< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (19. sayfa)
-
-
Ustam Samsung kesinlikle almam demişsin ama 1.5 senelik M51 kullanıcısıyım, bataryası ef-sa-ne.
-
Arkadaşlar hem bende hem kardeşimde 11t var ikisi de yurt dışı kayıtsız.
Ben Vodafone ile kardeşim turkcell ile kullanıyor.
O da eski telefonuyla kıyasladiginda şebeke gücünde epeyce zayıflama görüyor ben de. Kardeşimi arıyorum iş yerinde konuşurken sürekli sesi kesiliyor kesik kesik geliyor telefon değiştirmeden önce böyle problemi yoktu ve herkesten aynı şikayetleri aldığını söylüyor 11t aldıktan sonra. Çok kolay 4g'den 3g'ye düşüyor ve 3g'de çoğu zaman sağlıklı veri iletimi ve çağrı yapılamıyor. Cihaz çekiyor görünüyor ama İnternete girmiyor çağrı esnasında da ses kesik kesik gidiyor karşıya.
Şimdi elde iki farklı cihaz ve iki farklı operatör olduğuna göre kesinlikle cihazda bir problem olduğunu düşünüyoruz. Benim eski cihazım mi note 10, kardeşimin eski cihazı huawei mate 10 idi. İkimiz de aynı operatörler ile hiçbir şebeke problemi yaşamazdii ta ki 11t alana kadar.
İkimizin cihazı da global rom, yurt dışı kayıtsız. Acaba imeisi orjinal Çin olduğu için mi şebekesi güçsüz diyoruz?
*#*#3646633#*#* bu kodla beraber band kontrolü yaptık tüm bantlar açık gözüküyor ama önceki telefonumun çok rahat 4g çektiği yerde bu telefon hemen 3g'ye düşüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam, nedense Samsung un arayüzü beni hiç cezbetmiyor. Koyu bir xiaomi hayranıyım. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarjın %56 lık kısmını ekranın kullanması normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Telefonun ön ve arka kamerası mi 9t ye göre nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 haftadır kullanıyorum. Şunu anladım ki gerçekten bu telefonu almak anlamsızmış gidip daha az paraya redmi serisinden alsanız hiçbir farkı yok.. 2 haftada buglarla uğraşmaktan telefona bakamadım bile.
kamera zaten çöp, videolar da sürekli olarak takılmalar oluyor.
şarj da miui 13 den sonra bir gün anca çıkarıyor.
her elini uzattığın yerden bug çıkıyor en azından kamerası iyi olsaydı o da kötü.
bir sene sonra ciddi anlamda kasma olacağı o kadar belli ki elimden çıkarmak için yer arıyorum..
xiaomi gerçekten hayal kırıklığı oldu ne yazık ki.
gidin samsung ya da iphone alın arkadaşlar ben ettim bir cahillik siz etmeyin.
Google Arama uygulamasına görüşme kaydetme butonu geldi. Artık sırf bu yüzden rom değiştirmeye gerek kalmayacak.
Yalnız kayıt butonuna basıldığında kayıt başlarken güvenlik için karşıdaki cihaza "bu görüşme kaydediliyor" diye sesli uyarı veriyor.
Bu sesli uyarıdan kurtulmanın yolunu da paylaşıyorum.
TechiBeeyoutubeDisable Google dialer Call recording Announcement in smartphones having Google dialer 🔥🔥https://www.youtube.com/watch?v=PBzsg6yDUkM&feature=youtu.be
Videodakileri uygulayınca uyarı gidiyor. Denendi onaylandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu almaktan vazgeçme sebebim kamerası oldu izledigim testler sonrası gerçekten kamerası berbat hele ki gece çekiminde gördüğüm en kötü çekimler olabilir mi 11t pro nasıl oluyorda aynı sensör ile çok daha iyi çekiyor anlamadım ama sanırsam işlemci farkından dolayı.
-
Sensör çok önemli değil öyle olsa Sony en iyi sensörleri üretiyor ama kendi telefonları foto da en iyi puanı alamıyor. Burada da işlemci önemli bende 11t pro var kameradan memnunum. Gerçi dxomark tpro ya 117 puan 11t ye 108 puan vermiş. 108 de kötü puan değil. Bundsn önceki telefonum Huawei mate 10 94 puanlı idi ve memnundum kameradan.
Gece çekim modu açık mı denediniz yoksa kapalı mı? Çünkü çok fark ediyor bu şekilde.
Kamerasını ben de beğenmiyorum evet. Zoom performansı, video performansı ve gece çekimleri bu cihaza yakışmayacak kadar kötü. Bir de şebeke sorunu var kırsalda bariz şekilde az çekiyor diğer cihazlardan.
Hocam bende 1 haftadır 11T kullanıyorum. MIUI 13.0.5 sürümündeyim. Henüz bir bug ile karşılaşmadım. Şarj konusuna gelince MIUI 12.5 ile arasında hiçbir fark oluşmadı bende. Tabi ben güncellemeleri tamamladıktan sonra Hard reset işlemi yaparak sonrasında temiz kurulum yaptım. Dediğim şekilde yapmadı iseniz bir denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca kamerası gündüz çekimlerinde prof bir iş yapmıyorsanız üzeceğini sanmıyorum gece ışık vs altında çekimleri yine can sıkıcı derecede kötü değil ama az ışıklı ışıksız ortamlarda bence de çok kötü. Tabi ben bu değerlendirmeyi P20 Pro dan geçtiğim için onunla kıyaslayarak yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar bende Xiaomi 11t almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz bug vs sıkıntıları var mı ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Konuda geriye doğru mesajları incelerseniz birçok değerlendirme mevcut.
Merhaba arkadaşlar. İlk xiaomi telefonum olduğu için bilmiyor olabilirim ancak bu telefonda rahatsız etme modunda oyun oynarken kulaklıkta telefon çalıyor ve komple sesi kapatıyor, bu normal mi? Rahatsız etme modunun ayarlarında gelen aramaları bildir kısmı favori falan da değil, hiçbiri şeklinde seçili. Google'ın arama uygulaması ile rahatsız etme modu uyumlu çalışmadığı için mi böyle anlamadım gitti. Var mı bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen bir dostumuz?
Çift tıklama ile ekran kapatma için çözüm nedir?
Sağlam bir root çıktı mı takip eden var mı?
KABLOLU kulaklık ile hem kendi müzik çalarıyla hem de başka müzik çalar ile MP3 ve FLAC performansı nasıl..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X