Şimdi Ara

Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
23
Favori
79.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mi 11 lite 5g ne'de imei repair var mi ? Bildiğim kadarıyla yok diye biliyorum. İnternetten de baktım da çok fazla bilgi bulamadım malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesandwich T kullanıcısına yanıt

var.. fbookta xiaomi imei repair grubundan bilgi alabilirsin.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Özelden linkini atabilir misin? Normal lite için bilgi buluyorum sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/256gb

7300 tl asla bu fiyat verilmez

5500 tl olsa alınır

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Düşüncenize saygı duyuyorum yalnız, 5500 TL'ye bu cihazla aynı özelilkte, bırakın aynı özelliği, yakınında olan bir cihaz öneriniz var mı? Ya da 7300 TL fiyat bandında bu telefondan daha iyi hangi telefon alınabilir?

Kabahat burada telefonda değil, mevcut döviz kurunda aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 10 Ocak 2022; 12:0:21 >
  • Zaten bu telefon ilk çıktığı gün 5.750 TL idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

128 GB modeli ilk çıktığında o civardaydı. Bu kurla 5500 TL'ye bu özelliklerde hem de 256 GB telefon bulmak imkansız.

• Am I Evil ? kullanıcısına yanıt

ilk çıktığında zaten o fiyatı hak etmiyordu 5000 -5400 tlye bu telefon satılıyordu

Samsung Galaxy S20 FE / SD 865 / UFS 3.1 / AMOLED 120hz / OIS / 4K - 60fps / USB Type-C 3.2 / IP68 (5000 -5400 tl)

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-5129-tl--150533935

her bakımdan samsung s20 fe ye göre çok çok düşük kalıyor

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Snapdragon 778G 

UFS 2.2

AMOLED 90hz

OIS yok

USB Type-C 2.0

4K@30fps

IP68 yok

bu telefondan bahsediyoruz 7000 tl asla etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ocak 2022; 20:2:13 >

Bu telefon daha mı iyi 11 Lite Ne'den???

Pek sanmıyorum. Teknik detayları bir kenara bıraktım, incelik bile benim için müthiş bir deneyim.

Son kullanıcı olarak yorumluyorum tabii 😊

Biz yine de enayi demeyelim. Tercih diyelim.

Benim gibi bu cihazı sadece inceliği, tasarımı yüzünden alacak bir çok kişi vardır mesela. Ufs'nin ne olduğunu siz yazınca netten bakarak öğrenen benim gibi çok son kullanıcı vardır mesela. Şu an 7000 TL ve üstünü Samsung'da etmez zira bunun suçu telefonun kendisi değil döviz kuru, bunu zaten biliyoruz.

Kendi adıma telefondan çok memnunum. Başına bir şey gelse, aynısını alır mıyım? Almam, zira bir telefona 7000 TL etse de vermem.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

ben telefona bir şey demiyorum 5000-5500 tl olsa Xiaomi 11 Lite 5G NE yi alırım

ama 7000 tl ve üstü asla verilecek telefon değil

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Xiaomi en son bu kadar ince zarif kompakt telefonu mi a1 modelinde çıkarmıştı 3 seneye yakın kullandım o cihazı , şimdi bu cihazı elime alınca heves ediyorum çok ince çok zarif çok hafif , ekranı çok güzel ses kalitesi çok güzel , elimde yurt dışı iphone 12 pm olmasa direk geçerim ama maalesef satamıyorum.. benim gibi gündelik işler için kullanan oyun vs işi olmayan insan için biçilmiş kaftan bu cihaz.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Bu telefon 3 yıl Android sürüm güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Bizzat Xiaomi resmi olarak açıkladı bunu. Android 14'ü dahi alacak bu cihaz

• Merhaba arkadaşlar! Ben de Xiaomi 11 Lite 5g ile aranıza katıldım. İlk kez bir Xiaomi telefon kullanıyorum. Henüz 1 gün olmadı kullanalı. Şuan için telefon görüşmesinde ekranın açılması dışında bir sorunum yok. Bir husus için yardımınızı rica ediyorum : Şuan cihazımda MIUI 12.5.4 sürümü yüklü. Bildiğim kadarıyla 12.5.6 yayınlanmış. Güncellemelere baktığımda "Güncelleme yok" uyarısı alıyorum. Bu sürüm (varsa eğer) nasıl yüklerim?

Yardım için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanun.ist K kullanıcısına yanıt

YouTube, Xiaomi sensör sorunu yazın onlarca video çıkacak.

Onların bir faydası olmazsa servis.

Farklı romlar için farklı sürüm numaraları var. Seninki TR rom ise sürümün güncel

• Tr Rom'u nasıl anlarım?

• Sensör meselesini çözdüm bu arada. Olay tamamen kutunun içinden çıkan kılıftan kaynaklıymış. Çıkartınca sorun çözüldü.

Ayarlar - Telefon Hakkında - MIUI Sürümü

ÖRNEK ; 11.0.2(QGGIDXM) önemli olan kısım parantez içindeki iki harf.

MI - Global ROM

CN - Çin ROM

IN - Hindistan ROM

ID - Endonezya ROM

RU - Rusya ROM

EU - Avrupa ROM

TR - Türkiye ROM

LM - Latin Amerika ROM var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.