Şimdi Ara

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
47
Favori
73.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Olgu merhaba xiaomi hayırlı olsun. Wireless yada bluetoth bağlantıda görüntü ile ses arasında senkron uyumsuzluğu oldumu.

Açıkçası dün şarkı dinlemekten keyifle hiç onları test edemedim

Hayatımda aldığım en iyi cihazlardan biri diyebilirim. Şok edici bir kalite

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-smart-network-hoperlor-incelemesi-inanilmaz-ses-kalitesi--131413745 burada konu açtım bakalım devam edeceğim.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sagdakinin goruntusu daha guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Sagdakinin goruntusu daha guzel

Sağdakini şu boyutta alırsanız sanırım 25 bin tl civarında

• bu arada cihazı yeni gelen ve motaj yerini seçmeye çalışan arkadaşlar için ufak bir bilgi vereyim
    cihazda optik zoom var biliyorsunuz lensin yanında. içinden çıkan ufak simkart çıkarıcıya benzer apart ile ayarlanıyor.
    benim cihazda zoom ayarı sondaymış yani zoom yapılıymış. cihazınızın yerini ayarlarken bu ayarıda kontrol edip yer belirleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 16 Şubat 2018; 11:36:15 >
    Ya ben bu hoparlörü aylar önce aldım, Gearbest siparişimi iptal etti bi problemden dolayı. Sonra araya xgimi girdi, dedim zaten üzerinde hoparlör var, bunu almayayım dedim.
    Aslında benim XGIMI serüvenim bununla başladı. (Hatta daha da evveli JKR-1000 diye bi hoparlör ile başladı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Ya ben bu hoparlörü aylar önce aldım, Gearbest siparişimi iptal etti bi problemden dolayı. Sonra araya xgimi girdi, dedim zaten üzerinde hoparlör var, bunu almayayım dedim.
    Aslında benim XGIMI serüvenim bununla başladı. (Hatta daha da evveli JKR-1000 diye bi hoparlör ile başladı)

Vesile olmuş, açıkçası hoperlör bizim xgimi Harman cardon dan daha iyi ses vermekte. Tabi cihaz zaten olayı ses işlemek olduğu için bu fark normal.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Dun aksama dogru telefona cikti biri nihayet. Verdigim mail adresini gmail.com yerine gmaıl.com olarak girmisler. İ harfi yerine ı harfi yani. Mail geldi nihayet, 57 tl vergiyi maildeki iban a yolladim. Tekrar aramexi aradim ama operatorde beklemekten siıkıldım ve kapadim. Simdi ne olacak bir bilen var mi? Odeme yapilmis diye gorup adrese getirecekler umarim. İlla gumruk odemesini yaptim diye aramama gerek yok saniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perasanda

Dun aksama dogru telefona cikti biri nihayet. Verdigim mail adresini gmail.com yerine gmaıl.com olarak girmisler. İ harfi yerine ı harfi yani. Mail geldi nihayet, 57 tl vergiyi maildeki iban a yolladim. Tekrar aramexi aradim ama operatorde beklemekten siıkıldım ve kapadim. Simdi ne olacak bir bilen var mi? Odeme yapilmis diye gorup adrese getirecekler umarim. İlla gumruk odemesini yaptim diye aramama gerek yok saniyorum.

Dilerseniz özelden bana takip numaranızı bildirin, hangi adımda olduğuna bakıyım.
  • Perasanda P kullanıcısına yanıt
    Odemeyi yaptım bu sabah aradim yetkili yokmus toplantıdaymislar hikaye. Aslında istanbul merkezi bana yakın ama vaktim yok gitmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

quote:

Eğer bir aksilik olmazsa yarın dudullu aremex ten gidip alacağım cihazı, yarın sabah belli olacak alıp alamayacağım.

beraber gidelimmi yada orada buluşalımmı benimkide sabah dudulluda olucak

Ben aldım sabah, sizinkide benimki ile yanyana idi

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

hadi hayırlısı olsun.
    iş varsa akşam olmaz şimdi size.
    sizinde beyaz poşet en dışta benim en içteydi kocaman screen less tv yazıyordu en dışta. iyi yırtmışım gümrükten :)

