Ürün kaç gb model? Çift hat kullanmak zorundayım. Her iki sime de plaka yazılabilir mi? Bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (6. sayfa)
-
-
Ben de Amazon’dan sipariş verdim. Cihazı sadece videolarda gördüm. Yakın maliyetli Samsung S21fe ile bunun arasında kalarak 11T’yi tercih ettim. Bugün akşam bekliyorum.
1-Sormak istediğim Spigen marka bir kılıf var mıdır 11T için?
2-Cam düz mü kavisli mi?
3-Arka cam victus mu yoksa başka bir cam mı?
4-Android 12 güncellemesi geldi mi? Geldi ise sorun yaşıyor musunuz?
Samsung S21fe tarafında çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Gördüğüm kadarıyla batarya problemi dışındaki tüm sorunlar yazılımsal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Bu cihaza imei atılıyor mu? Yurtdışı almakda sakınca var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Atılmıyor.
Merhaba arkadaslar. 11T alacaktim ama plastik kasa olmasindan dolayi biraz sogudum cihazdan.
Samsung S21 - 11T arasinda kaldim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Yalnız 11T ön ve arka victus merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim
-
Bir arkadaş 11T düşünüyor. Kayıtsız alınınca imei atmada sorun devam ediyor mu?
Kronik bir sorun mevcut mu? Beklenilen kadar satılmadı sanırım. Konu çok hareketli değil gibi de.
-
Kullandığım 1.5 ay içerisinde hiçbir sorun yaşamadım.Ekranı ,sesi, kamerası ( kullanmak istenirse) benim için fazla fazla yeterli.Kayıt olayını bilmiyorum ama alan olursa pişman olmaz
Yalnız şu bir gerçek 11T muhteşem olacak 🙏😎
Bir de kayıt çıksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmei atma olayını hala çözemediler sanırım. Onu bekliyorum yurt dışından getirticem :)
-
bende s21fe ve bunun arasında kaldım. pil konusunda ciddi fark var mı ? genel anlamda pil süreniz nedir ?
-
Biraz daha üstüne koyup sorunsuz S21 Plus alın.
miui 13 sonrası klavye bazen açılmaz oldu. Forumlara baktım fakat bişey bulamadım. Mesaj yazmak için ekrana tıkladığımda klavye açılmıyor. Telefonu yeniden başlat yapıyorum. Var mı benzer problem yaşayan
-
S10 plus çift hat imei atılıyor mu biliyor musunuz
Arkadaşlar cihazı yeni aldım ama neden miui 13 gelmemiştir sizce? 12.5.9.0 sürüm yüklü uygun güncelleme yok diyor
Daha gelmedi diye biliyorum bendede güncelleme yok 😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X