< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
var.. fbookta xiaomi imei repair grubundan bilgi alabilirsin.
-
Özelden linkini atabilir misin? Normal lite için bilgi buluyorum sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/256gb
7300 tl asla bu fiyat verilmez
5500 tl olsa alınır
-
Düşüncenize saygı duyuyorum yalnız, 5500 TL'ye bu cihazla aynı özelilkte, bırakın aynı özelliği, yakınında olan bir cihaz öneriniz var mı? Ya da 7300 TL fiyat bandında bu telefondan daha iyi hangi telefon alınabilir?
Kabahat burada telefonda değil, mevcut döviz kurunda aslında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 10 Ocak 2022; 12:0:21 > -
Zaten bu telefon ilk çıktığı gün 5.750 TL idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
128 GB modeli ilk çıktığında o civardaydı. Bu kurla 5500 TL'ye bu özelliklerde hem de 256 GB telefon bulmak imkansız.
-
ilk çıktığında zaten o fiyatı hak etmiyordu 5000 -5400 tlye bu telefon satılıyordu
Samsung Galaxy S20 FE / SD 865 / UFS 3.1 / AMOLED 120hz / OIS / 4K - 60fps / USB Type-C 3.2 / IP68 (5000 -5400 tl)
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-5129-tl--150533935
her bakımdan samsung s20 fe ye göre çok çok düşük kalıyor
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Snapdragon 778G
UFS 2.2
AMOLED 90hz
OIS yok
USB Type-C 2.0
4K@30fps
IP68 yok
bu telefondan bahsediyoruz 7000 tl asla etmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ocak 2022; 20:2:13 >
-
Bu telefon daha mı iyi 11 Lite Ne'den???
Pek sanmıyorum. Teknik detayları bir kenara bıraktım, incelik bile benim için müthiş bir deneyim.
Son kullanıcı olarak yorumluyorum tabii 😊
Biz yine de enayi demeyelim. Tercih diyelim.
Benim gibi bu cihazı sadece inceliği, tasarımı yüzünden alacak bir çok kişi vardır mesela. Ufs'nin ne olduğunu siz yazınca netten bakarak öğrenen benim gibi çok son kullanıcı vardır mesela. Şu an 7000 TL ve üstünü Samsung'da etmez zira bunun suçu telefonun kendisi değil döviz kuru, bunu zaten biliyoruz.
Kendi adıma telefondan çok memnunum. Başına bir şey gelse, aynısını alır mıyım? Almam, zira bir telefona 7000 TL etse de vermem.
-
ben telefona bir şey demiyorum 5000-5500 tl olsa Xiaomi 11 Lite 5G NE yi alırım
ama 7000 tl ve üstü asla verilecek telefon değil
-
Xiaomi en son bu kadar ince zarif kompakt telefonu mi a1 modelinde çıkarmıştı 3 seneye yakın kullandım o cihazı , şimdi bu cihazı elime alınca heves ediyorum çok ince çok zarif çok hafif , ekranı çok güzel ses kalitesi çok güzel , elimde yurt dışı iphone 12 pm olmasa direk geçerim ama maalesef satamıyorum.. benim gibi gündelik işler için kullanan oyun vs işi olmayan insan için biçilmiş kaftan bu cihaz.
Bu telefon 3 yıl Android sürüm güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Bizzat Xiaomi resmi olarak açıkladı bunu. Android 14'ü dahi alacak bu cihaz
-
Merhaba arkadaşlar! Ben de Xiaomi 11 Lite 5g ile aranıza katıldım. İlk kez bir Xiaomi telefon kullanıyorum. Henüz 1 gün olmadı kullanalı. Şuan için telefon görüşmesinde ekranın açılması dışında bir sorunum yok. Bir husus için yardımınızı rica ediyorum : Şuan cihazımda MIUI 12.5.4 sürümü yüklü. Bildiğim kadarıyla 12.5.6 yayınlanmış. Güncellemelere baktığımda "Güncelleme yok" uyarısı alıyorum. Bu sürüm (varsa eğer) nasıl yüklerim?
Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YouTube, Xiaomi sensör sorunu yazın onlarca video çıkacak.
Onların bir faydası olmazsa servis.
Farklı romlar için farklı sürüm numaraları var. Seninki TR rom ise sürümün güncel
-
Tr Rom'u nasıl anlarım?
Sensör meselesini çözdüm bu arada. Olay tamamen kutunun içinden çıkan kılıftan kaynaklıymış. Çıkartınca sorun çözüldü.
Ayarlar - Telefon Hakkında - MIUI Sürümü
ÖRNEK ; 11.0.2(QGGIDXM) önemli olan kısım parantez içindeki iki harf.
MI - Global ROM
CN - Çin ROM
IN - Hindistan ROM
ID - Endonezya ROM
RU - Rusya ROM
EU - Avrupa ROM
TR - Türkiye ROM
LM - Latin Amerika ROM var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X