Evet benimde aklıma gelmişti, tv falan yazınca patlarmıyız diye, ama beyaz poşet iyi olmuş hakikaten, sıkıntısız geçti. Akşam onu kurcalamazsam uyuyamamki. Teşekkürler iyi dilekler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 16 Şubat 2018; 13:8:46 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

quote:

Eğer bir aksilik olmazsa yarın dudullu aremex ten gidip alacağım cihazı, yarın sabah belli olacak alıp alamayacağım.

beraber gidelimmi yada orada buluşalımmı benimkide sabah dudulluda olucak

Ben aldım sabah, sizinkide benimki ile yanyana idi

Engin beyin kutusunuda kapıp alsaydın

Bir an düşünmedim değil hani

• xgimi h1 in içinin açılışı ve içindeki parçalar.

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

• Görmesem daha iyiydi be.

Şaka bir yana elinize sağlık. Faydalı bir bilgi...
    Aramexin sitesinden sorgulattigimda "shipment on hold" mesaji gorunuyor hala. :-(

Ctesi dagitim yapiyorlar mi bilmiyorum ama eger yapiliyorsa sorun var. Cunku istanbul'da olmayacagimi dusunerek arkadasin isyerini vermistim adres olarak. Benim sehir disinda isler bitti dondum ama arkadasin isyeri yarin kapaliymis :-((( Gelip adreste bulamadiklarinda ertesi is gunu tekrar getirirler mi bunlar yoksa alicinin mi gidip yerlerinden almasi lazim? Bilemedim. Taaa bana gore istanbulun bi tarafindalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Perasanda

Aramexin sitesinden sorgulattigimda "shipment on hold" mesaji gorunuyor hala. :-(

Ctesi dagitim yapiyorlar mi bilmiyorum ama eger yapiliyorsa sorun var. Cunku istanbul'da olmayacagimi dusunerek arkadasin isyerini vermistim adres olarak. Benim sehir disinda isler bitti dondum ama arkadasin isyeri yarin kapaliymis :-((( Gelip adreste bulamadiklarinda ertesi is gunu tekrar getirirler mi bunlar yoksa alicinin mi gidip yerlerinden almasi lazim? Bilemedim. Taaa bana gore istanbulun bi tarafindalar...

C.tesi dağıtımları var. Diğer sorular için bilgim yok telefon açın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 16 Şubat 2018; 17:49:44 >
  • XGIMI Z4 Aurora kullanan var mı acaba? Karşılaştırabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Olgu merhaba xiaomi hayırlı olsun. Wireless yada bluetoth bağlantıda görüntü ile ses arasında senkron uyumsuzluğu oldumu.

Açıkçası dün şarkı dinlemekten keyifle hiç onları test edemedim

Hayatımda aldığım en iyi cihazlardan biri diyebilirim. Şok edici bir kalite

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-smart-network-hoperlor-incelemesi-inanilmaz-ses-kalitesi--131413745 burada konu açtım bakalım devam edeceğim.

Olgun hocam,

Cok ovdunuz bu cihazi

Bu cihaz sadece muziklerde orta ustu seviyede bir ses sunmakta. Filmlerde de o kadar basarili degil.

Ancak fiyat performans olarak iyi bir cihaz.

Ses sistemlerine ozel ilgim var. Jbl, bose, xiaomi ve diger markalardan portable bircok hoparlor var elimde.

Xiaominin bu cihazi bende de var ( xiaominin 3 farkli modelide var bende)

H1 icin Jawbone kullaniyorum. Muzik ve filmlerde daha basarili. Filmlerde konusma seslerini ve efekleri cok daha dogru konumda ve gercekci olarak yansitabiliyor.

Bircok hoparlor olup, dinleyince farki hemen anlayabiliyorum. Bu xioami filmlerde cok basarili degil.

Muzik icin kabuledilebilir seviyede diyebilirim.

Birsey daha belirtmek isterim, z4x ve z4 aurora daki ses sistemi h1 den daha basarili sonuc veriyor.

Not: H1 in ses sistemini cok nadir kullanmaktayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 17 Şubat 2018; 10:10:7 >

• kısa bir kutu açılışı benden gelsin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 17 Şubat 2018; 13:36:45 >
  • bu arada kutuyu açar açmaz ilk dikkatimi çeken lensdeki kalın çizikler ve yüzlerce nokta şeklindeki çizikler beni şok etti.

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı TavsiyesiXgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.