Şimdi Ara

Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
23
Favori
79.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Açıkçası kişisel kullanım tercihleri benim bu telefonu seçmeme sebep oldu. Sizin Samsung S20 FE'de saydığınız özellikler arasında beni cezbeden bir şey yok (IP sertifikası dışında). 60 Hz'den 90 Hz'e çıktığnızda farkı hissediyorsunuz ancak 90 ile 120 arasındaki fark hissedilebilir değil. Bir de buna daha hızlı batarya harcaması ekleniyor tabi. Ayrıca Samsung kutu içeriğinden işe yarar bir şey de çıkmıyor. Hala daha 15w şarj cihazı konulan, kılıf, ekran koruyucu bile çıkmayan bir kutu içeriği yerine 33w hızlı şarjlı ve kutu içeriği daha düzgün olan bir telefon benim isteklerime daha uygun. Samsung alsam şarj olmasını beklerken sinir olurdum heralde. Her iki telefon arasında kalmıştım ancak S20 FE'nin zaten ömrünün sona ermesi (burada kastım güncelleme almayacak olması değil, S21 FE olan halefinin çıkış aşamasında olmasını kastediyorum ki zaten telefon şu anda 1 model eskidi bile) ancak 5G NE'nin piyasaya yeni sürülmesi bu kararı vermeme sebep oldu. Samsung tercih edenlere de tabi ki saygı duyarım ama dediğim gibi beklenti-ihtiyaç meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 15 Ocak 2022; 11:42:59 >

• Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sebeplerden ötürü 11 lite 5g ne'yi aldım. 4 yıl güvenlik güncelleştirmesi, 3 ana sürüm (12, 13, 14), gayet cezbedici.

• Ekranımda gri arka planda yukarıdan aşağıya doğru şeritler görüyorum. Bunları ekran parlaklığı düşükteyken görüyorum. Sanki ekranla camı uhuyla yapıştırmışlar da onun izleri görünüyormuş gibi. Sizde de böyle birşey var mı?

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir sorun yok hocam.

Eyvallah hocam!

• bu telefon 11 lite ile farkı işlemcisi galiba tek ? 

4k diyorlar kayıtlı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Ocak 2022; 16:34:22 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

tek fark islemci snapdragon 778g var bunda yani yeni nesil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Harika bir yorum olmuş... Teşekkür ederim... Forumdaki fanboylar yüzünden tiksinti gelmişti ama bu güzel yorumunuz beni mutlu etti... Sizin gibi üyelere daha çok ihtiyacımız var.

• Arkadaşlar merhaba,

Bu telefon hakkında çok fazla kullanıcı deneyimi yok, sizce neden? telefon sorunsuz/az sorunlu olduğundan mıdır yoksa fazla satışı olmadığından mıdır ne dersiniz?

Düşündüğüm telefonlardan biri aslında, poco x3 gt ile arasında düşünüyorum. Tavsiyeleriniz iyi olur açıkçası, ya da başka bir öneriniz varsa o da düşünülebilir. Samsung pek tercih etmem.

Bir de kullanan arkadaşlar, batarya konusunda memnun musunuz nasıl gidişat? Ben standart bir telefon kullanıcısıyım. Standart uygulamalar, internet, binance vb, whatsapp, youtube, telegram, twitter, oyun yok, belki 1 tane yüklerim hadi, fotoğraf video standart kullanıcı, günümüze göre ortalama fotoğraflar yeterlidir deyip bilgi vermiş olayım kendi hakkımda.

• diegobidur D kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum, telefonun satılmıyor hiçbir yerde + olarak biraz pahalı.

Beklentilerinizin hepsini karşılar bu arada, uzun yıllar kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 22 Ocak 2022; 18:20:30 >
  • diegobidur D kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar gözlemlediğim şu ki, bir çok sebebi var..

