Uygulama battery guru Bende bir kaç uygulama sildim ama Googledan şüpheleniyorum hele ki konum açık olunca hiç uyumuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (13. sayfa)
-
-
Evet hocam "google play services" maalesef en fena battery drain sebebi. ben üşenmeden tüm hesaplara teker teker notification istemiyorum, güncelleme istemiyorum, tüm ad olaylarından çıkar dememe rağmen istisnasız her gece en az 2 - 3 saat telefonu uyanık tutuyor. Aksi gibi servis olduğu için kontrol de edemiyoruz. Bu illetle mücadele etmesini bilen varsa bir beri gelsin lütfen
-
eu romu deneyen var mı ?
az önce bl kilidini açtım. taiwan rom mu eu rom mu ?
-
O kadar emin konuşmanızı tavsiye etmem. Yıllardır Samsung kullanıcısı olarak firmanın güncelleme politikası bellidir. S20 serisine kadar çıkarılan her cihaz 2+1 şeklinde güncelleme aldı. 2 yıl ana güncelleme, + 1 yıl ise güvenlik güncellemesi.
S20 serisinde Samsung kullanıcılarına 3 + 1 yıl sözünü verdi. S20 FE exynos 990 (4G Model) kutudan Android 10Q ile çıktı. SD 865 (5G Model) olan sürüm ise Türkiye'de Android 11 ile kutudan çıktı fakat bu serinin ilk partisinin Android 10Q ile çıktığı gerçeğini değiştirmez. Çok ama çok yüksek bir ihtimal S20 FE serisi yalnızca 2024 yılında güvenlik güncellemesini alacak. Eğer Android 14 verme kararı çıkarsa ki çok düşük bir ihtimal, yalnızca 2. parti 5G modellere verilir.
S22 serisinde yukarıda bahsini ettiğim söz 4+1 olurken, S23 serisinde bu söz 5+1 yıl olarak güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 3 Mayıs 2023; 0:12:45 > -
Arkadaşlar Android 13 geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 14 alınca suratınızda oluşacak ifadeyi merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz
Suratımda herhangi bir ifade oluşmayacak, çünkü ergenler gibi sidik yarıştıran bir insan değilim. Gönül ister ki S8 dahi Android 14'ü alabilecek olsun. Amacımız sizin gibi partizan mantalitesi ile yorumlar yapılan kişilerin daha henüz belirlenmemiş konularda ahkam kesmesini önlemektir :)
Salın küçük çekirgeyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Umarım en yakın zamanda 18 yaşına basarsın :)
Kimliğimi atayım mı abi.
Önüne gelene ergen, önüne gelene laf yarışı. Klasik maksimum DH kullanıcısı.
Hadi iyi akşamlar.
Telefon kaç veya kaç yıl güncelleme alacak?
-
Xiaomi'nin verdiği söze göre 3 + 1 yıl olarak görüyoruz. 3 ana güncelleme +1 ise güvenlik güncellemesi.
-
Arkadaşlar telefonun yazılımı nasıl? Sıkıntı çıkarıyor mu?
-
MIUI'dan ne bekliyorsun hocam.
Forumlardan okuyorum yerin dibine batırıyorlar. Bence abartıyorlar.
Samsungları da göklere çıkarıyorlar. Yıllardır xiaomi kullanıyorum sıkıntı çekmedim. Mesela miA3 çok iyi cihaz. Saf android ve halâ canavar gibi.
-
Sıfır sıkıntı. Tek hata yok. Tek kasma yok açtığım günden beri. Yağ gibi akıyor telefon. Bu halde ısınmasını ı'sı yok üstelik.quote:
Orijinalden alıntı: ykslnArkadaşlar telefonun yazılımı nasıl? Sıkıntı çıkarıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X