırıyor , bazı insanlar doğuştan şanslı oluyor yapacak birşey yok :)
5900x lazım bence size
-
Bu saatten sonra hem zor bulurum hem zor alırım. Ama bekliyoruz bakalım , :). Hedef 5950X + 3080Ti , idi, neye niyet neye kısmet bakalım
Neredeyse ekran kartı parasına 5900x.Gerekli mi düz oyun oynayan birisine tartışılır,hakkını vermek lazım o işlemcinin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUTNeredeyse ekran kartı parasına 5900x.Gerekli mi düz oyun oynayan birisine tartışılır,hakkını vermek lazım o işlemcinin.
Benim için diyorsan ben hakkını tek projede çıkartırım, hakkını da fazlasıyla veririm ama elimdeki CPU dan sonra uzerine ekliyecegim para , suanki iş potansiyelime karşılık vermiyor. :)
Eyvallah, iş içinse feda olsun zaten mesele değil.
Hep söylerim 3900x 3950x 5900x 5950x , standart kullanıcının kullanacağı işlemciler değil. Yani PC yi açınca oyuna girip oyun bitince kapatan kullanıcıların bu işlemciler ile işi olmamalı, sadece oyun için 5600X yada Intel i7 i5 güzel işlemciler tercih edilse daha mantıklı hareket olur.
Bu ayarlar ile kartı neredeyse coilwhine ' sız kullanıyorum arkadaşlar, bilginize. Malum AMD kartlarda undervolt ile hem performans kazanımı yaşanıyor hem güç tüketimi düşüyor. bendeki coilwhine yani bobin sırıltısını neredeyse tamamen kestim diyebilirim , şuan sorunsuz.
-
-
1 saatten fazla AC Walhalla ,
1.010MV
2585 / 2140
Max. %52 fan hızı ile sessiz sedasız çalışıyor.
Max. sıcaklık 68 derece.
Bilgilerinize.
-
16 gb bellek çok bu karta 12 gb ideal olurmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X