Hiç gerek yoktu dosya indirmenize tahminimce o yüzden ısınıyordur 90fps evet ısınıyor ama cayır cayır yanmıyor rahatsız edecek kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (11. sayfa)
-
-
Bir anlamadığım noktada şu telefonu kayıtsız alanlarda bu ısınma sorunu cok duydum ama garantili ürünlerde bu ısınma makul seviyede ki ben aşırı yük altında yandıgını görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 90 fps aktifken cayır cayır yanıyor cihaz. 60 fps de sorun yok ısınma bile yok denecek kadar az.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcisi gayet hızlı cihazın tepkime süresi filan on numara. Ama 120 hz ekran aktifken pubg 90 fps de veya biraz fazla kamerayı kullanınca ciddi manada ısınıyor. Kayıtla alakası olduğunu düşünmüyorum cihaz aynı yazılım aynı.
Yo kesin böyledir şöyledir diyemem hocam bilmiyorum neden ısınma olduğunu ama onun haricinde cihaz harika bana fazla fazla yetiyor kamerası evet biraz can sıkıcı ama YouTube felan telefonların kameralarıyla ilgili videolar var ayarlar ile bana çok faydası oldu ekran 120 Hz şarjı biraz fazla yiyor ama 67 watt hızlı şarj le sıkıntı etmiyorum
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce mi 11t alarak aranıza katıldım telefonu yoğun kullanan biri değilim ekranda sararma yaşayan varmı sırf bu yüzden telefonu iade etmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor yada bilgisi olan var mı dengeli moda 1 gün anca gidiyor bu kadar pahalı bir telefonun 2 günü çıkarması lazım değil mi
Sararma bende yok ekran 120 hz de fazla pil yiyor işlemci de sanırım pili sömürüyor genel itibariyle pilinden ben de memnun değilim tek iyi yanı 67w hızlı şarj olması. 10 dk şarja taksan gün içinde kurtarıyor
120 Hz açık 90fps pubg 2 el oyun oynadım arka planda 5 tanede uygulama açtım ısınma bu şekilde üstüne 2 derece bile konsa gene harika ekranda da sararma yok
Hocam y.dışı mı aldınız ?
-
Evet yurt dışı cihazı
Ben 90 fps açıkken bir el oynasam ciddi manada ısınıyor. En son gelen güvenlik güncellemesi dahi yüklü. Miui 13 son sürümdeyim. Adanada olduğum için hava sıcak ondan mıdır bilmiyorum ama ısınıyor bendeki cihaz. Mi note 10 da ısınırdı pubg oynarken ama onda 90 fps filan yoktu tabi düşük ayarlarda idare ediyordu.
Bende Kahramanmaraş tayım hocam bilemiyorum birkaç güncelleme daha gelsin bakalım durum ne olacak
Sürümler aynımı bir bakabilirmisiniz
-
Sizin sürüm farklı hocam
En son gelen güvenlik güncellemesini iki gün önce yaptım. Şuan son sürümde. Ondan önce de ısınıyordu gerçi. Normal kullanımda ısınmıyor zaten cihaz. Aşırı yükte ısınıyor. Pubg 90 fps açıkken veya kamerayı fazla açık tutunca da ısındığı oldu. Ben sıvı soğutma vs hiç ısınmaz veya hafif bir sıcaklık olur diye düşünmüştüm ama belki de ben fazla beklenti içindeydim.
Anladım hocam bilemiyorum eğer çok rahatsızlık verirse aldıgınız yere bir götürün
Birde benim aklıma şu geliyor yurtdışı cihazların bazıları global sürüm olmuyor çin yazılımının üzerine global rom yüklüyorlar ondanda kaynaklı olabilir mi bilmiyorum çünkü sizin cihazın güncellemesi bana gelmedi
O konuda bir fikrim yok. Global rom yüklü olarak aldım cihazı. Alır almaz miui 13 güncellemesi geldi onu yaptım. Birkaç gün önce de güvenlik güncellemesi geldi yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X