Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi fiyata almışsınız. Yakın zamanda 6 küsür fiyata bi tanıdığım aldı ama 8-256

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Sim kartınızı hangi sim girişine taktıysaniz çıkar tak yaptığınızda yine aynı bölüme takın ki diğer sim girişinin 4 ayı da heba olmasın.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍

• Merhabalar 2 hafta önce 11t aldım.

Bir kaç sorum var size öncelikle LG g7 thinq'dan bu telefona geçtim 3 seneden fazla kullandım g7'yi yavaşlama ve batarya sorunu yaşadığım için bıraktım.

Şimdi sorulara gelelim.

- bu 11t'de klavye yüksekliğini ve bazı tuşların yerini ayarlayamıyor muyuz ? G7'de yapıyordum :(. Yani xiaomi'nin kendi klavyesi yok mu dahili? Lg klavye apksi indirdim çalışmadı :)

-ana ekran tuşlarının konfigrasyonunu ayarlayamıyor muyuz? Ekstra işlev ya da tuş ekleme ?

- galerideki fotoğrafları gizli(ama kilitli) hale getiremiyor muyuz? (Xiaomi hesabı açmadan)

- çift tıkla ekran kapnmıyor mu?

-ana ekrana belge ya da fotoğraf kısayolu atamıyoruz sanırım onu da 3. Parti uygulama ile hallettim gerçi ama.

-dosya sisteminde dosya ya da döküman kilitleme(şifreleme) ya da gizleme de yok sanırım. (Yine Xiaomi hesabı açamdan)

-ful ekran SS i alırken üzerinde yazı yazıp, çizebileceğim yani ekranın ölçeği boyutu değişmeden bir uygulama var mı? Lg kullananlar anlayacaktır beni quick memo ile yapabiliyordum. Benim için önemli çünkü ekran kaydıyla beraber yazarak çizerek metin/soru üzerinde ders anlatıyordum :(

- yine xiaomi'nin kendi telefon /rehber uygulaması yok mu?Google çok kötü. Nasıl yükleyebilirim xiaomi'nin rehber telefon uygulamasını?

-dokunmatik hassasiyeti bir tık kötü geldi iyileştirmek için işaretçi hızı ayarını yükselttim ama başka bir ayar daha var mı acaba ?

-süper makro mod açmadan kamera odaklaması çok kötü.

Şimdilik kullanımda beni üzenler bunlar acaba bunların bilmediğim bir çözümü var mıdır telefonda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ace01 A kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın.

Sorularınızın bazılarına elimden geldiği kadarıyla cevap vermek isterim. Hatam olursa eğer mazur görün lütfen.

- bu 11t'de klavye yüksekliğini ve bazı tuşların yerini ayarlayamıyor muyuz ? G7'de yapıyordum :(. Yani xiaomi'nin kendi klavyesi yok mu dahili? Lg klavye apksi indirdim çalışmadı :)

Telefonun içerisinde gelen orijinal klavye yani Gboard Klavyesi ayarlayabiliyorsunuz ancak sadece yükseklik ve alçaklık olarak yapabiliyorsunuz onun dışında bir tuşlarda değişiklik yapıldığını şu ana kadar göremedim. Eğer kendi yüklü klavyesini beğenmediyseniz Swiftkey kullanabilirsiniz oda güzel bir klavye uygulamasıdır.

-ana ekran tuşlarının konfigrasyonunu ayarlayamıyor muyuz? Ekstra işlev ya da tuş ekleme ?

Tuşların yerlerine ilişkin değişiklik yapamıyorsunuz LG marka daha önce kullandığımdan biliyorum yerlerini değiştirebilme şansımız vardı ancak bu telefonda bunu yapamıyorsunuz belki 3.parti uygulamalar ile XDA forumunda yada çeşitli forumlarda ufak bir araştırma ile bir takım şeyler bulabilirsiniz. (Açık kodlu vb.)

