Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.884
Cevap
58
Favori
136.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konu hakkında bilgim yok malesef ama servise danışmanız iyi olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scienceman01 S kullanıcısına yanıt

Demek ki sesi saatten alıyor!

Yani öyle görünüyor. Saatin mikrofonu iptal etme şansınız var mı?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik yok galiba, ama bluetooth özelliklerinden saati aramalar için devre dışı bırakıyorum düzeldi öyle yapınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım bu vakitten sonra Spigen bu telefon için kılıf çıkarmaz. Ne dersiniz?

• Aynen, hiç bir yerde yok neredeyse buna uygun kılıf

• aliden xundd veya rzants a bakın

• Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum imei atılan versiyonlardan ama atilmiyor diyenler de var bu konuda bilgisi olan var mi?

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Ben de bununmerak ediyorum

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

Bugün telefonun hotspot özelliğini kullanarak laptoptan internete girdim. Ama hız yerlerde sürünüyordu. Az önce hız testi yaptım. Telefondan direkt test edince 101 mbps gördüm. Laptoptan bağlanınca 29 mbps alsamda test sayfasını açabilmem 3- dk sürdü. Laptoptan evdeki wifi ile test ettiğimde 85 mbps aldım.

Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Bunun bir çözümü olabilir mi?

• yayını 5ghz yap?

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Çözümü buldum. Kişisel bağlantı ayarlarında "Altıncı Nesil Standardı Desteği" diye bir seçenek var. Onu kapatınca düzeldi. Zaten açıklamasında Bazı cihazlar desteklemez, sorun yaşarsanız kapatın diye belirtmişler. Bir de cihaz telefonumu çok zor görüyordu. O problemde çözüldü...

• Arkadaşlar kayıt işinde son durum nedir? Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum çift hat kayıtlı olması lazım. Mediatek işlemcilerde kayıt sorunu yok diye biliyordum ama direnç filan yazanlar olmuş. Sorunsuz kaydı var mı cihazın ona göre alayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Kendi mesajıma kendim cevap vereyim. Cihazı aldım dün itibariyle. Kayıt yaptırmadım. Kayıt yapılırsa güncelleme ve sıfırlama yapıldığında imei gidiyormuş. 8 ay kayıtsız kullanıp sonrasına bakacağım. Daha sağlam kayıt çıkar mutlaka.

Cihaz biraz fazla ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor gibi geldi bana. Mi note 10 kullanıyordum bundan önce. Ona göre kamerası bir tık geride. Ama daha akıcı bir ekran deneyimi sunuyor.

Pubg ayarlarında 90 fps seçeneği çıkmadı ne yaptıysam. Bi onu beceremedim.

Merhaba cihazınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın muhteşem bir cihaz benim cihazda ısınma varla Yok arası sim kar ayarlarından 4,5g öncelikli seçin ayrıyetten uygulamaları kapatmayın arka plan çalışsın 10 tane bile açsam gram takılmaz ayarbilmiyorum cihazdan cihaza fark olabilir pubg akıcıya aldıktan sonra 90 FPS acılır call of duty 120 FPS aşırı ayarlarda gram donma olmadan oynayabilirsiniz takıldıgınız konu varsa sorabilirsiniz

• HeavenForce77 kullanıcısına yanıt
    90 fps için ayrıca yazması gerekmiyor mu hocam? Netten araştırıp bazı dosyalar kopyalayarak 90 fps seçeneğini getirdim ama bu sefer de oyun esnasında aşırı ısınma oluyor

Merhaba hayırlı olsun, tam zamanında almışsınız 8 ay kullandıktan sonra yeni yıla gireceğimizden dolayı bir değişiklik olmaz ise 8 ay daha kullanabileceksiniz yani toplam 16 ay imei derdiniz olmayacak.

• Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Satın aldığım kişi de 16 ay kullanabilirsiniz demişti. Ekran deneyimi, akıcılık, işlemci performansı güzel olsa da şarjı hızlı eksiliyor ve kamera performansı bundan önceki telefonum olan mi note 10'dan bayağı kötü durumda. Düşük ışıkta rezalet zaten. Ois olmamasından dolayı kamerada beklentim çok yoktu zaten ama kamera lensi filan da mi note 10 dan kötü heralde bariz kalite farkı var çekilen fotoğraflarda.

Ben henüz almadım ama yakın zamanda arkadaşıma almıştık onun önceki telefonu da mi note 10 du ois olmasi bir avantaj fakat işlemci yönünden zayıf kalıyordu çekilen fotoğrafların işlenmesi uzun sürüyordu, çok fazla kamera ile işin yoksa güzel telefon işlemcisi gayet akıcı

• Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    İşlemci yönünden gayet iyi zaten cihaz ama kamera lensi çok kötü. Az ışıklı ortamda müthiş kumlanma var. 50x zoom filan aramıyorum zaten ama 10x zoomda bile çok kötü. Ön kamera da kötü. Ben kamerasının bu kadar kötü olacağını bilseydim almazdım açıkçası. Mi note 10 ile kıyaslama yapınca kötü diyorum bu arada, başka cihazlardan iyi olabilir bilmiyorum. Bir de sıvı soğutma filan var demişlerdi ama pubg oynarken mi note 10 bile bu kadar ısınmazdı o dandik işlemciye rağmen. Ciddi manada ısınıyor cihaz yüke binince.

• Miui 13 güncellemesini yaptım bu arada ben.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.