Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
593
Cevap
25
Favori
37.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu urunu aldım kullanıyorum.camera koruması var resımdekı urun.

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★
    Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★amazon
    Kilifplus Xiaomi Mi 12T / 12T Pro ile Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Arkası Şeffaf Mat Silikon Kapak - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZQL5G8C?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  • Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★
    Arkadaşlar bunu gördüm ama gerçekse eğer 1-2 haftaya duyulur zaten. Direnç kayıtmış bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://xiaomirepair.net/
    Evet listeye girmiş.

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• Yazılımla tek sim kayıt bekliyorum halen. Bir buçuk sene kayıtsız kullanacağım.

• Bende direnç yaptırmam.eylül ekim gibi bitecek benim.2-3 ay yedek telefonu kullanırım.yılbaşında sıfırlanır.seneye miui 15 gelirse güncellemeyi kullanım süresi sonuna doğru yaparım.tam emin değilim ama büyük güncellemede sanki imei kayitda sıfırlanıyor.yanılıyorda olabilirim.

• sharpie kullanıcısına yanıt

bazı telefonlarda sıfırlanıyormuş da 12t için güncelemede silinmez notu düşülmüş.

ben sırf o işe girmemek için 11 lite 5g ne telefonumu zararına sattım üste 4 bin lira daha ekleyip bunu aldım. mtk olduğu için yazılımla atılacaktır diye umarak!

telefonu nisanda aldığım için sene başını görür gibi iki sim sırayla kullanacağım için, ondan sonra bakarız artık kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Temmuz 2023; 14:24:21 >
  • Ben yılbaşından önce aldım.ilk sim ocak ortası gibi 120 gün dedi.daha sonra şubatta tekrar 120 gün uyarısı geldi anlamadım.sonradan uyandımki miui 14 güncellemesi yaptım o yüzden oldu hazirana kadar kullanıp ikinci sime geçtim.yinede tam emin değilim ama major güncellemelerde sıfırlanıyor diye tahmin ediyorum süre.

• Merhaba arkadaşlar telefonla konuşurken hoparlörde olmamasına rağmen karşı tarafın konuşmaları bariz bir şekilde duyuluyor dışarıdan genel bir durum mu yoksa benim ahizede mi bir sorun var acaba yeni ve sıfır bir cihaz

• Uz-nn U kullanıcısına yanıt

Sessiz bir ortamda maalesef böyle bir durum var. İş yerinde filan bazen bende herkesin duyduğunu farkediyorum. kısınca sizde duyamıyorsunuz son ayara yaklaşınca herkes dinliyor Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Dirençsiz kayıt çıkmayacak mı şimdi arkadaşlar? Ben bu telefonu işlemcisi mediatek olduğundan dirençsiz kayıt çıkar diye aldım, böyle olacağını bilsem prosunu alırdım. Fakat direnç falan yaptırmak istemiyorum, arıza çıkarabiliyor ya da bir daha güncelleme falan yapılmıyor diye biliyorum. Bu durum beni cidden üzdü ve kafam da karıştı... Nasıl bir yol izlemek lazım ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttorrmenttorr -- 24 Temmuz 2023; 1:4:28 >
  • ttorrmenttorr kullanıcısına yanıt

arıza konusu nadir de olsa sıkıntı olabiliyor ama bu model için güncelleme sıkıntı değil demişler hocam.

dirençsiz kayıt çıkabilir normalde ama telefoncular çıksın istemiyor bence, çünkü direnç uğraştırıyor diye baya para alıyorlar. 2 bin lira isteyen varmış! yazılımla kayıt çıksa ben kendim yapacağım beş kuruş da vermem kimseye. bekliyoruz halen bakalım.

• Merhaba, dün yurtdışı 256gb olan versiyonunu 14.500 e aldım. imei kayıtlı. Fiyatı nasıl?

Gerçekten çok hızlı bir telefon özellikle note 11 prodan geçince baya bir iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 25 Temmuz 2023; 11:26:21 >
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt

imei kayıtlı nasıl oluyor hocam? direçle mi yapmışlar?

• 14 bin çok değil mi?
    9 binlere satan çok var, kayıt için de 2 bin lira isteyene bile çok dedik. Kayıtlı olsa maksimum 12 olması lazım. 16 bine garantili satılıyordu bu cihaz 128 Gb da olsa. O da 20 bin olmuş gerçi ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 31 Temmuz 2023; 0:20:39 >
  • gümrükten aldım arkadaşlar. herhangi birisi değil devlet kendisi kaydedip satıyor. Tabi garantisi felan yok.

• yazılımla imei işini unutun derim tüm telefoncular dirençle olur diyor,

bu arada benim tlfun kayıtsız olarak bu ay kapanması gerekiyordu ama btk bilerek veya bilmeyerek bu işi sarkıtıyor, sms geldi kasımda kapanacak, btk yine kıyak yaparsa yılbaşına kadar da kullanabilirim gibime geliyor hadi inşaallah:)

• İnternetten tamperli cam koruyucu alıp memnun olan varsa link paylaşabilir mi?
    Bin tane var kullanıcı yorumları kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andios kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/nettech-xiaomi-mi-12t-uyumlu-nettech-on-koruma-seramik-nano-ekran-koruyucu-p-HBCV00003Y69SE?magaza=Mobiletrend

Ben bunu aldım, temperli değil nano ekran koruyuculardan, ancak telefona mükemmel oturdu, çok hoşuma gitti. deneyebilirsiniz.

• Phoebusarif P kullanıcısına yanıt
    Şuan üzerinde buntarz orjinal koruyucu var ancak çabuk çiziliyorlar ve ekran üstüne düşme durumunda pek koruyucu değiller. Ondan arayışa girdim ama bakalım bulabilirsek. Çin malı telefonların hepsi aynı eksesuar sıkıntısı çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.