videodaki 11t degil. beli 11 lite dir. |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (5. sayfa)

-
-
Özçekim kamerasını sonra fark ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cep telefonuna kredi kartı taksiti başladı. sputnik türkiye
Cep telefonu taksit sayısı ve kredi limitleri güncellendihttps://tr.sputniknews.com/20211222/cep-telefonu-taksit-sayisi-ve-kredi-limitleri-guncellendi-1052008773.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayarlar kısmında gizlilik koruması var ona tıklayınca açılan menünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 22 Aralık 2021; 22:36:51 >
bu telefon icin ekran filmi alan var mi? alali cok az oldu ama ekran filmi yiprandi bile. dikkat etmeye calistigim halde. :/
-
Benim ekran filmim daha ilk haftadan cebime çizecek bişey koymadığım halde çizildi.şeffaf film olduğu için çok kaliteli bir film değil zaten Ankara'da bi bakmaya fırsatım olmadı telefonculara normal kalın olan filmler için internetten almıyorum.Kendim takmayı beceremiyorum :D
-
Merhaba hocam. Necatibey Balıkçıoğlunda Asma Katta Zore kılıf var. Çok değerli bir esnaftır sahibi 9 yıllık müşterisyim her çeşit aksesuar var. Cam filmini vs onlar yapıyor zaten yardımcı olurlar size de. Dilerseniz özelden bana yazın ismini falan vereyim selamımı söyleyin fiyatta da yardımcı olur size.
internet satışı yok mu?
-
Yok hocam. Ama Hepsiburada da vs de var kılıflar. Oralara bakın bi.
hocam simdi n11 den aldim zore geldi. guzel kilif. cesitlilik olmasa da begendim. o silikon hic guzel gostermiyordu.
-
Hocam işten güçten kızılaya gitsem biyer buldum baya iyi yapıyorlar redmi note 8 pro'ya 2 kere yaptırdım baya uzun süre gidiyor. Hoş redmi note 8 pro'da gorilla glass 4 var 1 sene filmsiz kullandım hiç birşey olmadı. Bunda victus var çizilmemesi lazım. Belki çıkartır öyle kullanırım.
-
Arkadaşlar telefon 60 hz - 120 hz adaptif (uyarlanabilir) olarak mı çalışıyor?
-
Bende Xiaomi 11T geçmiş bulunuyorum. Herşeyi istediğim gibi ayarlaya biliyorum en sevdiğim kısmı bu oldu. Gece uyduğum saatlerde otomatik pil tasarrufuna giriyor. Bunun dışında otomatik olarak kendim ayarladığım saatlerde karanlık mod devreye gidiyor. Pil tasarrufu için en ince ayrıntısına kadar ayar yapabilmem çok hoşuma gitti. Bu telefonda film izlemek güzel oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 16 Ocak 2022; 11:17:50 > -
İyi günlerde kullanın çok iyi bir telefon aldınız
Beklentimin çok üstünde bir telefon çıktı.
-
İnanın benim de öyle oldu. Canavar gibi telefon yapmış adamlar bu kadar beklemiyordum :) bir ay kadar oldu sanırım telefonu aldım en ufak bir problemle henüz karşılaşmadım. Babama da aldım onda da en ufak bir sorun yok. Sıkıntısız ve çok ideal bir telefon yapmışlar. Maşallah diyelim de nazar değmesin :)
Kesinlikle maşallah
-
Bende 3 gündür mavisini aldım, harika telefon... boşuna gidip 20binlik telefonlara para vermişiz... 5liraya yurtdışı modelini aldım taş gibi...
bakalım ne kadar bana dayanacak...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X