< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (10. sayfa)
-
-
Neredeyse hiç kullanmadan 14e geçiş yaptım. Deneyimleme şansım olmadı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün siparişi verdim hb üzerinden,ankaradaki bir satıcıdan geliyor ama nedense içim rahat değil
bakalım kutudan ne çıkacak
-
Arkadaşlar mi12 t de PUBG oynarken ısınıp ekranın kararması durumu ve yakınlık sensörü sorunu var mı ?
poco x3 Pro da PUBG konusunda efsaneydi amayakınlık sensöründen çok çektim ve durduk yere power tuşu bozulmuştu.
ıphome 11 var ama hafıza yetmiyor ve film izlerken bile ısınıp ekran kararması oluyor.
-
-
Bu modelin Hint sürümü falan yok değil mi?
GSM arenada sadece global ürün kodu var, Bazı modelleri için 2-3 farklı sürüm kodu var mesela ama 12t tek çeşit görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Nisan 2023; 22:46:53 >
Geldi,xiaomi çağrı merkezine imei verdim ekim kayıtlı görünüyor garanti kapsamında değil dedi ? servise girmiş vs bişeyler dedi ama kutu içeriği tam sadece ekrandaki koruyucu yok
kafam karıştı geri mi iade etsem yoksa zaten temiz kullanan bir insan olarak kullanmaya davam mı etsem
-
Kesinlikle geri ver.
Birebir aynı şeyi yaşadım. Adam açmış kullanmış bozmuş yaptırmış belkide servise gitmedi satmak için gitti merdiven altı bir yerde Çin malı malzemeler ile düzeltme yaptırdı ve size sattı.quote:
Orijinalden alıntı: Leb_LebiGeldi,xiaomi çağrı merkezine imei verdim ekim kayıtlı görünüyor garanti kapsamında değil dedi ? servise girmiş vs bişeyler dedi ama kutu içeriği tam sadece ekrandaki koruyucu yok
kafam karıştı geri mi iade etsem yoksa zaten temiz kullanan bir insan olarak kullanmaya davam mı etsem
Ekranınızda belki amoled değildir kim bilir.
Kesinlikle kurtulun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
imei atılması durumu çıkma ihtimali varmı? Pro olmayan modelleri mi yazılımsal oluyor?
-
12t sipariş verdim arkaşa, yanında 120w değil de 67w şarj cihazı istedim (200 lira fark ediyor), hızlı şarj hızlı batarya ölümü olur diye düşünerek. Hata etmemişimdir umarım
Bu arada konuda rastlamadım pek ama bu telefonun kronik problemi var mıdır tespit edilen?
Sürekli 120w hızda şarj etmek istemezseniz ayarı var. 120w opsiyonlu alın gerektiğinde boost ederek hızlı şarjı kullanırsınız. Bende genelde dah düşük hızda şarjı kullanıyorum acil ihtiyacım olursa işte falan hız arttırıp 120w ile 15dk da dolduruyorum. Kesinlikle aşırı da ısınma yok.quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
12t sipariş verdim arkaşa, yanında 120w değil de 67w şarj cihazı istedim (200 lira fark ediyor), hızlı şarj hızlı batarya ölümü olur diye düşünerek. Hata etmemişimdir umarım
67w 45 dakikada dolduruyormuş sanırım. Acil durumda 15 dk da yüzde 30-40 şarj etse ben onunla günü geçiririm diye düşünüyorum. Bazen gece unutuyorum şarja takmayı, sabah yüzde 30 varsa rahat yeter iş çıkışına kadar diyip takmıyorum, yüzde 20 bile mobil veri kapalı idare ediyor. Zaten ayrı satıyorlar, sonradan da alabilirim 120w, telefonu satan yabancı değil arkadaş sayılır.
Bu arada 120w olan şarj cihazı da normal USB çıkışlı mıdır hocam? Type c çıkışlı olur sanıyordum yeni telefonlarda.
Normalde kapalı kutudan 120w çıkacak zaten. Eğer cihazı açmamışlar ise. 120w olanda usb çıkışlı.quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo67w 45 dakikada dolduruyormuş sanırım. Acil durumda 15 dk da yüzde 30-40 şarj etse ben onunla günü geçiririm diye düşünüyorum. Bazen gece unutuyorum şarja takmayı, sabah yüzde 30 varsa rahat yeter iş çıkışına kadar diyip takmıyorum, yüzde 20 bile mobil veri kapalı idare ediyor. Zaten ayrı satıyorlar, sonradan da alabilirim 120w, telefonu satan yabancı değil arkadaş sayılır.
Bu arada 120w olan şarj cihazı da normal USB çıkışlı mıdır hocam? Type c çıkışlı olur sanıyordum yeni telefonlarda.
Cihaz yazılım ve güvenlik yönünden zayıf mı?
-
Xiaomi 12T'de işlemci MTK olduğu için IMEI yazılımsal atılabiliyor. Ancak 12T Pro'da iş dirence kalıyor. Dirençte pek tavsiye etmem. Telefonun anakartı oyuncak değil sonuçta. Yazılımsal çıktıysa 12T öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X