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★xda forums
    [APP] Button Mapper - Customize your hardware buttons
    https://forum.xda-developers.com/t/app-button-mapper-customize-your-hardware-buttons.3361340/

Bunun için böyle bir uygulama mevcut denemek isterseniz deneyin.

galerideki fotoğrafları gizli(ama kilitli) hale getiremiyor muyuz? (Xiaomi hesabı açmadan)

Bu konuda bilgim yok denemedim,böyle özellik eğer bulunmuyorsa eğer yine açık kodlu bir takım ufak uygulamalara yönelebilirsiniz.

çift tıkla ekran kapnmıyor mu?

Çift tıkla ekran kapatma olayı sadece Xiaominin kendi yüklediği duvar kağıtlarında işe yaramakta zaten ayarlar kısmında da bunu belirtmekte. Sadece şöyle bir şey oluyor ekran kapalıyken çift tıkla kapatabiliyorsunuz. Yada açabiliyorsunuz kilit ekranında onun dışında ana ekranda böyle bir seçenek bulunmuyor.

ana ekrana belge ya da fotoğraf kısayolu atamıyoruz sanırım onu da 3. Parti uygulama ile hallettim gerçi ama

Zaten halletmişsiniz gerçi ancak ben henüz böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum çok özelleştirilebilir bir ana ekran olmadığından dolayı. Diğer bilindik ana ekran uygulamalarından çok rahat halledilebiliyor dediğiniz gibi.

-dosya sisteminde dosya ya da döküman kilitleme(şifreleme) ya da gizleme de yok sanırım. (Yine Xiaomi hesabı açamdan)

Bilgim yok bu konuda maalesef.

ful ekran SS i alırken üzerinde yazı yazıp, çizebileceğim yani ekranın ölçeği boyutu değişmeden bir uygulama var mı? Lg kullananlar anlayacaktır beni quick memo ile yapabiliyordum. Benim için önemli çünkü ekran kaydıyla beraber yazarak çizerek metin/soru üzerinde ders anlatıyordum :(

yine xiaomi'nin kendi telefon /rehber uygulaması yok mu?Google çok kötü. Nasıl yükleyebilirim xiaomi'nin rehber telefon uygulamasını?

dokunmatik hassasiyeti bir tık kötü geldi iyileştirmek için işaretçi hızı ayarını yükselttim ama başka bir ayar daha var mı acaba ?

Benim telefonumda şu anlık böyle hissiyat yok gayet iyi dediğiniz problemi yaşamadım. Zamanla alışırsınız belki. Onun dışında ekstra bir ayar konusunda bilgim yok.

süper makro mod açmadan kamera odaklaması çok kötü.

Şimdilik kullanımda beni üzenler bunlar acaba bunların bilmediğim bir çözümü var mıdır telefonda ?

Bu konudan bende muzdaribim bir şey diyemiyorum ama çokta kullanmadığım bir özellik olduğundan takılmıyorum ,sanırım bu sorunu Gcam yükleyerek çözmeyi deneyebilirsiniz belki bir miktar çözülebilir sorununuz.

Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım hocam benimde eksik yada yanlış bildiğim konular olabilir kusura bakmayın şimdiden. İyi forumlar dilerim.

Hocam benim XiaomiADBFastbootTools aracı ile devre dışı bıraktığım uygulamalar bunlar bunların haricinde de devre dışı bıraktığım bir takım uygulamalar da var tabi örnek verirsem hiç kullanmadığım Android Auto gibi vb diğer çeşitli uygulamaları da devre dışı bıraktım. Ancak bu konuda net bir şey diyemiyorum çünkü internet üzerindeki araştırmalarım konusunda bana uygun gelmeyen uygulamaları veya kullanmadığım uygulamaları ve servisleri de bularak devre dışı bıraktım. (Bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimi söylemek isterim. Yapacak işlemleri gerçekleştirecek olanlar internette rehber konulardan yardım alırsa iyi olur.) İsmini verdiğim araç ise Github sitesinde bulunmakta. Not: Enabler: Devre dışı bırakılan uygulamalar. Disabler: Devre dışı bırakılmayan uygulamalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 28 Mayıs 2022; 16:57:42 >

• FallenDemon kullanıcısına yanıt
    Ben de Miui Hidden Settings uygulamasından devre dışı bırakılabilen bazı Google ve sistem uygulamalarını devre dışı bıraktım ama sizin yöntemle daha fazla sistem uygulaması devre dışı kalıyor galiba.

