Bildiğim kadarıyla temayı değiştirmekten başka çareniz yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (12. sayfa)
-
-
Selamlar,
Mi 11, 11t ve 11 pro arasındaki farkları nereden görebiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duvar kağıdı ile bağlantılıymış çözdüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yeni güncellemelerden sonra telefonu tamamen sıfırlayınca şarj performansında yükseliş olan var mı acaba sıfırlamayi düşünüyorum da
Bir miktar artış var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
miui 13 tavsiye edermisiniz
-
11T'lere uzaktan bağlantı ile çift sim repair yapılmaya başlanmış.
-
Kim yapmış?
13.4 güncellemesini yaptınız mı pil ve genel performans anlamında bir fark var mı?
13.4 güncellemesi derken hocam yeni bir sürüm mü yayınlandı. Şu an benim sürüm 13.0.3
-
13.0.4 geldi gözüküyor bende. 13.0.3 te 12.5.8 e göre pil performansta değişim var mı hocam?
Bu konuda bilgim yok maalesef ben telefonu aldığım zaman 1-1.5 ay falan oldu ,çok kısa bir süre sonra 13 sürümü geldiğinden dolayı da detaylı bir şekilde pil performansı yada sistem performansı ile ilgili bir deneyim yaşayamadım. Şu an ki 13.0.3 sürümde sürekli wifi ve bluetooth açık konum senkronizasyon kapalı ve ekran 120 Hz şekilde kullanımda en fazla 7 saat alabildim çok zorlarsam da 8 yada 7.30 saat alabildim. Daha fazlasını alamadım ama XDA forumunda yada başka bir forum da yine benim kullandığım ayarlarla aynı yada benzer şekilde bu sürelerin çok daha fazlasını alan gördüm bekleme süreleri ile dahil olarak. Genel olarak memnunum pil performansından ancak sanki 5000 mAh bir pil kapasitesine göre daha da fazlasını alabilirmişiz gibi duruyor ancak bilemiyorum :D
-
Kesinlikle katılıyorum. Ben hala 12.5.8 deyim hocam %50 şarj kaldı Bluetooth kapalı sadece wifi kullanarak 5 saat vardı ancak kalan %50 ilki gibi değil sanki daha çok azalıyor. 8 saati buluyorum ancak mobil verilerle bunu yakalayamaz asla. 13 güncellemesine bir süre daha direnmeye devam edeceğim 😄
kamera kalitesi ne durumda arkadaşlar ?
Maalesef hocam, ancak mobil veride kullanarak yine bu sürelere yaklaşıyor olanlar var sanırsam bir kaç tane denk gelmiştim forum da gezerken bir de sarj performansı için 60 Hz de kullanmak istemiyorum çünkü resmen cihaz kasıyormuş hissiyatı veriyor.
-
Hocam kamera performansı ön kamera özellikle gündüz çekimlerinde 16 mp için bana göre gayet kaliteli çekimler yapabiliyor. Ancak dün 4K video çekimi yaptım ev içerisinde deneme amaçlı akşam üzeri böyle hafif kumlu bir şekilde çekim yaptı açıkçası bu konudaki performansını beğenemedim pek belki detaylı bir ince ayar yapılabilirse daha da iyi çekebilir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar yurt dışı alıp bu cihazı imei atıp kullanan var mı?
-
Haber nereden güvenilir mi ? Eğer kesinse güzel haber .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X