Türkiye cihazı aldım Yurt dışı hakkında bilgim yok maalesef.Her oyunu çatır çatır oynarsınız (pubg 90fp vs) , kamerası ile biraz uğraşılırsa bilgi varsa harika fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz ( cinematik modlar bulunuyor) , her türlü yeni eski ses codecleri var ve ses cıkısı hoparlör den de çıkıştan da muhteşem (type c ve 3.5 mm ufak bir dac ile ve birde cx400bt kullanıyorum aptx ile muhteşem ses kalitesi var) , wi-fi 6 ile yüksek hızda internet erişimi , dizi film için ekran muhteşem, ufak tefek arada mızmızlandığı oluyor o kadar da olsun ki saç baş yolduracak takıntılık edecek bir durum asla yok eğer almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (9. sayfa)
-
-
İnsanlar sorunlu arayüz derken neyi kastediyor? Ben hiç sorun görmüyorum şu an... 11 varken karanlık modda Spotify'da buton ortasındaki simgeler görünmüyordu. 12'de onu da çözdüler. Şu an ne sorun yaşıyorsunuz arayüz ile ilgili?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok. Bundan sonra da çıkartmazlar herhalde.
3 gündür kullanıyorum cihaz yurtdışı.ama sosyal medyada dolaşırken video izlerken vs ısınma oluyor.cok aşırı değil ama diyelim 10-15 dakika sonra cebime koyduğumda ısıyı hissediyorum.bundan önce poco f2 pek vardı böyle bir durum olmazdı.oyunlara girincede 40-45 derece arası ısınıyor.
Benimde anlamadığım şey bu sürekli bir sorun var deniliyor ama bizim kullandığımız cihazlar farklı heralde 💁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz aynı olsada başka başka komponetler kullanıyor.
Mesela Xiaomi 11 lite iki farklı yakınlık sensörü kullanılmış.
Biz hiç şikayetçi değilken bir kısım insan müthiş şikayetçi.
Yani aynı telefon'da olsa üretim bandı farkı bile herşeyi değiştirir.
Mesela bende Samsung S21 Plus var 9 saat ekran süresi alıyorum. Diğer arkadaş 4 saat zor oluyor diyor.
Hayret yani. 😊
Kullanım, kullanılan ufak tefek farklı parçalar, üretim vardiyası vs herşey etken.
Isınma sorunu yaşayan var mı?
Isınma ile hiç karşılaşmadım yukarıda da belirtildiği gibi olabilir cihazdan cihaza fark olabilir.
Herşeyiyle aynı iki telefonun birinin ısınıp birinin isinmamasi diye bir durum imkansız.mediatek işlemci ısınır .isterse en son teknoloji olsun
Ben iki haftadır kullanıyorum hiç ısınma durumuyla karşılaşmadım. Eski MTK işlemcilere gidiyor olabilir aklınız hocam . Yazılımsal bir sorun yüzünden işlemciniz devamlı açık ve aktif olabilir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 8 Nisan 2022; 18:3:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynadınmı hiç
Geçmişten beri gelen MEDİATEK çok kötü algısını anlamıyorum. Telefonu zorlayacak her oyunu oynuyorum ki her telefonda normal olan ısınma anca oluyorio kadar da olsun. Cayır cayır yanmıyor yada uygulamadan atmıyor FPS düşmüyor
Dimensty işlemciler harika ötesi.
Gerçekten de öyle eline almayıp yada 1-2 gün kullanıp kötülemek insanlara kolay geliyor.Aşırı memnunum çatır çatır oyunda oynuyorum filmde izliyorum müzikte dinliyorum pil performansı da benim için harika
Bu cihazı alacak arkadaşlar kameradan bırakın 9500 tllik performansı 5 bin liralık cihaz performansı yok. Artık işlemci kamera uyumsuzluğumu vardır nedir. Redmi note 8 gibi çekiyor
Ben kamerasından da memnunum. Az ışıktaki video performansı endişe verici sadece. Makro modu harika, Samsung Note 9'dan sonra geniş açı harika. Uzun pozlamayı çok merak ediyorum. Henüz denemedim.
Biraz fotoğraf için temel eğitim yeterli ISO ayarları vs.Kamera gerçekten harika kamerada bulunan modlarda güzel çalışıyor tek eksiği video ama çokta tkılmıyorum günü kurtarıyor.Herkes birşey konusuyor bazen ben bile şüpheye düşüyorum acaba farklı bir cihaz mı kullanıyorum diye.
Arkadaşlar merhaba, xiaomi mi 8 telefonumun artık sürekli arıza çıkarması nedeniyle telefon arayışına girdim. 11T ile 11T Pro arasındayım ama 4k fazla para vermeye değer mi pro versiyon emin olamıyorum. 11T'yi kampanyalı olarak (değişim vs) alabileceğim bir yer var mıdır?
-
Arkadaşlar merhaba. Çok enteresan bir sorum olacak. Xiaomi 11t telefona xioami buds 3 pro kulaklığı bağlıyorum güzel çalışıyor lakin telefona aynı zamanda huavei akıllı saati de bağladığımda kulaklıkla konuşma yaparken karşıdaki kişi sesimin çok uzaktan ve az geldiğini söylüyor. Saati bluetooth bağlantısından çıkarınca düzeliyor.
Böyle bişey başına gelen, çözüm bulan yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ufak farklılıklar var ama günlük kullanımda fark edeceğini düşünmüyorum.Tabi bütçeniz varsa düşünebilirsiniz bir tek bildiğim ısınma sorunu olduğu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X