telefondan memnun musunuz ? Özellikle 3 4+ ay kullanan arkadaşlar ? Tavsiye eder misiniz ? 4+ yıl kullanacağım çünkü. |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (8. sayfa)
-
-
Hocam selamlar. Bazı yerlerde "Direnç değişimi ile kayıt" deniyor. Sizce direnç değişimi ile kayıt daha sorunsuz mu? Yoksa aynı şeyler mi?
Normal telefon gibi kullanılacak, Güncelleme yapınca uçmayacak, eski telefonumla IMEI yapıp yılllarca kullanabileceğim bir cihaz var mıdır acaba? :)
-
Selam hocam, iki türlü de kayıt mevcut ama şuan gördüğüm kadarıyla herkes yazılımsal olanı tercih ediyor çünkü çok daha mantıklı. Direnç ile kayıttın şartlarını bilmiyorum hocam. Eğer sorunsuz olsun diyorsanız Oneplus'a bakabilirsiniz sıfırlasanız da gitmez güncelleme yapsanız da gitmez. Sadece 9 ve 9 Pro serisinde Android 12 yapınca sürümü cihaz orijinal imei dönüyor. Bu sorun sadece Çin versiyonlarında mevcut global olanlarında böyle bir şey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu telefonu alsak 8 ay içerisinde kayıt işi çözülür mü sizin öngörünüz nedir ? veya m11t pro mu alsak ona daha hızlı gelebilir ?
-
S21 Plustan geçmeyi düşünüyorum ama pişman olur muyum bilmiyorum. Xiaomi hafızamda sadece buglarıyla kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hâlâ öyle, geçmeyin. Şahsen geçmezdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala öyle mate 10 pro dan mi 10t pro ya geçtim ben böyle sorunlu arayüz görmedim
-
hocam o nasil ekran süresi telefonu garantiye yollayim ben en iyisi.
parlaklik yuzde 10 falan mi :)
-
Hayır hocam yüzde 40 felan manuelde parlaklık. 60 Hz de ekran . Sabah 6:40 gibi işyerinde oluyorum yardiriyorum akşama kadar yoğun kullanıyorum. Gece yatmadan önce bu durumda oluyor . Android 12 kurdum birkaç gün oluyor . Kurduktan sonra formatladim huyumdur her güncelleme sonrası format yaparım düzgün çalışsın diye .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet benim de boyleydi sonra birden sarj su gibi akmaya basladi. hemen 13e güncelledim yedek alip formatladim. ama yine de gidiyor. hayirlisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical Brain -- 31 Mart 2022; 10:46:18 > -
Kayıt durumu nedir kesin bilgisi olan var mı ? direnç yada yazılımsal diyorlar ama en sağlıklısı nedir ?
-
Şu an yazılımsal yapılıyor ama sağlıklı değil . Büyük ihtimalle kalıcı hali çıkacak deniyor .
benim telefon ekranın üst kısmında ön kamera etrafında kendi kendine dokunmalar başladı. genpaya götürdüm, ekranı değişecekler bakalım..
-
bu arada arkadaşlar genpa servisteki eleman telefona xioami mi 11 t dedi, dedim mi serisi değil bu xioami 11 t dedim..
yok aynı ikiside dedi .. öyle mi benim bildiğim mi serisinin mi 11 modeli var sadece
-
Bu telefona uygun spigen kılıf yok mudur? Hangi kılıfı kullanıyorsunuz arkadaşlar?
11t ile 11t lite 5g modelleri arasında kaldım ydışı alacağım var mı sıkıntısı vs. Bilgilendirme yapar mısınız ?
2 aydır 11T kullanıyorum lafım meclis ten dısarı b... Çıkarılmadığı normal bi kullanım da gerçekten harika bir cihaz.
Ydışı mı aldınız hocam ?
Hocam merhaba. Ben yurtdışı aldım ürünü. Ayrıca 11 Lite ve bunun arasında kaldığınızı söylemişsiniz. Zamanında bende aynı ikilemde kaldım. Artı eksi olacak olarak bakarsanız 11 Lite küçük, ince ve hafif, fakat elime alıp inceledim bu zariflik yüzünden çok kırılgan duruyor sanki en ufak bir şeyde dağılacak gibi. Eğer küçük telefon seviyorsanız ve dikkatli kullanırsanız alınabilir. Ama halen IMEI kaydı problemli. 11T ye gelirsek cihaz gerçekten heybetli ve sağlam hissettiriyor. Kamera, pil vs. konuşmaya bile gerek yok zaten. Şayet büyük telefon kullanmaktan yana şikayetiniz yoksa 11T almanızı öneririm. Ayrıca IMEI konusunu da çözdüler 11T için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X