Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
591
Cevap
25
Favori
36.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Custom rom kullanan var mı bu telefonda ?

Ekranı çift tıkla kapatmaya çok alışmışım, standart romla kullanamıyorum.

Xiaomi.eu romu baktım bir tane stabil çıkmış ama onun bile devamı gelmiyor sanırım, listeden çıkarmışlar. Farklı custom rom önerisi olan var mıdır?

Ek: MIUI 14 tek rom var ama 13.0.7 gibi birkaç rom varmış. MIUI 13 Android 12 romlar daha iyi sanırım. MIUI 14 şikayeti çok var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Nisan 2023; 6:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediatek Dimensity 8100-Ultra 5nm imiş,buna takılıyorum
    UFS 3.1 storage and quad-channel LPDDR5 diyor rom ve ram için

Ayrıca bu telefonun 12gb ram modeli yok sanırım

• Pro olanlara atılmıyor zaten. Gerekte yok çok para vermeye. 12T gayet iyi cihaz ama şu an ona da atılamıyor bildiğim kadarıyla. Mecbur 4+4 kullanacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Custom rom kullanan var mı bu telefonda ?

Ekranı çift tıkla kapatmaya çok alışmışım, standart romla kullanamıyorum.

Xiaomi.eu romu baktım bir tane stabil çıkmış ama onun bile devamı gelmiyor sanırım, listeden çıkarmışlar. Farklı custom rom önerisi olan var mıdır?

Ek: MIUI 14 tek rom var ama 13.0.7 gibi birkaç rom varmış. MIUI 13 Android 12 romlar daha iyi sanırım. MIUI 14 şikayeti çok var gibi.
    Çift tık ile ekran kapatma var ama sadece kilit ekranında işe yarıyor. Bende sık kullanırdım. Bu özelliği ana ekranda iken de aktif etmeleri lazım acilen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

evet bu telefona custom rom atamıyor muyuz xiaomi eu sitesinde 12t ismi görünmüyor rom listesinde 12t pro var ama 12t yok bu konuyu forumda da açtım https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-12t-eu-custom-rom-yukleme--155631331 burda da açayım 12t ye custom rom atabilen var mı

• ofk23 O kullanıcısına yanıt

Adı vardı önceden ama devamı gelmeyecek diye sildiler sanırım listeden.

MIUI 13 stabil listesinde üç beş rom var, 13....07 en son çıkan Şubat ayında çıkmış baktım.

MIUI 14 olarak da tek bir rom çıktı, 14...01 diye ama başka yok, devamı gelmeyecek belli ki. Listede yok ama romların linkine girince androidfilehost, orda PLATO koduyla bir rom var.

Zaten MIUI 14 önerilmiyor, 13 daha stabil deniyor. Benim tel 13.0.6 kurulu geldi. Güncelleme yapmıyorum.

• biraz araştırdım xiaomi eu sitesi 12t nin işlemcisi sebebiyle destek vermiyormuş custom roma miui türkiye forumunda buldum eu custom rom miui 14 tabanlı ama başka bir sorum daha olacak mesela bootloader kilidi açıp o romu fastboot ile kurdum diyelim telefona güvenlik güncellemeleri veya bir üst miui yükseltmelerinide mi manuel kuracağız bilgisayara bağlayıp bu konularda yeni olduğum için soruyorum

• ofk23 O kullanıcısına yanıt

Eu kurarsan eu sitesi güncelleme yayınlamazsa başka güncelleme kuramazsın zaten hocam. Güncelleme için resmi romdan devam etmen lazım.

• Ustam merhaba. Cihazdan memnunum ama çıkmayacak boşa aldınız diyenler oluyor? Çıkacak mı bilginiz var mı?

• Merhaba Mi sitesinde 18 bin ben Vodafone yanımda da 15400tl buldum almayı düşünüyorum yurtdışı 10bin civarında satılıyor yurtiçi alma sebebim satarken değeri çok düşmez dövizde böyle yüksek durursa değer kaybı pek olmaz diye sadede gelirsem eğer bu cihazın olumsuz kötü yönleri nedir kullanıcı arkadaşlardan fikir almak isterim mesela poco X5 pro da var 3.5 4 bin daha ucuz görüşünüz önemli benim için iyi akşamlar..

• Efruzbeyy E kullanıcısına yanıt
    Çıkar hocam niye çıkmasın. Kaçakçıların gözde cihazıdır 12T. Belki biraz geç çıkabilir.

• tiktok yüklü gelmişti şarjı bitirip ilk şarja takmakiçin açtım iki video baktım, sonra en çok pil tüketen tiktok oldu, kullanmayacağım için uygulamayı sildim. sonran sonra ekran pil tüketimi kayboldu, bi daha da görünmüyor. Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

yani ekranın kaç saat açık kaldığını göremiyorum. 13.0.6 ile gelmişti bugün 13.0.10 a güncelledim ama nafile, halen yok ekran pil tüketimi sıralamasında. telefonu sıfırlayacağım sanırım. Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• hocam başlıkta neden "Güçlü" yazıyor? Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

12t pro başlığında da öyle yazmışlar ama... Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

E çünki çok güçlü.

108MP ISOCELL sensör koymuş herifler. Güçlü olmasın da ezik mi olsun.

4k/60fps video çekebilse keşke ama 4k/30fps var sadece.

• güçlü olan kamerası yani Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Şehirde çekim yaptığımda çok güzel çıkıyor ama doğada dağ orman fotoğrafları filan çok kötü ağaçlar birbirine giriyor netlik bozuluyor sebebi ne olabilir ki

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 24 Nisan 2023; 14:42:19 >

kamerası işlemcisi bluetooth sürümü.. alayı güçlü. Amiral gemisi seviyesinde.

• andios kullanıcısına yanıt

S20 FE'den güzel bir cihaz ancak bu cihazı Xiaomi'nin yapması fiyasko. İşlemcisi,donanımı yüksekse MIUI düşürüyor. Ayrıca kronik sorunlu. Ekranında çizik çıkıyor bir süre sonra veya kutudan çıkınca. Neyden kaynaklı bilmiyorum ama büyük bir sorun.

• nasıl bir çizik hocam ? örneği var mı fotoğraf vs ?

yurt dışı aldım, kontrol edeyim.

bir de önceki telefonum 11 Lite 5G NE idi, onda iki tür ekran kullanılmış biri kalitesizdi. bunda da öyle bir durum olabilir mi acaba ?

• s20 FE kötü bir cihaz. Isınan bir telefon. İncelemerde zaten ortada. Adamlar 3 gün kullanıp test edince dahi farketmişler.

Alınacak bir model değil s20 FE.

Ben eski samsung kullanıcısıyım. Hala exynos ile devam edip kötünün kötüsünü yaşatıyor.

üstüne o telefon çıkalı 3 yıl olacak zaten eskidi. O parayı ölmüş bir modele kimse vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 24 Nisan 2023; 19:5:5 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.