Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çift sim kullanmadım ben ama niye sıkıntı yaşayasın ki. Ben kayıtsız yurt dışı aldım kullanıyorum memnunum. Kardeşime ve arkadaşıma da aldırdım hatta. Kimsede bir sorun yok. Kayıtsız yurt dışı 8-256 olan 6 bin civarı satılıyordu en son.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Garantiye göndermek çözüm olur mu acaba

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

8270 den aldım 2 tane teşekkür ederim yardımlarınız için, hanımın abisine de aldım 3 oldu toplamda :) yalnız trendyol kelek attı 2 telefondan sonra 3.yü satmadı başka hesaptan aldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Ben servisin çözebileceğine inanmıyorum ama en büyük sıkıntım WhatsApp da görüşürken ses gitmemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 18 Haziran 2022; 6:7:23 >
    Çok iyi fiyata almışsın yurt dışı cihazlara 6 fiyat çekiyorlardi en son dolar zıplamadan önce. Ben 5 civarına almıştım

• aynen bende note9 dan geçtim, note9 da uzun pozlama ile mükemmele fotolar oluyordu, katılıyorum makro modu efsane biber tohumunu netleyip çekiyor çok beğendin

Kılıf alacağım ama bazı ilanlarda mi 11t diyor bizim telefonların aynısı mı bu

Aynen.

trendyol.com
    Fibaks Xiaomi Mi 11t - Mi 11t Pro Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Sürgülü Yüzüklü Armor Military Tank Zırhlı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/fibaks/xiaomi-mi-11t-mi-11t-pro-uyumlu-kilif-kamera-korumali-surgulu-yuzuklu-armor-military-tank-zirhli-p-298050944

Şunu aldım ben gayet memnunum

Maşallah tank zırhı gibi :)

Kamera koruyucu olması sebebiyle tercih ettim ben.

• Always On Display özelliği var mı ?

• femeksiz F kullanıcısına yanıt
    Var hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 11 t ye mi 11 lite 4g den geçmeyi düşünüyorum tek kafama yatmayan kamera hakkındaki yorumları oldu mi 11 lite den geçersem kamerası üzer mi çünkü memnunum 11 litenin kamerasından.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Ekran süresi yoğun kullanım. 2 buçuk saatten fazla pubg oynadım sadece. Gerisi normal sosyal medya uygulamaları. 7 saate yakın ve hala yüzde 12 şarj var. Wifi hiç kullanılmadı sürekli 4.5g mobil veri aktifti. Bluetooth sürekli aktif akıllı saate bağlı. Ekran parlaklığı otomatikte. Yani cihaz sabahtan beri elimden düşmedi akşam eve geldim bir saat daha pubg oynadım hâlâ daha bitmedi bitmeden şarja takacağım. Günü çıkarmıyor şarjı erken bitiyor diyen arkadaşlara duyurulur. 2-3 saati yüksek performanslı pubg oyunu dahil 7 saat ekran süresi veren kaç tane cihaz vardır bilmiyorum. Hiç tasarruf yapmadan kullandım bi de.

Edit:son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 22 Haziran 2022; 4:54:36 >

• asdekler A kullanıcısına yanıt
    Kamera karşılaştırma videolarına bakmanı tavsiye ederim hatta bi teknosaya git orda canlı karşılaştırma yap. Ben mi note 10 dan geçtim kamera ona göre kötü. 11t ile 11t pro yu canlı karşılaştırma yaptım pro ya göre vasat kalıyor.

• Arkadaşlar Mi 11T yi Honor 50 ile detaylı karşılaştıbilen var mı ? Çok detaylı incelemeler bulamadım ben ne dersiniz ? 11T mi Honor 50 mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar,

3 sene Mi 6 lite kullandım, şu anda da yine 3 senedir mi 8 lite kullanıcısıyım.
    Telefonu yenilemek istiyorum. Oyun oynamam, ağırlıklı olarak mail programı, whatsapp, internet tarayıcı, insta vb kullanıyorum.
    Önceliklerim pifl performansının yüksek olması, aynı anda aktif çift hat olması ve ağırlığının makul olması.
    Sizde mi 11t mi yoksa alternatif önerebileceğiniz modeller var mıdır?

NOT: Samsung kesinlikle almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning07 -- 22 Haziran 2022; 0:36:31 >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. 11t de işinizi fazlasıyla görür ama sizin kriterlere göre 11t'ye o kadar para harcamaniza gerek yok. İşlemcisi daha kısıtlı bir cihaz alırsanız pili de daha iyi gidecektir. Model olarak şuan aklıma gelmedi.

• Selam arkadaşlar bende 1 hafta önce mi 11t yurtdışı aldım. Sürümü 12.5.10 global RKWEUXM. SKWEUXM sürümlere 13 güncellemesi gelmiş ama R..... Olana gelmemiş.. bu RKWEUXM ile SKWEUXM in farkını biliyor musunuz? Teşekkür ederim.

imei repair nasıl hallediliyor hocam bu modelde?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.