Şimdi Ara

Xiaomi 11 Lite 5G NE [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.375
Cevap
23
Favori
79.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2 gün önce telefonu satın aldım. Şimdilik memnunum. Şarjı beklediğimden biraz daha hızlı gidiyor açıkçası ancak 90 hz kullanıyorum sürekli. Şarj olma hızı gayet iyi. Parmak izi okuyucusu çok iyi. Always on display aynı şekilde kendiliğinden kayboluyor ancak ekrana bir kez dokunulduğunda tekrar açıyor saati. Ayrıca telefonda yapmamız gereken ek ayarlar varsa paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar. 7 senedir android kullanmıyordum. Bir sürü ayar var ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

• Galaxy o 52s telefonu bırakarak buna geçtim ve oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim ekranı süper ve şarjı iyi sayılabilir. Ben telefonu sürekli açık ekran özelliğini kullanıyorum ve 90 hz kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4400 liraya sıfır, kaçak, kayıtlı 11 Lite 5G Ne satılıyor. sizce almaya değer mi? şu an kullandığım Mi 9T de kaçak, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

edit: bunu yazdıktan bir gün sonra fiyatı 4600 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 4 Ocak 2022; 8:25:4 >
  • Arkadaşlar. A52s den daha iyi ekrana sahip olduğunun farkındayım.. ama arada 1300_1500 farka değer mi bir türlü karar veremiyorum. Tip olarak a52s i hiç beğenmiyorum...... şöyle fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

• depeche35 kullanıcısına yanıt
    A52s'e göre + - yönleri var yazılımsal donanımsal ben a52s tercih ettim şuan stokta olmadığından hafta sonuna yada önümüzdeki hafta elimde olacak a52s suya toza dayanıklıjta 1 adım önde kamerada oıs var wonra sensör arızası sorunu yok ekran 120hz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cevabı kendiniz vermişsiniz sanki. Tipini hiç beğenmediğiniz bir cihazı neden alasınız? Eğer tecrübe etmediyseniz bu cihazı elinize almanızı öneririm. Bence kararınızı hemen vereceksiniz. Ben sensör sorunu yaşamadım, yaşamıyorum. Cihaz harika, hızı süper, el hissiyatı, inceliği muazzam. Ayrıca şu ekranı bilmem kaç milyon renk falan detayı da çok eğlenceli. Bence çok daha iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 6 Ocak 2022; 11:36:4 >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

A52s eksikleri

1- Malzeme kalitesi yerlerde

2-Ekran olarak mi 11 lite göre geri de , mi 11 lite ekranına alışan a52s ekranı kötü gelir

3-Hızlı sarj adaptörü çıkmıyor.

4- ois var ama ha var ha yok kimse mennun değil

5- ses olarak bence xiaomi daha önde

6- Tasarımsal olarak çok iyi mi 11 lite

7- ekranda hdr 10 desteği yok

Geriye kalan özelliklerde başa baş gidiyorlar bir a52s ekranı 120 hz artı olarak. Başka a52s üstün olduğu taraflar ne acaba gerçekten iyi niyetle soruyorum kötülemek maksadın da değilim.

onun dışında xiaomide yazılımdan şikayet edenler neye göre şikayet ediyor açıklarsa iyi olur galiba tarayıcıya girmiyor bankacılık işlemlerini yapamıyorlar veya whatsapp çalışmıyor bilemiyorum bence ufak tefek yazılımsal kusurlar günlük kullanıcının gözüne batmıyor. Bizim gibi forumda gezenler ancak görüyor.

Son olarak bence xiaomi şuan orta segmentte rakipsiz satış olarak da samsungu geçti . Samsung oldu olası tasarım beceremiyor bir tane of be tasarıma bak diyeceğim samsung modeli yok maalesef.

• Arkadaşlar bana verdiğiniz yanıtlardan ötürü sizlere tek tek teşekkür eder,saygılarımı sunarım. A 52S gerçekten zerafetin z sine sahip olmayan tuğla gibi bir cihaz. ( eledim ) .Bugün inceledim. 11 lite 5g ne yi de xioami shopta inceledim.....çok elit geldi..

