Nedir bu Samsung S20 FE reklamları aklım almıyor . Ben 12T öncesi 11T kullanıyordum ondan önce de S20 FE vardı. size özetle şunu söyleyim. hayvan gibi ısınan garip bir telefondu. Ağzına kadar bloatware yazılımlarla doluydu. şarjı düzgün gitmiyordu. Bendeki birde 256 GB Snapdragon 865ti, yaz günü netflixten dizi izlerken bile ateş gibi oluyordu. Samsung funlar sağolsun çok değer kaybetmeden satabildim Kamerasına bir şey demem idare eder, ama 11T hele hele de 12T ile yarışacak bir cihaz değil. Tek özlediğim yanı saatindeki konuşan adam birde lockscreende çıkan iconlar. Harici leş bir icattı. 12T'nin kamerası, ısınmadan kulanılabilmesi, bataryası, hızı kat kat iyidir. Fotoğrafları tablo gibi çekiyor, kat kat iyi S20den. Bir kere samsung kendi çöp işlemcisini bırakıp adam gibi snapdragonlu model getirmeden boşuna tavsiye etmeyin. |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (9. sayfa)
-
-
Bende daha önceki sayfalarda yazmıştım ısınma problemini. Hala bunu al diyenler büyük ihtimal kullanmadan fanlık yapanlar oluyor.
Benimde 12T ile süreç çok iyi devam ediyor. 4. tam şarjdan sonra batarya ömrüm çok iyi oldu. Serin çaşlışıyor ve süper akıcı gerçekten. İlk dolandırıldığım telefonla alakası yok.
120w şarj olayı müthiş birşeymiş. İşte acil lazım olunca takıyorum 10dk 'da %90 oluyor ve günü bitiriyorum.
Ekranı iyice hoşuma gitmeye başladı 120hz sürekli aktif tutuyorum :)
Bu paraya amiral gemisi işte varsa aynı paraya daha iyisi bilelim bizde :)
-
Benim eşim samsung istediği için adam tavsiyede bulundu bunda bişey yok.ben zaten 12t kullanıyorum heleki pubg çok oynarım hayatta kendime soğutma özürlü samsung almam.
Ama eşim samsung ister her zaman,tabiki şu an kullandığı s10 lite ile çok yakın olan değiştirmeye değmeyecek s20 fe almam o ayrı.belki bi ihtimal s23 olur.acelesi yok haziranda alırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftalık kullanımdan sonra ben sattım 12T yi. Telefon akıcılık olarak gerçekten çok iyi ama resmen şarj cihazına bağlı yaşıyordum. Yani bu kadar güzel cihazın batarya optimizasyonu biraz daha iyi olmalıydı. A54 aldım. Tabi bir 12T değil ama özellikle batarya konusunda daha stabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 4 Nisan 2023; 16:41:46 >
miui13 de harikaydı şu an ben de aynı problemleri yaşıyorum
-
Bende güncellemedim zaten. Miui 13 ile mutlu mesut devam. 14 stabil olan çıkarsa bakarız. Batarya sürem 4300mah sd 720g li Realme 6 proya göre daha iyi şuan..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hindistan sürümüne geçiş nasil oluyor bilen var mi veya miu sürüm düşürme
Önce telefonu unlock etmek gerekiyor sonra bootloader modunda yazılıyor hocam biraz internette arat hallolur. Tek zor olan telefonla uyumlu driver kurmak
-
İyi akşamlar bende migrostan 12t aldım ilk defa xiaomi kullanıyorum. Mesaj yada arama olduğunda bildirim ışığı nasıl yanıyor. Ben açamadım galiba nasıl yapıldığını tarif edecek kimse var mı?
-
Güle güle kullanın, kaç TL ye aldınız, 128 mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16.400 tl 256 gb bu bildirim ışığı nasıl açılıyor.
-
Bildirim ışığı yok maalesef
-
-
1800 liraya mi note 3 alalı 5 yıl olmuş,modelleri biraz kurcaladım vs aklıma 256 gb 12t yattı ama telefonu alacak düzgün bir satıcı bulamıyorum.
Ne amazon ne de hepsiburada 256 gb modeli kendisi satmıyor satanların hepsi garip garip x iletişim,y pazar gibi garip garip dükkanlar.
Bu gidişle alamayacığım herhalde
-
uyumlu ekran koruyucu var mi bir türlu bulmadım
Arkadaşlar MIUI 14 deyim 3-4 saat ekran süresi alıyorum anormal bir şekilde sorun ne olabilir yeni cihaz
-
Evet. Bunu yaptıktan sonra 14 geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X