Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
589
Cevap
26
Favori
36.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Redmi note 11 pronunda 1300e çıkıyor.

12t çözünürlüğü daha yüksek tabii ama konumuz parlaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ben telefondan memnunum.ağırlıklı olarak pubg oynuyorum diye aldım,foto çekme gibi şeylerle pek işim olmuyor.
    Soğutma zaten iyi bu cihazlarda.

• Telefonu teslim etmişler eve. Jelatini açmadan direk mi merkezden sorgulatalım bakalım kayıt tarihimiz ne bu sefer :)

10 yıllık galaxy note 4 kullandım bu dönemde. Heralde şahinden inip ferrariye binmiş gibi olurum.

• andios kullanıcısına yanıt

Benimde eşimin eski note 4 duruyor.bende bu telefonu almadan iki üç gün kullandım.

Note 4 den samsung s10 lite geçmişti.o da eskimeye başladı yakın zamanda yenileyeceğiz.alışkanlıktan samsung istiyor,tek bildiğim exynoslu bir model almayacağım.

Edit: https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonlarina-20-zam-geliyor--155411123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 27 Mart 2023; 16:49:22 >
  • sharpie kullanıcısına yanıt

Note 4'ün yeri başkadır bende. Hala deji batarya alıtr yenilerim ekan koruyucusunu değiştiririm falan.

Tam bir efsane. Ve kesinlikle satmam :)

Sorgulamalarım Ok çok şükür. Tel orjinal herşeyi ile.

Kutudan çıkış durumlarına çok şaşırdım ilk aldığım resmen sadece posetlerin içindeymiş bende o hevesle dikkat etmemişim sanırım..

Garantisi yeni başladı, mi merkez ilk siz açıyorsunuz aramıza hoşgeldini deyince içim rahatladı :)

• IMEI kaydı yaptıran var mı, çıktı mı arkadaşlar?

• FatFabuluous kullanıcısına yanıt

Çıkmadı daha.

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★
    Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★xiaomi repair
    Xiaomi Repair - Xiaomi Kayıt Olan Cihazlar Listesi
    https://xiaomirepair.net

yeni cihazlar geliyor unutulacak heralde

• Miui güncellemeden Android versiyon güncellemenin bir yolu var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt

Niye unutulsun.adamlar para kazanacak.11T'yede geç çıkmıştı.

• Bir önce iade ettiğim 12T de WhatsApp yedeği alması 5 gün sürmüştü. Buda 1 günü geçti.

Aslında yedek hemen alınıyor tüm sohbetler geliyor ve kullanmaya başlıyorum ancak bu yükleme %100de baya devm ediyor. Var mı yaşayan?

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• Cihazı henüz miui14 e güncellemedim. Fakat son birkaç gündür gece yatarken hersey kapalı halde bıraktığım telefonu sabah kalktığımda şarjı %10-12 düşmüş olarak buluyorum. Pil harcama yüzdelerine baktığımda da YouTube kaynaklı gibi görünüyor. Yakın zamanda Google bazlı uygulama güncellemeleri ile bir sorun oluşmuş olabilir belki. Benzer bir durum yaşayan var mı?

• Zahter iletişimden almış bulunmaktayım en azından 8 ay deneyimle şansım olacak ondan sonrası Allah kerim

• Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    Kaç liraya aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 9900 ama şu an 300 TL indirim var alıcaksaniz firsat

• Miui 13de ekranın ne kadar süre açık kaldığı görünmüyor mu ben mi bulamıyorum?

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• andios kullanıcısına yanıt

Şu alttaki programlar arasında ekran diye çıkıyor hocam ama salak MIUI sürekli yanlış hesaplıyor ayrıca telefonu restart edince sıfırlıyor.

Tüm modellerinde böyle mlsf, bu kadar zor olmamalıydı Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

S20 FE alın, bir 4-5 yıl daha kafanız rahat olur hocam. Sonrası zaten Samsung o zamana kadar daha da gelişir. Snapdragon ile anlaşma yapmaya tekrar başlar vs. vs.

• S10 lite kullanıyor zaten sd 855 işlemcili.s20 fe sd 865 başkada bir artısı yok.pil desen aynı,şarj etme hızı dahada düşük.hiçbir albenisi yok s10 lite üzerine.büyük bir fark olurda tamam derim ama neredeyse aynı cihazlar işlemcinin bir tık yeni nesil olması dışında.

Edit: realme gt2 pro kampanya fiyatı 13000 ile tam fp cihazı şu an ama 128gb ve maalesef arttıralamayan hafıza....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Nisan 2023; 15:29:18 >
    Aman hocam sakın realme alayım demeyin. Cihazı inceledim, 8 Gen 1 zaten kasap bir işlemci. Ayrıca ön kamerası berbat bir cihaz. Arka kamerası Sony sensör ancak Telephoto kamerası bile yok. 13k'ya alacağım diye heyecanlanmayın. Çok büyük pişman eder 8 Gen 1, hele hele Çinli bir firma ise. Çinli firmaların yazılımları zaten onu 8 gen 1'den, 778g - 750g gibi yapıyor işlemciyi. Halbuki cihaz 8 gen 1'li sözde.

Samsung'dan şaşmayın. S10 lite'dan da S20FE'ye geçilir. Android 14 alacak bir cihaz S20FE. En stabil işlemcili, kamerası sensörü dehşet bir cihaz. 120Hz ve Super Amoled'de cabası. Ekran süresi de Wi-Fi de rahat 8 saat çıkarıyor. Eğer mobil veri + 120hz ile dışarı çıkarsanız süre 6.30-7 saat arası oluyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.