< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (16. sayfa)
-
-
Twitter uygulaması yüklü değil kullanmadığım için ama herhangi bir akıcılık sorunu yaşamadım cihazda. Bence güncelleme sonrası bi format atın ama dikkat edin yurt dışı cihazsa ve imei repair işlemi varsa imei silinir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba tam olarak anlayamadım nasıl bir sorun yaşadığınızı ama SwiftKey klavye kullanıyorum bildirim filan geldiğinde kapanmıyor klavye sorunu hiç yaşamadım. Format deneyebilirsiniz
Gcam da portre fotoğrafları daha bir net ve gece modu daha aydınlık gibi ama göreceli tabi. Çok ahım şahım fark göremedim ben.
Teşekkür ederim evet ekran süreleri ile ilgili paylaşımınızı gördüm fakat YouTube da karşılaştırmalı battery drain testlerde kötü değil ama benim beklentimin bir miktar altında gibi gördüm.Yanlış hatırlamıyorsam poco f3 ile yapılan bir kıyaslamada poco 500 mah daha az pile sahip olmasına rağmen daha uzun ekran süresi veriyordu.Bu yüzden çok kararsız kalıyorum ekran süresi benim için baya önemli kullandığım telefonda çok sıkıntısını çekiyorum o yüzden fazlasıyla önemsiyorum.Bir de hocam ısınma konusunda nasıl? Oyun oynayan biriyim öyle 120 FPS falan takıntım yok 60 fps iyi grafiklerde vermesi yeterli.Isınmıyor diyen de duydum ısınıyor diyen de duydum.Siz oyun oynayan biri misiniz bu konuda da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum hocam f3 bi tık iyi olsa da bu cihaz gayet üst düzey bir cihaz. Isınma konusunda geçmiş mesajlarda da yazdım 120 hz ekran açıkken pubg de 90 fps ayarında oynadığında ciddi derecede ısınıyor ama 60 hz ekranda ve normal ayarlarda ısınma yok. Isınma durumu yaşadığım yerdeki yüksek sıcaklıktan da kaynaklanıyor olabilir Adanada yaşıyorum. Kısaca cihaz şarj performansı, ekran deneyimi, akıcılık, stabillite vs her konuda benden 10 üzeri 10 alıyor sadece kamerası daha iyi olabilirdi kameraya 10 üzerinden 7 veririm.
-
Bizim cihazda bu sorunu yaşayan bir arkadaşım var. Yayını 5 ghz yapmak ve 6.nesil bağlantı ayarını kapatmak çözüm olmamış. Başka çözüm önerisi olan var mı? Hotspot açınca hız yerlerde sürünüyor normalde biz gayet iyi ama
Çözülmemesine şaşırdım. Ben hiç problem yaşamıyorum bu konuda.
Arkadaşlar, Aliexpress ten bu kılıftan 2 tane aldım. Gayet güzel bir ürün...
aliexpress.com61.02TRY 46% OFF|AMMYKI Silicone bumper Case For Xiaomi 11T 12X 12 Pro Leather Case For Xiaomi Redmi K40S K50 Pro Gaming Case| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004284483256.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60164460411&aff_fcid=947096b3041540fbbfdc828b3b0de772-1654580950497-05215-_vcfN0x&tt=MG&aff_fsk=_vcfN0x&aff_platform=default&sk=_vcfN0x&aff_trace_key=947096b3041540fbbfdc828b3b0de772-1654580950497-05215-_vcfN0x&shareId=60164460411&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=91683dcae11542f0959104982cd0c773&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cevabınızı çok geç gördüm kusura bakmayın lütfen.
Ben klasik modda uygulama arama yapılamıyor mu diye sormuştum. Bir garip eksiklik benim için! Telefonumda sistem uygulamaları hariç 253 uygulama var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Estağfurullah hocam, baya uygulamanız varmış. Benim o kadar uygulamam olmadığı için arama özelliğini kullanmadım ekstra her şey ana ekranda klasör olarak yerleştirdiğimden. Sanırım o şekilde aramayı yapamıyorsunuz. Bir tek dediğim gibi tarif ettiğim ayarlarda bulunuyordu onu da şans eseri keşfettim. Ama görünüşünü beğenmediğim için onu kullanmıyorum. Belki başka 3.parti launcherler ile birlikte istediğinize ulaşabilirsiniz. Ancak 3.parti launcherlerde bildiğim kadarıyla da tam ekran hareketleri çalışmamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 7 Haziran 2022; 9:25:45 > -
Özelden yazabilir misiniz? Ben bulamadımda.
