Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
25
Favori
36.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Astennu

Evet. Bunu yaptıktan sonra 14 geliyor.

13.0.5 kullanıyormuşum.

13.0.7 nasıldır? Geçmemi tavsiye eder misiniz?

Şuan için şarj vs herşey den memnunum. Değer mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andios kullanıcısına yanıt

Neredeyse hiç kullanmadan 14e geçiş yaptım. Deneyimleme şansım olmadı maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leb_Lebi L kullanıcısına yanıt

Dün siparişi verdim hb üzerinden,ankaradaki bir satıcıdan geliyor ama nedense içim rahat değil

bakalım kutudan ne çıkacak Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Arkadaşlar mi12 t de PUBG oynarken ısınıp ekranın kararması durumu ve yakınlık sensörü sorunu var mı ?

poco x3 Pro da PUBG konusunda efsaneydi amayakınlık sensöründen çok çektim ve durduk yere power tuşu bozulmuştu.

ıphome 11 var ama hafıza yetmiyor ve film izlerken bile ısınıp ekran kararması oluyor.

• Güncelleme geldi.

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Güncelleme geldi.

İçeriği neymiş? Nelerden iyileştirme varmış?

• Bu modelin Hint sürümü falan yok değil mi?

GSM arenada sadece global ürün kodu var, Bazı modelleri için 2-3 farklı sürüm kodu var mesela ama 12t tek çeşit görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Nisan 2023; 22:46:53 >
    Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

Geldi,xiaomi çağrı merkezine imei verdim ekim kayıtlı görünüyor garanti kapsamında değil dedi ? servise girmiş vs bişeyler dedi ama kutu içeriği tam sadece ekrandaki koruyucu yok

kafam karıştı geri mi iade etsem yoksa zaten temiz kullanan bir insan olarak kullanmaya davam mı etsem Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

Kesinlikle geri ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leb_Lebi

Geldi,xiaomi çağrı merkezine imei verdim ekim kayıtlı görünüyor garanti kapsamında değil dedi ? servise girmiş vs bişeyler dedi ama kutu içeriği tam sadece ekrandaki koruyucu yok

kafam karıştı geri mi iade etsem yoksa zaten temiz kullanan bir insan olarak kullanmaya davam mı etsem  

Birebir aynı şeyi yaşadım. Adam açmış kullanmış bozmuş yaptırmış belkide servise gitmedi satmak için gitti merdiven altı bir yerde Çin malı malzemeler ile düzeltme yaptırdı ve size sattı.
    Ekranınızda belki amoled değildir kim bilir.

Kesinlikle kurtulun.

• imei atılması durumu çıkma ihtimali varmı? Pro olmayan modelleri mi yazılımsal oluyor?

• 12t sipariş verdim arkaşa, yanında 120w değil de 67w şarj cihazı istedim (200 lira fark ediyor), hızlı şarj hızlı batarya ölümü olur diye düşünerek. Hata etmemişimdir umarım

• Bu arada konuda rastlamadım pek ama bu telefonun kronik problemi var mıdır tespit edilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

12t sipariş verdim arkaşa, yanında 120w değil de 67w şarj cihazı istedim (200 lira fark ediyor), hızlı şarj hızlı batarya ölümü olur diye düşünerek. Hata etmemişimdir umarım
    Sürekli 120w hızda şarj etmek istemezseniz ayarı var. 120w opsiyonlu alın gerektiğinde boost ederek hızlı şarjı kullanırsınız. Bende genelde dah düşük hızda şarjı kullanıyorum acil ihtiyacım olursa işte falan hız arttırıp 120w ile 15dk da dolduruyorum. Kesinlikle aşırı da ısınma yok.

67w 45 dakikada dolduruyormuş sanırım. Acil durumda 15 dk da yüzde 30-40 şarj etse ben onunla günü geçiririm diye düşünüyorum. Bazen gece unutuyorum şarja takmayı, sabah yüzde 30 varsa rahat yeter iş çıkışına kadar diyip takmıyorum, yüzde 20 bile mobil veri kapalı idare ediyor. Zaten ayrı satıyorlar, sonradan da alabilirim 120w, telefonu satan yabancı değil arkadaş sayılır.

Bu arada 120w olan şarj cihazı da normal USB çıkışlı mıdır hocam? Type c çıkışlı olur sanıyordum yeni telefonlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

67w 45 dakikada dolduruyormuş sanırım. Acil durumda 15 dk da yüzde 30-40 şarj etse ben onunla günü geçiririm diye düşünüyorum. Bazen gece unutuyorum şarja takmayı, sabah yüzde 30 varsa rahat yeter iş çıkışına kadar diyip takmıyorum, yüzde 20 bile mobil veri kapalı idare ediyor. Zaten ayrı satıyorlar, sonradan da alabilirim 120w, telefonu satan yabancı değil arkadaş sayılır.

Bu arada 120w olan şarj cihazı da normal USB çıkışlı mıdır hocam? Type c çıkışlı olur sanıyordum yeni telefonlarda.

Normalde kapalı kutudan 120w çıkacak zaten. Eğer cihazı açmamışlar ise. 120w olanda usb çıkışlı.

• Cihaz yazılım ve güvenlik yönünden zayıf mı?

• yksln kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 12T'de işlemci MTK olduğu için IMEI yazılımsal atılabiliyor. Ancak 12T Pro'da iş dirence kalıyor. Dirençte pek tavsiye etmem. Telefonun anakartı oyuncak değil sonuçta. Yazılımsal çıktıysa 12T öneririm.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.