Şimdi Ara

XFX RX580 8GB Bu fiyata uygun mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, yıllar önce yine buradaki forumseverler yardımıyla bir bilgisayar toplamıştım, şu şekilde bir sistemdi;
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
    GIGABYTE 990XA-UD3 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

bu sistemin ekran kartı bozuldu, ramlerini, hdd'sini ve ssd'sini abime kaptırdım ne yazık ki. Şimdi karantina zamanı da bilgisayarsız geçmediği için ekran kartı ram ve hdd almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak

GittiGidiyor
    XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB PCI-E x16 256Bit GDDR5 O.C Ekran Kartı 18 AY GARANTİLİ +KUTULU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/xfx-radeon-rx-580-gts-xxx-edition-8gb-pci-e-x16-256bit-gddr5-o-c-ekran-karti-18-ay-garantili-kutulu_pdp_497958666
    almayı düşünüyorum (mobildeyim, link eklemeyi bulamadım kusura bakmayın).

Ram olarak da hyperx fury DDR3 4x2 düşündüm.

HDD'yi ikinci el bir şey bakıcam uygun bi ssd bulursam da onu alıcam, önereceğiniz ssd olur mu bütçe dostu, daha önemlisi rx580'in bu modelini bilen var mıdır sağlam mıdır, bu fiyata iyi midir? Her türlü öneriye açığım bütçem bu şekilde 2000tl civarı, şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el bir kart için fiyat yüksek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci el de olsa garantisi olduğu için ürüne güvendim, sanki indirimli bir 0 ürün gibi yaklaşıyorum, sonuçta garantili olduğu için ikinci elin sahip olduğu riskleri taşımıyor gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SFJarvis

Hocam ikinci el de olsa garantisi olduğu için ürüne güvendim, sanki indirimli bir 0 ürün gibi yaklaşıyorum, sonuçta garantili olduğu için ikinci elin sahip olduğu riskleri taşımıyor gibi geldi
    rx 570 ve 580lerin çoğu mining yapılmak için alınıp ikinci el sitelerinde fahiş fiyatlara satılıyor. Sahibinden'de rx580'ler 750 tlye alınabiliyor.

Ben yerinde olsaydım ikinci el bir rx580'e bu parayı asla vermez kullanılmamış bir 1650 süper alırdım. 1600 liradan 1650 süper alınabiliyor.

• Bu modeli önermem çok kaliteli değil, soğutması yetersiz çok sesli ve sıcak çalışıyor ve pahalı zaten.
  • @OPTİMİST

Aynı kart var bende sessiz ve serin çalışıyor, soğutması da gayet yeterli

@SFJarvis

Sıfır olarak 1.200 TL'den almıştım aynı kartı,ikinci el olarak yüksek fiyat çekmiş. Sıfır olarak kur'dan dolayı fiyatlar yükseldi yeniden, 8GB RX580'ler 1500 TL üzerinde.
  • Kart kötü değil ama alınmaz bu saatten sonra hocam bırakın ellerinde kalsın uygun olursa alın bu fiyatlar yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.