fbook gruplarından duydum ama güncelleme ile imei siliniyormuş. yani tam bir çözüm değil bence. xiaomi biraz kafayı çalıştırsa, bu imei işini zorlaştırmaz tam tersine daha kolaylaştırırdı. böylece Türkiyedeki kaçak satışlarını üçe dörde katlardı. amaç daha fazla tlf satmak değil mi? ha resmi ha gayrı resmi, sonuçta ikisi de xiaomi üretimi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Mayıs 2022; 20:51:31 > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (13. sayfa)
-
-
Dimensty'lere uzaktan kayıt geçen ay çıktı. Ama güncelleştirme veya rom kurulumunda orjinal imei geri geliyor daha çok patch gibi birşey.
Birde geri sayfalarda kamerasına laf edilmiş.
Cihazdaki ekran amoled olmasına rağmen iyi bir kullanıcı deneyimi sunamadığından ekranda kumlu gözüküyordur. Arkadaşlar grupta bizzat denedi. Mi11T efsane fotograflar çekiyor
Oled ekranlı Redmi K40 Gaming cihaza attığımızda çektiği fotografların nasıl efsane olduğunu anlıyoruz.
Ayrıca K40 gaming'e oled'i yanlışlıkla falan koydular sanırım.
Cihazdaki ekran efsane . Günışığında kendi sınıfında yanına yaklaşabileni geçtim film izlerken en karanlık sahneleri bile net gösterebiliyor.
Tabi cihaz global olmadığından ve rom yükleme gibi teknik bilgi gerektiğinden mi11t tavsiye ediyorum o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 11 Mayıs 2022; 11:39:19 > -
Hocam mi11t'ye Mi note 10'dan geçtim. Kamera gerçekten kötü. Düşük ışık performansı rezalet. Video performansı aşırı kötü. Zoom performansı denen bişey zaten yok. Tek artısı macro çekimlerdeki ilginç başarısı. Efsane macro çekimler yapıyor cihaz. Ama özellikle ois olmaması kamerayı çöp yapıyor maalesef. Kıyaslama yaparken mi note 10'a göre çöp diyorum başka cihazlara göre iyi olabilir. Ön kamera da kötü, portre fotoğrafı çekiyorum alakasız yerleri blur'luyor. Bu cihaza bu kamera cidden olmamış. Güneş altında ışığın bol olduğu yerde benim eski Nokia da güzel fotoğraf çekiyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 11 Mayıs 2022; 12:19:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13'teyim mobil veride 8 saatleri görüyorum hocam şarj gayet iyi ama 60 hz de kullanıyorum ben ekranı. İlk aldığımda şarjı daha kötüydü iki haftadır bende gittikçe toparladı batarya. Bir de arka planda çalışan gereksiz uygulamalara filan ayar çektim tabi. YouTube instagram chrome karışık kullanımda arada birkaç saat pubg dahil 7 saat garanti bazen 8 saati aştığı da oluyor bende
arkadaşlar böyle bir geç açılma ile karşılaşıyorum. çözümü bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Format deneyin hocam çözüm olmazsa donanımsal sorun vardır. Benim bir önceki telefonum olan mi note 10 da ekran döndürdügümde aynı böyle çok geç tepki veriyordu format filan işe yaramadı donanımsal sıkıntı varmış
Klavye için SwiftKey önerebilirim, istediğin ayarı yaparsın.
Arkadaşlar 5G NE Türkiye garantili verip yurtdışı bu cihazla takas etmeyi düşünüyorum. Güvenilir nereden alabilirim (İstanbul içi) bir de 16 ay mevzusunu da açıklarsanız kayıt vs için çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 ay mevzusu şöyle hocam. Cihaz çift hatlı olduğu için her bir sim girişinin 4 ay kullanım süresi mevcut. 4+4 ten 8 ay kayıtsız kullanıyorsun. Ocak ayı geldiğinden kullanım süreleri sıfırlaniyor. Ocaktan itibaren aynı şekilde bi 4+4 daha kullanabiliyorsun. Toplamda 16 ay kayıtsız kullanım yapabiliyorsun. Ondan sonra güncelleme ile silinmeyen imei kaydı mutlaka çıkacaktır, hadi diyelim çıkmadı şuanki kayıttan yaptırırsın güncelleme yapmayiverirsin. Çift hat kayıt oluyor bu cihazda şuanda, sadece güncelleme ve formatta imei siliniyor onu çözemediler daha. O da 16 ay içinde çözülür.
Arkadaşlar, 11t'de klasik görünümde uygulama arama yok mu acaba? Ana ekran ayarlarında "Aramayı açmak için Ana ekranda yukarıya doğru kaydırın" ayarını açmama rağmen aktif olmuyor. Çözümü var mı bu işin?
Sanırım şu özellikten bahsediyorsunuz hocam eğer yanlış anlamadıysam. Ayarlar>Ana Ekran>Alt Sekmelerden Ana Ekran Sekmesine tıklayın>Daha sonra karşınıza iki seçenek çıkacak animasyon ile gösterimi yapılıyor aynı zamanda birincisi Klasik olarak diğeri Uygulama çekmecesi ile diye seçenekler. Öyle yaparsanız eğer istediğinize ulaşabilirsiniz sanırım.
-
Arkadaşlar önceden bu cihazı aldığımda günde 2-3 kez şarj etmem gerekiyordu. %100den pat pat düşüyordu. Şuan aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Şarjı gayet iyi gidiyor miui 13 son sürümdeyim ortalama günde 7-8 saat ekran süresi alıyorum en az bir saati pubg geriye kalan instagram YouTube chrome
Ben sırf şarjı yüzünden sattım o cihazı.su gibi gidiyordu şaşırdım şimdi
Keşke bi format atsaydınız hocam bu cihazdaki işlemci gayet hızlı stabill ve tasarruflu bir işlemci şarj sorunu yaşamak zor ancak androidin saçmalıkları yüzünden yazılımsal bir sıkıntı yaşamış olabilirsiniz
Vala hocam WhatsApp ile mesajlaşırken pat pat 99-98-97 şarjı düşüyordu yeni sıfırlamıştım anlam veremedim
Bende 2 ay oldu alalı şarj konusunda çok sıkıntı yaşadım yoğun kullanım ve oyun oynayan biri değilim
Tasarruf modu dahil bir çok şeyi denedim en sonunda komple sıfırladım ve erkran süresi dahil kullanım süresi uzadı
Büyük ihtimalle şarjı tüketen birşey var kurduğun uygulamalara bi bak
Ben şarj konusunda inanılmaz memnunum cihazdan .
Anladım arkadaşlar. Yani araştırıyorum sadece bende var sanırım. Ama cihazı satarken birisi bana "sende 2 şarj mı yapıyorsun" demişti. O yüzden kafam karışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X