< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (12. sayfa)
-
-
Yok benim izlediğim incelemelerde standart kullanımlarda tel ısınıyordu. Zaten oyunda render gibi işlerde yanıyor dediler tel için.
Şundan sonra isterse amiral gemisi olsun farketmez. Zaten samsungda durumun farkında olmuş ki sonraki seride ısınmada %37 iyileşme falan diye vurgulamışlar :)
İnsanlara övüp aldırmayın bu cihazı. Vebali var.
-
Teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı. Xiaomi gruplarında bir görsen nasıl davranıyorlar bu telefonu alanlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demişler ya hani "Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş." onlarda aynı hesap alamadığı cihazlara böyle davranırlar. Gayette güzel bir cihaz 12T ve IMEI'yi yazılımsal olarak alacaktır. Sağlıklı kullanımlar dilerim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelse de yaptırsak hocam bekliyoruz
Ya arkadaşlar kayıt işi eğerki mümkünse mutlaka çıkar adamlar bunun üzerinden para kazanacak niye çıkmasın.
Hocam işte mümkün mü mesele bu.
Evet hocam mümkün görünüyor.
Bu cihazda koruma yok sanırım, o yüzden çip kesip biçmeden yapılabilir deniyor teorik olarak. Uğraşanlar vardır muhtemelen. Zamanla belli olur. Telefonu aldıysanız kullanın şimdilik. 6 ay sonra bakalım ne durumda olduğuna.
120W sarj olmasini nasil engellerim acaba. Pil ayarlarından sarj hizini arttiri kapattım hala 120w oluyor. Bilen arkadaş var mı
Bir yolunu bulamazsan daha düşük amperde bir kablo tak öyle şarj et.
120w yazıyor ama 120w ile şarj olmuyor ki. 120w ile şarjda ekranda max ibaresi var. Siz bahsettiğiniz özelliği kapattığınızda zaten yaklaşık 40dk da şarj oluyor. Aslında tsktığınızdaki yüzde ile %100e ne zaman geldiğine bakarak şarj wattı da hesaplanabilir.quote:
Orijinalden alıntı: tekin-71
120W sarj olmasini nasil engellerim acaba. Pil ayarlarından sarj hizini arttiri kapattım hala 120w oluyor. Bilen arkadaş var mı
-
67w şarj cihazı aldım ben telefonun yanında, 120w almadım. 35 dk sürüyor tam şarj. 120 ile 18-19 dk diyorlar, iki katı sürüyor gibi yani. Hızlı şarjı kapatınca 40 dk sürüyorsa o da 60 w civarında yapıyor muhtemelen.
Bu arada benim telefonda Pil kısmına girince Ekran süresi önce görünüp sonra kaybolmuştu MIUI 13 te. Sırf onun için 14 e güncelledim. Önce göründü bugün yine kaybolmuş
Bl kilidi için bir hafta süre verdi. Haftaya Taiwan rom veya stabil eu rom kurarım artık mecburen.
Telefonda bir sürü bloatware yazılım var, belki akıllıca bir kısmını kaldırabilirseniz uyumaya başlar.
Bu uygulama nedir? ben biraz bloatware sildim, deneyim belki bende düzelmiştir.
-
Bu telefon için ekran koruyucu tavsiyesi var mı arkadaşlar?
Ben üzerinde geleni söktürüp silikon gibi olan koruyuculardan bilgisayarlı makine ile kestirdim. Süper oldu. Darbeyi emen bir malzeme. 150 liraya mal oldu. Tavsiye ederim.
-
Yok hocam alacak. Lafla peynir gemisi yürümez. Bende S23 OneUI 6 almayacak diyeyim o zaman.
Hangi şehirde hocam?
İzmir, Bayraklı. Mahalle arasında küçük bir dükkandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X