7500 Tl ye çıkmak doğal mı ? Şimdi bu aşamadayım. Yani bu fiyat bandında mantıklı mı şimdi bunun yanıtını arıyorum arkadaşlar.....

kaçak al kardeşim  4600 lira

• Ben korkağım bu konularda

Yani hocam fiyat pahalı , çünkü bu telefonu 5100 liraya hepsiburada üzerinden alanlar oldu o zaman .. ama artık dolar kuru vs ortada 7500 liraya ne var diye bakayım dedim hiç bir cihaz kalmamış ben olsam bu fiyata alırım bunun gibi güzel zerafetli cihaz piyasa da yok kesinlikle samsung a serisine o parayı vermem kalitesizlik abidesi resmen .

samsung s20 fe baktınız mı aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 6 Ocak 2022; 20:53:51 >
  • Hocam katılıyorum sana.....bu fiyatlara 20FE de düşündüm, ama o aralıkta iphone 11 de 8000 e ikinci el devreye giriyor zihnimde....... şaştım kaldım.......ne yazarsanız dikkatle okuyacağım

İphone 11 ağır ve kullandığı ekran çok kötü bana göre ama apple kalitesi vs ortada işletim sistemi size uyuyorsa dediğim eksikler sorun değilse iphone 11 alınabilir ikinci el durumları nedir bilemiyorum ama şahsen 8 bin tl de ikinci el cihaza vermek istemem . Tabi cihazın durumuna bağlı atıyorum 2 aylık cihazsa alınır.

Ben şuan iphone 12 pro max kullanıyorum ama babamın kullandığı mi 11 lite çok ama çok beğeniyorum , çok önemli değilse düz mi 11 lite modelide alabilirsiniz hocam . Oyun vs oynuyorsanız bilemiyorum. Zor bir zaman da zor bir tercih yapıyorsunuz başka sormak istediğiniz olursa cevaplamak isterim ..

Maalesef ben NE modelini aldığımda da fiyat 5600 TL idi... Şu an fiyatları görünce bu fiyatlarda bir telefon kullandığıma şaşırıyorum ama bu özelliklerde bu fiyatların altında da bir cihaz maalesef kalmadı. Iphone tercih meselesidir ve saygı duyarım ama sıfır bir cihaz almak varken ben de ikinci el bir cihaza yönelmezdim. Zaten cihazı incelemişsiniz ve cihazın kasa şıklığı hakkında başka bir yoruma gerek yok. Her gün her şeye zam gelmeye devam ederken bir an önce karar vermeniz sizin adınıza faydalı olacaktır.

• Schweinsteigery ve Spinmaster....... ikiniz de bana çok faydalı yorumlar yaptınız.

1. 2.el iphone almıyacağım.....
    2. Tasarım ve ekran kalitesi için 5G NE fiyat takibi yapıp ala cağım gibi....
    3. Konuyu takip edip yazacaklarınızı okumay bir süre devam edeceğim. ( Nakit 5000TL deyim şu an)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 7 Ocak 2022; 18:37:29 >

Bu döviz kurunda düşeceğini zannetmiyorum hocam şuan en uygun n11 de var. Ama cidden 778 g işlemci çok başarılı üst segmenti aratmayacak seviyede duruyor.

• Tasarım olarak son yılların en iyisi bu telefon (bence).
    İşlemcisi sorunsuz.
    Isınma vs sorunları yok.
    Pili iyi gidiyor.
    4 yıl rahat götürür.
    Ben hiçbir şey almaya tam karar veremedim daha.
    Arkadaşlara telefon alıp onları 15 gün kullanıp test ediyorum.
    Şimdide S21fe 5G bekliyorum test için.
    Samsung s21 fe 5G yi 'de edip Xiaomi 11 T ile arasında yazı tura atacağım. 😂

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Nasıl böyle sürekli telefon alıp test edebiliyorsunuz Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var

• Yaklaşık 3 haftadır telefonu kullanıyorum ve tüm deneyleri mi Bu videoda paylaştım telefonu almak isteyenler izleyebilir
    https://www.youtube.com/watch?v=ipUKiYenzSc&feature=youtu.be

• radtv213 R kullanıcısına yanıt

Yaşım 60.

60 yıldır ev elektroniği, cep telefonu vs meraklıyım.

Çalıştığım iş yerinde, oturduğum semtte bu tür ürün alacaklar bana danışır.

Okumak, araştırmak, kurulum vs işlerine gelmez.

Bana telefon lazım, bütçe şu diyorlar.

Bende kişiye göre bu, bu diye bir kaç örnek gösterip telefonu alıp kullanıp (izin alıp) kendimce test ediyorum.

Hepside müsaade ediyor çünkü uydu, Android box, tv vs işleri için bir telefon edip beni çağırıyorlar.

Bende zevkle yardımcı oluyorum 60 yıldır.

Yani ben para verip almıyorum.

60 yıldır ev elektroniği ve film izleme zevkim gram eksilmedi.

Birde insanlara karşılıksız yardım etmek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.