Şimdi Ara

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
47
Favori
73.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun aksam Aramex'ten mesaj gelmisti paketiniz geldi, su numarayi arayin diye. Bugun 2 kere aradim beni deli ettiler. İlk aramamda yaklasik 8-10 dakika beklettiler o aptal operator muzigi ve ingilizce anons esliginde ve dayanamadim kapadim, 1 saat sonra tekrar aradim sabirla dakikalarca dinledikten sonra birisi cikti kargo numarasini verdim bir dakika ilgili arkadasa aktarayim dedi, yine ayni muzik+anons ve minimum 5 dakika ardindan cikan kisi kargo numarasıni istedi verdim o da ilgili birime aktarayim dedi, bekledik 5 dakika daha, cikan kisiye de kargo nosu verdik, dalga gecer gibi ilgili birime aktarayim dedi ve yine en az 5 dakika bekledikten sonra e-mail aldilar ve arkadas e-mailinize aksama kadar gerekli bilgileri yollayacagiz dediler. Sabirla tesekkur ettim ama bir mail gelmedi.

Sizde de cok istediginiz, sizi heyecanlandiran seylerde hep boyle sorunlar cikiyor mu yoksa bende mi birsey var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perasanda P kullanıcısına yanıt
    Aynısını bugün ben yaşadım,fakat tekrar aradığımda biraz fırçaladım, yoğunluğumuz çok fazla falan dediler ama mailide şak diye attılar.sıkıştırın biraz.
  • Perasanda P kullanıcısına yanıt
    Sabah ben de aradım maili verdim. Gün içinde mail gelicek 56 tl. gumruk ucreti var, verilecek hesaba yatirirsiniz dediler ama gelmedi saat 16 gibi aradim ama dediginiz gibi ulaşamadim. İlgili kişiye bağlandim, oda ilgiliye bagliyim dedi sonra telefonu hattan dusurduler, ikinciye gene aynisi olunca bidaha aramadım.

• Kablo kanalı döşemek adına altın değerinde bir bilgi
    Not: Bakmayın duvar biraz perişan durumda çünkü alarm kablosu vardı onuda içine koyayım diye sökünce dağıldı etraf, normalde gayet temiz bir işçilik oluyor.

Neden bu taktik ? Sebepleri :

1- Kendinden yapışkanlı kablo kanalı aldığınızda, o üründe dandik çift taraflı bant kullandıkları için duvardan kısa sürede atacaktır. Özellikle yaz-kış sıcaklık değişmlerinden çok etkileniyorlar.
    2- Kendinden yapışkanlı kablo kanalı aldığınızda, içinden kalın Hdmi kablosu geçireceğimiz için ağır kabloyu taşıyamama ve duvardan ayrılma riski daha fazla. ( uzun yada kısa vadede )
    3- Kendinden yapışkanlı kablo kanalı aldığınızda, daha fazla ödersiniz 1-2 tl fln.
    4- Düz kablo kanalını matkap ile delip üstüne dübel vida ile takmaya kalkarsanız hem duvar parçalanıyor hemde bu işi yapmak aşırı zor. ( 2 metre taktım canım çıktı )

Sonuç : Bu Şok yapıştırıcı ile Temiz / Hızlı / Dertsiz bir montajı 15 dk içinde bitirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 15 Şubat 2018; 10:29:43 >

• arkadaşlar şöyle bir duvara bağlantı aparatı buldum tersten bağlayabiliriz xgimi ters duracak şekilde yani. fiyatıda bedava.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-projeksiyon-tavan-ve-duvar-teleskopik-aski-aparatlari-506496615/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

arkadaşlar şöyle bir duvara bağlantı aparatı buldum tersten bağlayabiliriz xgimi ters duracak şekilde yani. fiyatıda bedava.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-projeksiyon-tavan-ve-duvar-teleskopik-aski-aparatlari-506496615/detay

İsterseniz düz de durur, aparat şu ~

https://urun.n11.com/aski-aparati/projeksiyon-aski-aparati-prj-22-29-serend-22-29-cm-360-15-kg-P190120426

• quote:

Orijinalden alıntı: Perasanda

Ben yazlikta annenin odasindaki projeksiyon icin aldim ikea storu, gayette is goruyor, salonda var 2 metrelik orijinal projeksiyon perdesi inanin standart kullanici icin pek bir fark yok.

