Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S22 kamerasına göre vasat tabiki. Dxomark karşılaştırmalarina da bakabilirsiniz. Özellikle zoom performansı ve gece çekimleri vasat ama güneş ve ışık altında sıkıntı yok. Video çekimlerini de beğenmiyorum ben 60 fps 1080p bir tık iyi olsa da ois olmaması çok etkiliyor. Benim bir önceki cihazım mi note 10 idi kamera ona göre vasatın da altında kalıyor. Ha iş görür mü görür beklentiyle ve kamerayla ilişkinize bağlı.

Şarj konusunda S22 den sonra derin bir nefes aldıracak cihaz. 7-8 saat ekran süresi alabilirsiniz. Aşırı yoğun kullanımda 2 saat civarı pubg oynama dahil 6 saat ekran süresi veriyor cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Neticede kamerası yıllar öncesinin cihazlarından kötü değildir sanırım. Yada poco X3 pro'dan kötü değildir herhalde. Yani kamera ile çekim bence biraz onu çekenle de alakalı. Kaldı ki çoğumuz profesyonel çekim yapmıyoruz. Yapan da cep telefonu ile pek yapmaz zaten. Şarj süresi epey bir nefes aldırır gibi anladığım kadarıyla. Peki şebeke çekim gücü nasıl? Yani muadili cihazlardan daha zayıf mi aynı mi yada daha iyi mi? Fikir verebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Turkcell hattım var hocam VoLTE ve 4.5G güzel çalışıyor. Gayet iyi bir çekim kalitesi var. Gittiğim her yerde sorun yaşamadan kullanabiliyorum. Ancak diğer operatörlerde durum nedir bilmiyorum. İleriye dönük ülkeye 5G geldiği zamanda kullanabilirsiniz telefonu 5G özelliği de olduğundan dolayı.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Yine bir önceki cihazım olan mi note 10 ile kıyas yaparsam. Vodafone hattı için konuşuyorum. Onla 4g çeken bazı yerlerde bu cihaz 3g'ye düşüyor ona göre şebeke çekim gücü daha düşük. Ama sadece Vodafone hattı için konuşuyorum bir ay önce o telefonla 4g rahat İnternete girdiğim yerde bi cihazla 3g'ye düştüğüm yerler oluyor. Hatta araçtaki multimedya ekrana internet paylaşımı yapıyorum, sürekli YouTube videoları takılıyor 3g'ye düştüğü için. Önceki cihazımda aynı araç aynı operatör aynı yolda sıkıntı yazamazdim. Eğer sorunum Vodafone kaynaklı değilse cihazın şebeke gücünün düşük olduğunu düşünüyorum.

• Dört gün önce 11T aldım başta her şey çok iyi giderken miui 13 güncellemesi yaptıktan sonra şarjım yarım gün bile dayanmamaya başladı. Eski telefonumun şarjı bile daha uzun süre yetiyor öyle düşünün. Oyun oynamıyorum normal kullanımda öğlen şarj biter mi?

Ekran süresine bakın.. oyun bile oynamadım ya deliricem.
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• vonbuluto V kullanıcısına yanıt

Hocam arka planda sarjınızı sömüren uygulamalarınız olabilir Gsam Battery uygulaması ile kontrol edin. Eğer bulamazsanız öyle bir sorun hard reset deneyin ancak biraz zaman tanıyın telefona pil optimizasyonu iyice otursun çünkü ilk aldığımda benimde böyle hızlı tükeniyordu şu an gayet iyi gidiyor sarjım. 120 Hz ekranda çok iyi süreler alıyorum.

• hocam ben de beklemek isterdim ama telefonu kullanmadım bile bugün.. 1 saat ekran süresi sonrası şarjın bitmesi rezalet değil mi yahu.. arka planda sömüren uygulama ne olabilir bilmiyorum gğncelleme öncesi ve sonrası farklı uygulamalar yok ki.. hani 4-5 saat ekran süresi olsa tamam da 1 saat nedir

• vonbuluto V kullanıcısına yanıt

Doğru hocam haklısınız. Garip bir durum yeni aldığınız için telefonu pilin kendisi ile alakalı bir donanımsal sorun olduğunu falanda düşünmüyorum şu an ancak olma olasılığı da olabilir belki hatalı üretim vs gibi. İsterseniz müsait olduğunuz zamanda verilerinizi yedekleyerek hard reset işlemini deneyebilirisiniz belki biraz çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 14 Haziran 2022; 18:23:32 >
  • Bu cihaz konusunda çok farklı deneyimler yaşayanlar var özellikle pil konusunda.Kafam çok karıştı.Bir de cihazda adaptive sync var görünüyor çalışmıyor mu.Ekran tazeleme geçişleri yapmıyor mu 60-120 hz arasında geçişler.Bir incelemede görmüştüm f3 ile 11T arasında yapılan 120 hz gerektirmeyen durumlarda otomatik olarak 60 hz e geçiyordu f3.Ekrana dokunduğunuzda 120 oluyor bıraktınız ve ekranda atıyorum 60 fps e kadar bir video var otomatik olarak 60 hz e geçiyor.Bunda da var mı pil konusunda çok ciddi etkisi olur bu durumun çünkü.Sırf nu yüzden bile f3 alırım eğer bunda yoksa.Videoyu paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=PzdT6fi1saA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btw91 -- 15 Haziran 2022; 18:11:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Mi note 10 lite kullanıyorum. Sensör sorunu dellendirecek artık. Note 11 de sensör sorunj veya başka bir sorun var mı arkadaşlar?

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    Ne çekmiştim sensör sorunundan bee. 11t kral o konuda. Sensörleri cillop gibi anında dönüyor, konuşma sırasında kendi kendine açılma durumu filan yok. Hız ekran batarya kokusunda da güzel. Tek eksisi kamera mi note 10'a göre.

• aynen bende note9 dan geçtim, note9 da uzun pozlama ile mükemmele fotolar oluyordu

• arkadaşlar merhaba bu cihazdan 2 adet almayı düşünüyorum ama mi note 10 lite cihazımdan çok memnunum bu üzer mi ondan sonra ? bir de çift simde kullanırken sorun mu var öyle yazılmış önce ki mesajlarda. saygılar

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

şuan bende mi note 10 lite kullanıyorum sensör sorununu geçtim whatsapdan görüntülü görüşürken herkes sesin gelmiyor diyor defalarca sıfırladım telefonu neler neler denedim yok en son sırf bu sıkıntı yüzünden telefonu değiştircem

• bediboy kullanıcısına yanıt
    birkaç sayfa önceki mesajlarda da yazmıştım. Mi note 10 dan geçtim sadece kamerayı arıyorum geriye kalan her şey 11t de daha iyi. Mikrofon ve hoparlör konusunda özellikle ahizeden gelen ses konusunda zaten çağ atlarsin.

evet okudum o yüzden size bir kez daha sormak istedim, peki neden 11t üstad poco x4 pro neden düşünmediniz şu an aşırı bi fiyat farkı yok arada

Note 10 lite tan geçtim. Sırf 120 hz ekran ve 67w hızlı şarj için bile geçilir öyle söyleyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    X4 pro dan donanımsal olarak daha iyi çünkü.

çift simle sıkıntı yaşamayız dimi, ben ikna oldum sipariş geçiyorum ona göre :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.