• FallenDemon kullanıcısına yanıt

soter l1 sertifikasını güncelliyor, joyose oyundaki özel gpu ayarlarının kalıcı olması vr performansı için gerekli. bilgine.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

soter l1 sertifikasını güncelliyor, joyose oyundaki özel gpu ayarlarının kalıcı olması vr performansı için gerekli. bilgine.

Oyun oynamıyorum hocam oynasam da 1 2 tane ufak oyunlar yinede ekstra bir sorun yaşatır mi oyun harici şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım çünkü sistemsel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 28 Mayıs 2022; 22:24:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir çok uygulamayı gösteriyor fakat programın gösteremedikleri de oluyor tabi. Ama gösterdiği uygulamalar yeterli bana göre hocam en azından bana hitap ediyor ortaya çıkardığı ilk liste.

Hocam merhaba, bende mi note 10 dan mi 11t ye geçmek istiyorum. Ekran note 10 a göre kötümü?

• t-con kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de amoled hdr10 desteği filan var üste bide 11t de 120 hz var kötü olma ihtimali yok yani. Tek kötü yanı kamerası mi note 10'a göre

• Arkadaşlar mi hesabıma telefon numarası eklemeye çalışırken hata alıyorum çözümü bilen var mı ?
    Bir de şunu sormak istiyorum gcam yükleyenler kamera performansında ne gibi değişiklikler oldu?

• Merhabalar. Imei repair konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 1 Haziran 2022; 14:11:4 >
  • Herkese iyi flrumlar arkadaşlar x3 pro cihazimi satip 11t modeline geçiş yaptım fakat bi sorum olacak klavye açıkken mesajlastigimda üstten herhangi bir bildirim geldiğinde klavye kapanıyor kendi kendine basıyorum belli bi müddet çalışmıyor menüye gir çık yapmak zorunda kalıyorum sizce bu sorunu nasıl çözebilirim. Farkli klavye uygulamasi yükledim sonuç yine aynı bu sebepten dolayi soğudum telefondan bilen cevap yazarsa sevinirim

• Selam arkadaşlar 13 e güncelledim özellikle Twitter da aşağı kaydırırken takılmalar oluyor benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Uygulamaların açılma süresi de atılmış gibi

Hocam poco f3 ile sadece ekran süresi kıyaslandığında hangisi daha iyi? Batarya konusunda f3 ü de 11T yi de genelde beğeniyorlar aralarında kıyaslandığında hangisinin pili daha uzun gidiyor? Oyun oynayan ve video izleyen birisiyim ve telefonu çok aktif kullanıyorum.

• Arkadaşlar cihazım yurtdışı.

Bootloader kilit ve twrp için bir link veya video var mı? Bilgisayara hangi driverları yükleyeceğimi unuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: btw91

Hocam poco f3 ile sadece ekran süresi kıyaslandığında hangisi daha iyi? Batarya konusunda f3 ü de 11T yi de genelde beğeniyorlar aralarında kıyaslandığında hangisinin pili daha uzun gidiyor? Oyun oynayan ve video izleyen birisiyim ve telefonu çok aktif kullanıyorum.
    7 saat ekran süresi alıyorum 11t de. 120hz açık karanlık modda. Genelde video izliyorum. Gayet başarılı zaten şarj bitse bile 15 dkda günü çıkaracak kadar şarj ediyor çok dert değil.

• granma79 kullanıcısına yanıt
    Farklı bir forumda mevcut. Link vermeyeyim reklam olmaması için Google'a yazsan çıkar zaten.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.