Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
25
Favori
36.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s23 düşündüm kutudan şarj aleti çıkmıyor.

S22 zaten adı çıktı 9'a.. ısınma problemlerini incelemeciler dahi söylüyor.

Daha ucuz olsa bile almam. Zamanında ısınan telefon kullandım anakart yandı 2 yılda çöp oldu. (LG g3)

Tavsiyem dikkat edin sizde.

• andios kullanıcısına yanıt

Siz yazınca ben de ulaştım. Açtığım tarihler, sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bilindik olmayan satıcılar daha pahalıya satıyor, o yüzden fırsat dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bence güvenilir

• Verdim siparişi. Teşekkürler destekleriniz için. Bu sefer jelatini açmadan direk mi merkezden sorgu yapacağım açılma tarihini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Strola

7 yıldır xiaomi telefon kullanıyorum, bu 3. oluyor. Alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu. Bu markanın artı ve eksilerini epey deneyimlemi? biri olarak söylemek istiyorum ki Xiaomi'deki en büyük sıkıntı arayüz güncellemeleri. Batarya vb konularda şikayetçi olan arkadaşlar %99 ihtimalle miui 14 güncellemesi gelir gelmez yüklediler. Birçok model için bu arayüz güncellemesi kötü durumda ve yüklemeniz bataryayı olumsuz etkileyecek, bazı hatalar göreceksiniz. Custom rom/root rollback olaylarına hakim değilseniz, yeni güncelleme geldiğinde birkaç hafta bekleyip güncelleme konusunda olumlu ve olumsuz yönleri okumadan bu güncellemeleri yapmanızı önermem.
    Miui 13le devam mı öneriyorsunuz?
    14 te gerçekten sıkıntı tespit edildi mi? 13 ile hiç kullanmadığım için farkı bilemiyorum.

Cihazı aldığımdan beri miui 13.0.10 sürümünde kullanıyorum. Miui 14 e geçip tekrardan versiyon düşüren çok kişi gördüm forumlarda, konuda bahsi geçen şikayetlerin çoğunun miui 14 den kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ben mevcut sürümde bu problemlerle karşılaşmadım. Ayrıca batarya performansı ile ilgili yapılan testlere bakarsanız 12T muadili bir çok üründen daha çok ekran süresi veriyor. Güncelleme ile ilgili Türkçe olarak çok yorum yapan yok maalesef, reddit vb yerleri takip etmeniz gerekebilir.

• Teşekkürler. Bende sürüm yükseltmeyim öyleyse. Takip ederim orayıda.

Biraz bakarken aynı tecr,bey, yaşamış olduğum bir yorum çıktı karşıma :)

" Guys, a little bit of update. Since I work using an app from this phone, here's my thoughts so far. The video there is my first charge. Plugged to 100% after that.

2nd cycle lasted shorter than usual. Almost around 2-3 hours faster than my usual. What I did on the second charge cycle was I forced stop Google play services.

Now I'm on my 3rd charge cycle, thing seems to be back to normal. Unplugged at 100%. Let it idle for about 40 mins, a little bit of YouTube after than for about 30-40 mins. Now I'm at 98%. Glad it turned out okay in the end.

But that first two charging cycle after update is scary! "

Benim de 4-5. tam şarjdan sonra ekran sürelerim artmaya başlamıştı.

Bu sayfada miui e direk geçip bataryta sorunu yaşamayanda oldu..

Samsung zamanlarımı hatırlattı bana bu sayfa :)

miui 13 ile de bstsrys problemi yaşayıp 14ü bekleyenler olmuş.. Enteresan ;

" Ah dang.. the only thing that drains the battery on my 12T Pro is the gallery, but I hope they'll fix it with MIUI 14 :/ "

Genel bilgi olması açısından 2 yorum ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 24 Mart 2023; 7:46:36 >

Ben de bir süredir forumları takip ediyorum, 3 olumlu yorum gördüysem bunun 5 katı kadar olumsuz yorumlar var. YouTubedaki karşılaştırma video yorumlarında da çok fazla şikayet gördüm miui 14 ile ilgili. Ağırlıklı olarak ısınma problemi, batarya, video kaydında bazı sorunlardan bahsediliyor. Güncelleme sonrası telefonu brick olanlar ve bootloop sorunu yaşayanlar da var. Benzer sorunları eski cihazlarda tecrübe ettiğim için bilgilendirmek istedim hocam. Öyle bir durum ki global beta romların stabil romlardan daha stabil olduğu zamanlar da oldu. Miui dengesiz bu açıdan.

Ek: miui 13 ün bazı sürümleri hakkında da epey olumsuz yorum var, cihazdan cihaza değişiyor bir nevi. Xiaomi eskitme politikası uygulayan bir firma, yeni cihazlarda yeni sürümler genelde problemli olmuyor, zamanla bu durumu bozuyorlar. Arada istisnalar elbette var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 24 Mart 2023; 10:27:56 >
  • Bu fiyata alınmaz alana hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 14 e güncelledikten sonra şarj süremde bir azalma olduğunu hissediyorum

• Poco f1 cihazım var.ilk zamanlar çıkan bir beta sürümü yükledikten sonra bir daha güncellemedim.cihaz sorunsuz yedek telefon olarak duruyor.daha sonra poco x3 pro aldım ondada güncellemeler mahvetti cihazı.iki kere düşürüp ekranı iki kere kırınca bir şekilde değiştirip 12t aldım.hep bir dahaki telefonumu mümkün mertebe güncellemeden kullanıcam dedim ama nasıl bu hataya düştüysem 12tyide miui 14e güncelledim.pil tüketim bayaa arttı.güncellemeyle düzelen telefon görmedim.bir yerden düzeltip bir yerden bozuyorlar.iki alıp bir veriyorlar ve planlı eskitiyorlar cihazları.

• Arkadaşkar telefonunuzun ekran parlaklığı dan memnun musunuz

• ALATBEY kullanıcısına yanıt

Ekran parlaklığı düşük.güneşli havalarda iyice kendini belli eder.

• Redmi note11 pro kullanmıştım, onun ekranı daha parlak geldi bana

Evet onun ekranı daha parlak zaten 700 nits

Bizim cihaz 500 nits

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Hocam daha üst bir cihaz 12T, niye karanlık ekrani var

Otomatik parlaklıkta 12t nin parlaklığı 900 nite çıkıyor.
    Günumüz telefonların çoğu böyle.

• Ekranı yeterince parlak.
    S23 1750nits dediler ama s22 den daha az parlak çıktı gerçek testlerde. Değerleri şişirip duruyorlar.
    Eski telefonum realme 6 pro 350nits falandı ips ekran o bir tık yetersizdi ancak 12t yormuyor kesinlikle.

3 aydır kullanıyorum, çok akıcı bir telefon, çok memnunum, ancak redmi 11 pro nun ekraninin daha parlak olması beni sasirtti

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.