Telefonda xiaomi'nin yıllardır olduğu gibi örf ve törelerine uygun olarak hepsinde olmasa da sensör sorunu mevcut. Bende alıp sensör sorunu sebebiyle ertesi gün iade ettim, gelip konuya bile yazmadım. Ben iade ettikten sonra telefon 1.000 TL'e yakın daha zamlandı ama fabrikasyon bozuk telefon kullanacağima hiç kullanmam daha iyi diyerek üstünde durmadım. Telefonu aldığım mağazaya ara sıra uğruyorum, eğer güzel bir indirim olursa ki zerre kadar indirim olacağinı Sanmıyorum, belki belki belki yine alabilirim bilemiyorum. Şubat mart gibi bir çok markanın yeni telefonları gelecek o zaman seve seve şuan aşırı pahalanan bir çok telefonun fiyati düşecek.. Xiaomi 12x gelecek ve onu eğer ki satmak istiyorsa 7000 8500 arasına konumlandırmak zorunda.. Eeee 12x o fiyatlara satılacaksa kimse de gidip 11 lite'a 7-8K para vermeyecek zaten. Şuan hem her yerde yok diye hemde biraz ilgi var diye Tıpkı Poco F3'de olduğu gibi aşırı aşırı fiyat bindirmesi mevcut..

Telefonun kimileri arayüzünde ve yazılımında çok sorun yaşıyor.. İlginç olan kimileride hiç bir sorun yaşamıyor. Sıfır sorunla kullanan çok insan var. Telefonu alacak olanlar Mutlaka aldıktan sonra mağazadan çıkmadan testlerini v.b.v.b yapsın öyle alsın.

Poco X3 GT için yazacaklarım, "Bana Göre" TEK eksi özelliği IPS denen saçma sapan 2021 2022 senesine yakışmayan panel kullanılması.. Daha geçen gün gittim mağazada da inceledim ama yok yani IPS panel çok kötü geliyor bana.. Farklı farklı foto video v.b.v.b görüntüyü amoled ve ıps'de açıp bakıyorum beni tatmin etmiyor IPS'in kalitesi.. Ekranı dışında mis gibi cillop gibi telefon.. Ne performans ne oyun ne de başka hiç bir şeyde sahibini üzmez, yağ gibi akıyor telefon.. Ben şahsen IPS takıntısı olmayan herkese x3GT öneriyorum güzel telefon..

Batarya konusuna uzun uzun yorum yapmam doğru olmaz ama 1 günlük kullanımda bir sorun görmedim.. Saatlerce telefonu amacı dışında kullanıp Sadece oyun oynayan hiç kimseye hiç bir telefonun bataryası yeterli gelmez zaten.. Standart alo alo demek dışında 1 2 saat sosyal medya youtube v.b.vb bence herkese 1 günü rahatlıkla çıkarmaya yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Ocak 2022; 21:9:56 >

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt

Forumdaş olarak teşekkurler bilg için

• 8GB/256GB 11 Lite 5G NE vatan bilgisayarın sitesinde an itibariyle sepette 7200 TL'e düşmüş.. Almayı düşünen varsa değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Ocak 2022; 1:10:13 >
  • Poco x3 pro 8/256 ile

mi 11 lite 6/128 (4g olan model)

arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi?

• IznickX kullanıcısına yanıt

Oyun oynayacaksanız hiç düşünmden Poco... Zira tam bir oyun canavarı. Eğer kalınlık, estekik gibi özellikler ön planda ise kesinlikle Mi 11 lite...

• spinmaster kullanıcısına yanıt

NE'de oyunlarda fena performans vermiyor. PUBG rahat şekilde özellikle ısınmadan oynayabildim. Anladığım kadarıyla cihazda likit soğutma sistemi varmış.

• Lordem kullanıcısına yanıt

Muhakkak, oyun oynayan biri değilim. 6 ay kadar poco x3 pro kullandım ve forum başlığında en çok bu özelliğinden bahsediliyordu işlemcisinin çok iyi olması nedeniyle.

NE ile kıyaslayınca zaten oyun oynasam bile bir daha o kalınlığa dönmem  

• Arkadaşlar elimde 3,5 mmlik jak girişli bir mikrofon var telefonum da type-c girişli olduğu için mikrofonu kutudan çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum ama maalesef mikrofon çok fazla dip ses yapıyor ve ses çok az geliyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

• geçen hafta vatan ve mediamakrt telefonu 1er gün ara ile 7199 tl ye sattı (256/8) benim kart müsait değildi alamadım şimdi 2si de fiyatı 8499 tl ye çekmiş. kur 1 aydır aynı yerde bu zam neyin zammı şimdi ben anlamadım. komedi gibi gerçekten. en ucuz trendyol da gördüm 7594tl ancak bu trendyol hangi rom ile gönderiyor garantisi kim bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.