12t kayıt eli kulağında arkadaşlar rahat olun |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hadi inşallah bakalım. 8. Ay dolmadan güzel haberler gelse bari :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kullandıktan bir süre sonra mesaj geldi 120 gün kaldı diye, ikinci simi de katarsak yılbaşını çıkarıyor. seneye de yenilenirse daha 1,5 sene kullanırım kayıtsız. o zamana kadar da hallolur umarım.
-
Bu google ne mal bir firmadır ya, telefonun şarjını yine su gibi içmeye başladı.. nerden güncelledim lanet olsun.
-
-
Konuşulanlardan anladığım kadarıyla 12T için kayıt çıktı ama dirençle.şeması pahalı olduğu için şimdilik bekleniyor.dirençle kayıt gelirse ben yaptırmam.
Emin misiniz hocam Kesin kayıt çıktı mı? Eğer dediğiniz gibi Yazılım değil dirençle çıktıysa cihazla oynanmaya hiç değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 22 Haziran 2023; 20:57:50 >
Hayır emin değilim.yapılmış ama telefoncular henüz yapmıyor.o da dirençle.facebook gruplarında konuşuluyor.
Dün bir grupta bununla ilgili yazmıştı bu işleri yapan bir telefoncu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Haziran 2023; 21:0:11 >
Arkadaşlar Kırılmaz Cam tavsiyesi olan var mı?
Direnç işinden çok para aldıkları için yazılım işiyle uğraşmıyor olabilirler mi?
Arkadaşlar mıuı 14 de ekran süresini bulabilen var mı?
-
-
-
Görünen sadece güvenlik..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
S20 Fe, 12T, Poco F5 arasında kaldım. Performansı diğerlerine karşı kötü olduğu için S20 Fe'den uzaklaşıyorum, ama kamerası her ikisinden de çok iyi olduğu için seçeneklerim arasından çıkartamıyorum. Poco F5'in video konusunda stabilizasyon sorunu olmasa direkt alacağım. Acaba yazılım ile düzeltilebilecek bir şey mi, sensör kaynaklı mı bilmiyorum. 12t'nin kamerasından ve performansından memnun musunuz, sorunları var mı, sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Xiaomi ve Poco'ya gönderdiğim mail;
Merhaba,
Poco F5 almayı düşünüyordum, detaylı incelemeler yaptım.
Özellikle gece video çekimlerinde göz ardı edilemeyecek düzeyde titreme (başarısız odaklama stabilizasyonu) sorunu olduğunu gözlemledim.
Bu sorunun farkında mısınız? Yazılım güncellemesi ile düzeltilebilecek bir sorun mu, düzeltme yolunda adımlar atacak mısınız?
Sorunu en net gözlemlediğim inceleme videosunun linkini iletiyorum. Videonun 4. dakika 10. saniyesinden (04.10) başlayarak kontrol edebilirsiniz.
Youtube video ismi: Tes Camera POCO F5 - Jelek apa bagus?
Birçok kişi forumlarda bu sorunu dile getiriyor ve ürününüzün satışı olumsuz etkileniyor.
Sorun hakkında bir açıklama yaparsanız (yazılım ile çözülebilecek ise ve çözecekseniz, bunu kamuoyu ile paylaşırsanız, çözülemeyecek bir durum ise yine bu konu hakkında satın alacak insanlara bir bilgilendirme sunarsanız) insanlar güven duygusu tam bir şekilde ürüne yönelebilir.
Cevap verirseniz mutlu olurum.
Sizce Poco F5'in kamerası sorunlu mu?
-
Ben 5 yıllık İPhone sonrası 6 yıl Samsung note serisi kullandım. Sonra realme 6 pro aldım ve bir daha realme almamak üzere verdim. Xiaomi 12T aldım birkaç ay önce. Miui 14 ile batarya sorunu olduğunu kabul ettiği halde ne güncelleme veriyor ne bir iyileştirme yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: burki0808S20 Fe, 12T, Poco F5 arasında kaldım. Performansı diğerlerine karşı kötü olduğu için S20 Fe'den uzaklaşıyorum, ama kamerası her ikisinden de çok iyi olduğu için seçeneklerim arasından çıkartamıyorum. Poco F5'in video konusunda stabilizasyon sorunu olmasa direkt alacağım. Acaba yazılım ile düzeltilebilecek bir şey mi, sensör kaynaklı mı bilmiyorum. 12t'nin kamerasından ve performansından memnun musunuz, sorunları var mı, sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Xiaomi ve Poco'ya gönderdiğim mail;
Merhaba,
Poco F5 almayı düşünüyordum, detaylı incelemeler yaptım.
Özellikle gece video çekimlerinde göz ardı edilemeyecek düzeyde titreme (başarısız odaklama stabilizasyonu) sorunu olduğunu gözlemledim.
Bu sorunun farkında mısınız? Yazılım güncellemesi ile düzeltilebilecek bir sorun mu, düzeltme yolunda adımlar atacak mısınız?
Sorunu en net gözlemlediğim inceleme videosunun linkini iletiyorum. Videonun 4. dakika 10. saniyesinden (04.10) başlayarak kontrol edebilirsiniz.
Youtube video ismi: Tes Camera POCO F5 - Jelek apa bagus?
Birçok kişi forumlarda bu sorunu dile getiriyor ve ürününüzün satışı olumsuz etkileniyor.
Sorun hakkında bir açıklama yaparsanız (yazılım ile çözülebilecek ise ve çözecekseniz, bunu kamuoyu ile paylaşırsanız, çözülemeyecek bir durum ise yine bu konu hakkında satın alacak insanlara bir bilgilendirme sunarsanız) insanlar güven duygusu tam bir şekilde ürüne yönelebilir.
Cevap verirseniz mutlu olurum.
Sizce Poco F5'in kamerası sorunlu mu?
Tavsiyem Çin menşeilerden uzak durun. Xiaomi de en destek vermeyen ekiplerden gördüğüm kadarı ile. Kesinlikle poco dediğiniz Çin işi de aynı olacaktır.
S20fe eskidi gitti. Ben 3 seçeneği de tavsiye etmem ama başka tavsiyede yok maalesef :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
12T'nin batarya sorunu var diyeni görmemiştim. Tam olarak nasıl bir sorun var? 12T 3 yıl güncelleme garanti sunan bir cihaz.
S21 Fe'yi tercih eder misiniz peki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X