< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Arada wifi bağlantı kopma sorunları yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
-
Mi9t kullanıyorum 2 yıldır. 4250 liraya yurtdışı 11lite5g ne alayim mı? Model değiştirmek istiyorum sizce değer mi? Oyun oynamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika telefon öneririm.
Tek sorunu arada çıkan sensör sorunu.
Dün hwp videosunda Xiaomi 11T Pro da bile çıktı.
Bu artık Xiaomi nin kronik sorunu oldu.
Umarım 12 serisin'de çıkmaz.
Kayıt oluyormu 5g lerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu ben de merak ediyorum.
oluyor. kayıtlı satan mağazalar var. ama tek sim aktif oluyor.
-
Forumda satan bir arkadaşa sordum kayıt olmuyor, yöntemin çıkacağını da sanmam dedi. Tam almaya niyetlenmiştim ama
Bir sitede repair yaptım demiş biri ama eski bir yöntemle yapmış ve o yöntemde güncelleme olunca sıfırlanıyor o yöntemde. Her rom değişikliği imei başa dönecek gibi yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Şubat 2022; 18:20:15 >
oluyor arkadaşım hatta firmanın linkini vereyim, satıcıyı tanımam etmem. ben de almayı düşünüyorum ama bir türlü 11 Lite'a değer mi karar veremedim. telefonum Mi 9T...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sok-fiyat-xiaomi-mi-11-lite-5g-ne-256-8-gb-kayitli-996878427/detay
-
Ben de aynı durumdayım. Mi9t den memnunum ama iki yıl oldu ve sıkıldım :)
11 Lite'dan da sıkılırsın sen. 9T'den çok farklı değil. ikisi de Xiaomi sonuçta.
-
Aslında telefon yavaş hissettiriyor artık. Ama alıştım markaya. Hız ekran kamera batarya fark ettirir.
Ben dün geçtim incelik hafiflik on numara bence 9t den çok daha hızlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu kayıt olayından net emin olsam alacam 4K fiyata buldum sıfır
Herkese merhaba, Mi 9T de arama kaydetme vardı. Bu telefonda dahili olarak olmadığını biliyorum. Yüklediğim uygulamalar da düzgün çalışmadı acaba önereceğiniz başka bir yöntem var mıdır?
Hoparlör açma gibi yorucu işlerle uğraşmak istemiyorum.
Root atmanız ya da rom yüklemeniz gerekiyor.
-
Endonezya romunu yükle. Tabii bunun için bootloader kilidini açman lazım. Romu yükledikten sonra bl kilidini kapatabilirsin.
-
Dediğim yöntemi uygularsanız garantiniz bozulmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X