Şimdi Ara

Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro Türkiye fiyatı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ver yetkiyi, gör etkiyi. Hayaldi gerçek oldu!
    Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro Türkiye fiyatı açıklandı

• Megapiksel basacağınıza 128gb yapsanız daha iyi değil mi sizce de? 18kya 64gb telefon almak :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Full konfügirasyon mi 10 t pro yu 6000 e almıştım lansman da. Tam bir canavar fiyatına göre. Ama bu fiyatlar artık saçmalık. 3 yıldır xiaomi kullanan biri olarak xiaomi bu paraya e-de-mez nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada da mı 1000$ bu telefon

• Nightmare70 kullanıcısına yanıt
    Ben de Mi 9T almıştım Augustos 2019 civari 2500 TL'ye ve şuan yurtdisindan alacağım iphone 14ün kayıt parası neredeyse o kadar :D

• 22 Bin liraya adam gider s22 plus alır kafayı mı yediler anlamıyorum ki. Xiaomi'nin yurt dışında ne 5g ne de 4g bandları adam gibi çalışmıyor ki. Londra'da bir çok telekominasyon firması tarafından destek de almıyor. Proximity sensörleri bi acayip yerleştirip, vatandaş kullanmayı bilmiyor demişlerdi. Sonra onu düzelttiler ne yaptılar acaba vatandaşa kullanmayı mı öğrettiler. Mi 10T Pro'da Snapdragon 855 olmasına rağmen maksimum 1 yıl güncelleme almasına ne demeli? Whatsapp mesaj bildirimleri sürekli eskisini tekrarlıyor diye 3 yıl boyunca sadece tek başıma 20'den fazla ingilizce e-mail göndermeme rağmen anca düzeltebildiler. Üzgünüm ama son zamanlarda gerçekten değecek dediğim tek telefonları X4 GT modeliydi. Onu da 11.500 den 14'e çekmişler. Geçmiş olsun, 1 seneye kalmaz cihaz da satamaz halde olurlar.

• Adamlar en tepe telefonunu uygun fiyata koymuş işte. Aynı donanımda samsung telefon otuz binin altında olmazdı.

• Bu fiyatlandırmaları artık türkiyede normal karşılıyoruz zira hergün yapılan zamlar vergi ötv zammı yüksek enflasyon döviz karşısında eriyen türk lirası derken malesef geldiğimiz nokta bu
    kötü yönetimin bedeli

• Bana göre bu ekonomik şartlarda gayet normal.
    Baktın yetmiyor daha çok çalışıp çok kazanmayı düstur edindik.
    Manitu Mayıs ayında yürü ya köle dedi oğlum yürüdü.😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung fiyatina xiaomiyi tercih etmeyeceğimi düşünüyorum. Geçmişte de mi6x kullandım guzel cihaz ama artik muadil fiyat samsunglar daha kaliteli geliyor ve yazılım desteği, ux un daha stabil olması samsungu tercih ettiriyor. 22k lara kalemli samsung alinmaz mi yani bunu almak yerine ?

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    En güzel yorum bu olmuş ama ülkenin halen yaklaşık %50'sinin anlamadığı ve hiçbir zaman da anlayamayacağı bir yorum olmuş :( Adam diyor ki isterse dolar 100 TL olsun yine oyum erduvan'a... Hele bi olsun görürüm onların o nazik totosunu... Bu kadar gerçeklerden kopuklar!

• risus_185 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda eskisi gibi samsung ve xiaomi arasında fiyat farkı kalmadı. Hatta bazı modellerde samsung xiaomi den daha ucuz.

• Asgari ücret tarafından bakacak olursak; 3-5 ay yaşamadan alınır.
  • 22K'ya Xiaomi orta seviye telefon mu? İphone 12 al geç.

• Artik Samsung vs Apple devam sanirim. Bu fiyat nedir?

• yok ben hala alışamadım bu fiyatlara ve alışamayacağım gibi geliyor

• O paraya öküz bile alamıyık.

• Iphone 11 alacağıma gider bunu alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 W şarj cihazı biraz fazla değil mi arkadaşlar?..Merakımdan soruyorum.Bataryaya zarar vermez mi?..Fiyatını zaten bir kenara koyuyorum!..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.