Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
virtual Proximity Sensor diyor gsmarenada özelliklerde. Sanal yakınlık sensörü.
Yani aslında sensör yok ama ışık sensörüyle kamerayla ortaya karışık bir bilgi toplayıp sanal zeka onunla kara veriyor ekranı karartmaya.
-
Yakınlık sensörü gözüküyor bu uygulamada, şebekede 6 saat civarı wifide 7+ gidiyor batarya ve çok kısa sürelerde tekrar doluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba Xiaomi 11 Lite 5G NE ile Samsung Galaxy A52s 5G arasında kararsız kaldım.Sensör ile ilgili sorun var mı ?Her kafadan bir ses çıkıyor detaylı bir şekilde açıklayabilirseniz sevinirim :)
-
Selamın Aleyküm arkadaşlar.
Ben de bugün 8gb/128gb bir Xiaomi 11 Lite 5G NE (yurt dışı) aldım hayırlısıyla. Mi 9 Lite dan geçiyorum. Mi 9 Lite bile iki sene önce çok kibar telefon deniyordu inceliğiyle. Mİ 11 LİTE afedersiniz KAĞIT GİBİ kalıyor (keşke 5500mah olaydı da kalın olaydı), Mi 9 Lite takoz geldi gözüme bundan sonra.
BL kilidini açmayı denedim tabi 1 hafta süre verdi.
Reklam ayarlarını falan yapıyorum. Ama ekrana çift tıklamayla kapanmaması MI global romun en kötü yanı bence(sadece kilit ekranında çift tıkla kapanıyor ekran), Poco Launcher kuruyorum onda da Tam Ekran Hareketleri çalışmıyor, Touchpal klavye çalışmıyor telefonu istediğim gibi kullanamıyorum şu an. can sıkıcı
bu arada xiaomi.eu forumunda haftalık romlarda bu telefon yok, 11 lite 5G var, ama MIUI 12 Stabil Rom listesinde 5g NE romu var . onu indirip kurarım muhtemelen BL kilidi açıldıktan sonra.
tavsiyesi olan var mı ? T9 klavye özellikle
ek: Touchpal klavye konusu çözüldü şükür. Temalardan telefonun fontunu değiştirince çalışıyor. TouchPalv5-5.6.7.4 sürümü son reklamsız sürüm olduğu için yıllardır kullanıyorum, T9 klavye arayanlara tavsiye ederim.
çift tıklama ile ekranı kapatmayı da çözersem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Şubat 2022; 11:41:29 >
-
Ayarlar > Ek Ayarlar > Hareket Kısa Yolları > Düğme Kısa Yolları
Burdan istediğin tuşa görev arayabilirsin. Ben mesela geri tuşuna basılı tutarak ekranı kapatıyorum.Tabi tam ekranda maalesef böyle bir imkan yok.
sanal tuşları sevmediğim için kapatıyorum zaten hocam.
telefonun altındaki tuşları kaldırdıklarına sevindim ekran oranı büyüdü diye, sonra oraya sanal tuş koyup ekranı tekrar küçültmek de garip geliyor
-
yeni telefonun hayırlı olsun kardeş. peki imei repair işini nasıl halledeceksin?
@madmaxibo
-
teşekkürler emmim.
sen yardımcı oluyorsun diye aldım. sayfanın linki var mıydı facebook diyordun sen
önceki telefonuma araştırıp kendim yapmıştım evde repair işini. buna da 6-8 aya kadar bişeyler çıkar bakarım herhalde diyorum kısmetse. dün akşam alır almaz BL kilidini açmak için işlemi başlattım. hangi sime repair yapıyorlar acaba? bir yerde ilk sime demiş biri ama onun dediği yöntemi deneyenler olmadı demişler.
-
Arkadaşlar mi 11 lite 5g ne versiyonunda sensör sorunu var mı acaba?
-
Kontrol etmeden almayın.
Xiaomi 11T de bile var.
Bilgi için teşekkür ederim. yurtdışı uygun fiyatlı buldum. kontrolünü nasıl yapacağım hocam?
-
Ben mağazada kontrol edip alıyorum.
Eğer problem varsa iade veya yeni ürünler değiştiriyorum.
-
Bende öyle bir şey yok
-
Ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz? Şu an kullandığım kavisten dolayı köşelerden sürekli kalkıyor ve memnun değilim hiç.
Ben 30 liraya almıştım sıkıntısız çıktı
-
Marka biliyor musunuz
markası neydi hiç bilmiyorum
-
Telefoncudan mı aldınız hocam? İnternet siparişi ise link var mıdır?
Aslında bu telefon çok ince diye Armor kılıf düşünüyorum ama. Var mı kullanan kaba kılıflardan?
Şu güzel gibi geliyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Şubat 2022; 12:32:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X