Yakarız bu gezegeni yakarızz!!! XFX Speedster SWFT 319 6800 RX-68XLAQFD9 RADEON RX 6800 CORE Gaming PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12054 |
!!! XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 - 13835,84TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
6750 ile arasında 3 bin tllik fiyat performans i yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence f/p en yüksek bu kart 6057 tl fsr de var ohh
inventus
XFX Speedster SWFT 210 6600 RX-66XL8LFDQ AMD Radeon RX 6600 PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12201 -
Dolar yükselirken kartların fiyatı düşüyor. Artık nasıl karlı satıyordular ise dolar vs fark etmiyor sürekli düşüyor.
-
kripto madencileri yüzünden hala bile fazla kripto olmasa yüzüne bakmaz kimse kartların
-
Etherium kazma işi sona erecek muhabbeti yüzünden kart satışları çok düştü. Eğer Ağustosda kazma işi sona ererse kazması mantıklı başka birşey çıkana kadar piyasada epey kart olur.
-
Düşün bir de dolar 8 lira da kalsaydı ne güzel fiyatlara alırdık şimdi.
-
İnventusu girdiğinden beri gözüm kaldı swft diye biraz tereddüt ettim baktım baya iyi diyolar xfx 6800 modeline bütçem çıkışmıyor 6750 XT red devil 11430tl aldım geçen 9800-10900 araları 6750 XT merc black vardı kaçırdık yine düşer fiyat binance gibi benzer bir borsa sayfası patladı diyolar site erisilemiyor luna kapalı o sitede luna gibi btc eth vurgun yapmış ama gel gör ki dolar artıyor sans yok dolar pahalanmasa 9bine alırdık kesin böyle giderse borsa fiyat düşer gönül ister düşsün herkes faydalansın ama mining yapanlarda açıyorum okadar kart piyasada ne olur hayırlı forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne kadardı bu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X