Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
36.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı nereden hangi satıcı üzerinden aldınız acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andios kullanıcısına yanıt
    Kayıt tarihi aralığa ait olduğuna göre sizin telefon demek ki daha önceden iade edilmiş. Bu arada xiaomi'nin kablolarında herhangi bir isim yazmıyor. Size gelen kablo çakma demek ki.

Kabloda sadece 6A yazar.6 amper anlamında.sizin kablo orjinal değil.

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon orjinal ve kayıtlı. İmeiler sorunsuz ama içime bir kere kurt düştü artık.

Satıcıya sordum nasıl kutu içi orjinal ürün çıkmaz ne zaman açtın sen bunu diye.

İade başlattım. Pazartesi gönderiyorum nasipse. Eğer red edecek olursa tüketici hakem heyeti ile devam edeceğim. Peşini bırakmam bu saatten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

Cihazı nereden hangi satıcı üzerinden aldınız acaba?
    N11'den BASTORE firmasından aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Kayıt tarihi aralığa ait olduğuna göre sizin telefon demek ki daha önceden iade edilmiş. Bu arada xiaomi'nin kablolarında herhangi bir isim yazmıyor. Size gelen kablo çakma demek ki.
    Bugün mi merkezi aradım. Onlarda teyit etti 2022 Aralık ayında kullanmaya başlanmış dedi. Mail atacaklar bilgileri. Bugün teli gönderiyorum geri.

Baktım başka ne alınır diye ama 12T en mantıklısı hala.. Galiba yine alacağım.

Nereden almamı tavsiye edersiniz?
    Xiaomi mağazada yok telefon.

bende az önce sipariş verdim trendyol dan 128 liği 15k ya inmiş

• Bende x4gt 8gb ram/ 256gb düşünüyorum 12 bin tl ye düşmüş. Aynı işlemci sanırım dimensity 8100 ama 12t de 8100 ultra kullanıyor. Kamerası 12t ye göre zayıf kalabilir ve hızlı şarj 67 watt, 12t 120watt

• Güvenilir bir satıcı tavsiyesi olan var mı?

Genpada evofonda bu telefon artık yok. Sanırım mart sonu gelecek zam için stok göstermiyorlar.

120W'yi kullanmayın hocam. Samimi söylüyorum kullanmayın. Bataryayı 6 ay sonra elinize alırsınız. Maksimum 33W kullanın, Xiaomi'de 33W bile fazla. Ben olsam 15-25W kullanırım. Entegrelere çok zarar veriyor Hızlı Şarj.

Güvenilirmi bilemem mi store diye bir satıcı var.

https://www.ciceksepeti.com/xiaomi-12t-8128-gb-silver-xiaomi-turkiye-garantili-kcm29633082?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme

Merak edip bakırköy capacity mi storeu aradım sadece teşhirde varmış şaşırdım.bu kadar çokmu sattı bu telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

120W'yi kullanmayın hocam. Samimi söylüyorum kullanmayın. Bataryayı 6 ay sonra elinize alırsınız. Maksimum 33W kullanın, Xiaomi'de 33W bile fazla. Ben olsam 15-25W kullanırım. Entegrelere çok zarar veriyor Hızlı Şarj.
    Tabi gerekmedikçe ultra hızlara gerek yok ancak bu telefonun en büyük özelliği bu. Zor durumda %30u gördüğümde takarım 15dk da %100 olur. Onun haricinde yavaş tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Güvenilirmi bilemem mi store diye bir satıcı var.

https://www.ciceksepeti.com/xiaomi-12t-8128-gb-silver-xiaomi-turkiye-garantili-kcm29633082?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme

Merak edip bakırköy capacity mi storeu aradım sadece teşhirde varmış şaşırdım.bu kadar çokmu sattı bu telefon.

Teşekkür ederim. Bu 128gb ve gri.
    Ben 256gb ve siyah istiyorum.
    Güvenilir bir yer bulamadım gibi.
    Samsung s23 aklımı karıştırmaya başladı bu arada :)

Ben iki adet geçen Cuma aldım. Trendyol, kamer teknoloji ve yıldız teknoloji satıcılarından. İkisi de Xiaomi Türkiye garantili, hiç açılmamış şekilde geldi. Her şeyiyle tamdılar. Fiyat 600 lira civarı artmış ama. Kamer teknolojinin paketlemesi daha sağlamdı. Yıldız teknoloji satıcısı farklı bir kutu içine koyup balon poşete sarmış. Kamer teknoloji, büyük fitil şeklinde hava yastıklarına sarıp normal kargo poşetine koymuştu. İki satıcı da Adanada. Yurt içi kargo firması ile gönderdiler.

• 7 yıldır xiaomi telefon kullanıyorum, bu 3. oluyor. Alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu. Bu markanın artı ve eksilerini epey deneyimlemi? biri olarak söylemek istiyorum ki Xiaomi'deki en büyük sıkıntı arayüz güncellemeleri. Batarya vb konularda şikayetçi olan arkadaşlar %99 ihtimalle miui 14 güncellemesi gelir gelmez yüklediler. Birçok model için bu arayüz güncellemesi kötü durumda ve yüklemeniz bataryayı olumsuz etkileyecek, bazı hatalar göreceksiniz. Custom rom/root rollback olaylarına hakim değilseniz, yeni güncelleme geldiğinde birkaç hafta bekleyip güncelleme konusunda olumlu ve olumsuz yönleri okumadan bu güncellemeleri yapmanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 23 Mart 2023; 5:3:14 >
  • Telefon benimde orjinal sıkıntı yok ama ilk açılma tarihi sıkıntılı. Bence sizde kontrol ettirin.

Bandrollü olmadığı için kutular adamlar açıyor deniyor test ediyor kullanıyor, sipariş gelince sil parlat gönder şeklinde yapıyorlar.

TÜm kullanıcılara tavsiyem ;

Mi merkezi arayıp imei numaranızı verip bu telefon ilk ne zaman açılmış diye sorun. Sizin açtığınız tarih ise ok ancak daha önce açılmış ise geçmiş olsun. 2. el ürünü sıfır fiyata bana yaptıkları gibi size de sattılar demektir.

• Biraz uğraştan sonra iadem kabuıl edildi. Bu arada fiyatlar zamlanmış. Şimdi tüketici hakem heyeti belgelerini hazırlayacağım. Bu farkı o firmanın karşılaması lazım.

256gb olup mistore yada hb gibi direk firma satıcılarında yok. Kalmamış telefon resmen.

Trendyolda migros satıcılı 12t 256 gb 16 bin 500 luraya satılıyor. Umarım bu fırsatı kaçırmazsınız.

• Lexco kullanıcısına yanıt

migros kargo operasyonları diye bir satıcı. Güvenilir midir acaba?

• Lexco kullanıcısına yanıt
    1000TL daha koyar S22 alırım açıkçası. 15-16k civarındaki cihaz 500TL daha fazla zamlanmış, bu fırsat olamaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.