Walla örnek 1-2 resim varsa arşivde elinizin altında süper olur paylaşırsanız.
  • Bu sabah aramex i aradim, maili yanlış adrese atmışlar. Birazdan tekrar maili yollariz dediler.
    edit: mail geldi yolladık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 15 Şubat 2018; 10:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perasanda

Dun aksam Aramex'ten mesaj gelmisti paketiniz geldi, su numarayi arayin diye. Bugun 2 kere aradim beni deli ettiler. İlk aramamda yaklasik 8-10 dakika beklettiler o aptal operator muzigi ve ingilizce anons esliginde ve dayanamadim kapadim, 1 saat sonra tekrar aradim sabirla dakikalarca dinledikten sonra birisi cikti kargo numarasini verdim bir dakika ilgili arkadasa aktarayim dedi, yine ayni muzik+anons ve minimum 5 dakika ardindan cikan kisi kargo numarasıni istedi verdim o da ilgili birime aktarayim dedi, bekledik 5 dakika daha, cikan kisiye de kargo nosu verdik, dalga gecer gibi ilgili birime aktarayim dedi ve yine en az 5 dakika bekledikten sonra e-mail aldilar ve arkadas e-mailinize aksama kadar gerekli bilgileri yollayacagiz dediler. Sabirla tesekkur ettim ama bir mail gelmedi.

Sizde de cok istediginiz, sizi heyecanlandiran seylerde hep boyle sorunlar cikiyor mu yoksa bende mi birsey var?

https://youtu.be/BtpD2_S1iY0?t=1m9s

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Bu sabah aramex i aradim, maili yanlış adrese atmışlar. Birazdan tekrar maili yollariz dediler.
    edit: mail geldi yolladık bakalım.

Hadi bekliyoruz güzel haberleri
  • Eğer bir aksilik olmazsa yarın dudullu aremex ten gidip alacağım cihazı, yarın sabah belli olacak alıp alamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

Eğer bir aksilik olmazsa yarın dudullu aremex ten gidip alacağım cihazı, yarın sabah belli olacak alıp alamayacağım.

ADam gider kamp kurarım dedi, harbi ciddi ciddi gidiyor kamp kurmaya

http://www.karar.com/teknoloji-haberleri/apple-magazasinin-onune-kamp-kurdular-37516

Adam dudulluda kamp kuruyor

Gitmenize gerek yok getirir onlar bak benim bugün beklediğim kargolar geldi miss zahmet etmeyin.

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olgu bunlar nedir böyle? Tavsiye ettiğin bişeyse alalım :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Araç kamerası var 2 tane, 1 tanede hoperlör. Xgimi ye aldım hoperlörü.

Psikolojik olarak film izlerken sesin yanımdan gelmesi bi acayip etti beni. Ses perdeden gelmeli. Hoperlörü duvara yakın koyacam yatak odasında izlerken :)

Salonda zaten ses sistemine bağladığım için no problem

Olgu merhaba ucuz yollu arac kamerasi ne tavsiye edersin, birtane vardi lensi donen. surus aninda yolu, park halinde iceriyi kaydedecek bisey lazim.

• quote:

Olgu merhaba ucuz yollu arac kamerasi ne tavsiye edersin, birtane vardi lensi donen. surus aninda yolu, park halinde iceriyi kaydedecek bisey lazim.

B1w var Youtube kanalımda

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Psikolojik olarak film izlerken sesin yanımdan gelmesi bi acayip etti beni. Ses perdeden gelmeli. Hoperlörü duvara yakın koyacam yatak odasında izlerken :)

AVR li sistem kuralım sana, ötekiler kesmez seni yolun sonu oraya gider.

Bakayim ona bugün az daha birine vuracaktim, aradan firladi hic olmazsa delilimiz olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

AVR li sistem kuralım sana, ötekiler kesmez seni yolun sonu oraya gider.

Katılıyorum, olgu beye bir ev sinema sistemi lazım, şöyle avr li, 5.1 yada 7.1 li

Ya valla kamp kurmadım, sadece yarın zaten oralardayım, programım öyle. Tesadüfen.....

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.