-
Özelden gönderdim
Hocam ekran parlaklığı sorunu da yaşıyorum cihazda ekran parlaklığı sonuna kadar açık otomatik parlaklik kapalı ve uyarlanabilir ortamdaki ışık ayarını kapattım fakat ara sira parlaklık sonda olmasina rağmen bi nebze ışığı düşürüyor sizce neden yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç yaşamadım dediğiniz sorunu o yüzden bilemiyorum. Ben hep otomatik parlaklıkta kullanıyorum, güneşte zaten kendisi artırıyor karanlıkta düşürüyor.
Merhaba arkadaşlar mi 9T kullanıyorum 3 yıldır mi 11T almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz yoksa Samsung S21 Fe veya A73 de düşünüyorum max 10bin kadar bütçem var..
Not: Mi 11T kamerasında 30X Zoom var mı?
11t kamera için alacaksanız almayın kamerası iyi değil onun haricinde taş gibi cihaz. 30x zoom değil 10x var onda da bozulmalar oluyor optik olmadığı için. Zoom kabiliyeti ve gece çekimleri vasat yani.
Ha alacaksanız da yurt dışı alın derim 6 bin tl civarına. 10 bin verip alınacak cihaz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 9 Haziran 2022; 10:57:13 >
Aradığım cevap teşekkürler :)
Bu cihazın kamerası çok mu vasat? Şu an s22 kullanıyorum ve şarjı hoşuma gitmiyor. Arada foto çekerim. Eşimde ve kızımda poco X3 pro var ve onlarda foto fena değil aslında. Yani ondan daha iyidir sanırım. Öyle değil mi? Ben s22 ile ancak ortalama 4-4.5 saat ekran süresi alabiliyorum mobil iken. Bu da gün içi şarj etmemi zorunlu kılıyor. Şöyle 6-7 saat olsa sorun olmayacak da hep tedirgin gezmek de istemiyorum yada yanında powerbank ile.
Hocam kamera ile ilgili çok fazla yorum yapamayacağım fakat güzel bir kaç ayar ile gayet güzel fotoğraflar çekebilir diye düşünüyorum benim çok fazla kamera ile işim olmadığından bana yeterli geliyor şimdilik. Gece performansı vs nasıldır bilmiyorum şu ana kadar deneyimleme fırsatım da olmadı. Ancak pil konusunda bir kaç gönderi öncesinde ekran sürelerine ilişkin bir paylaşım yapmıştım onları da görebilirsiniz zaman zaman bu sürelerle ilgili paylaşımda yapıyorum müsait olduğumda. Genel anlamda bir yorumda bulursam eğer 120 Hz ekran sürekli aktif, parlaklık %30-35 seviyelerinde ki bazen dışarıya çıktığımda full yapıyorum parlaklığı, Otomatik senkronizasyon ve konum kapalı, koyu tema sürekli aktif, bluetooth sürekli aktif, gereksiz servis ve uygulamalar devre dışı , sürekli ekran özelliği 10 sn boyunca olacak şekilde ayarlı. Çift tıklama ile uyandırma vs açık. Sarja takmadan önce ekran sürem en fazla bu zamana kadar 8.40 Saat gördüm. En az ise 7.30 vs falan mobil veri ile kullanım vs de dahil olarak tabi her gün aynı düzeyde mobil veri kullanımı ve parlaklık full olmuyor ama yine de genel anlamda bu şekilde kullanımım oluyor henüz 8.40 saati geçebilmiş değilim. 60 Hz ye alırsam ekranı 9 saati 9.30 saati gördüğüm zaman oldu. Ancak 60 Hz de ekran kasıyormuş hissiyatı veriyor bana bundan dolayı hoşlanmıyorum. Birde bu sıralar yaklaşık 1 haftadır Netguard adlı bir firewall deniyorum. Ancak ekran süresine katkısı konusunda katkısı var mı yok mu bilmiyorum gizlilik açısından şu an hoşuma gidiyor o yüzden kullanmaktayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X